Konu: [Tayvon Covington] 20.01.2022  (Okunma sayısı 1163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 21.01.2022 18:46
Ateş eden kişi Tayvon karakteri değil.

@sametcan43 24 saat içerisinde savunmanız bekleniyor. Idlewood birliğinin imkanlarıyla aldığınız silahı bireysel olarak neden tüm birliğe kullandınız?

Buradaki olayda maskeli olma nedenim, Tedgar adlı ic arkadaşım beni Kişilerin sokağına bırakmamı istiyor ama ic olarak vurulma olayı olabileceği için sen maske tak beni bıraktığın gibi kaç maskeliyken dedi. Benim olaya bulaşmamı istemediğini söyledi ic benimde motor ömrüm 30 olduğu için motor kapandı çalıştırırken tepeden mermi yedik.

burada ise sıkmaya devam ediyo

@rollinpeace buradaki videonun tam halini konu altından ulaştıralım.

Merhaba, video çok uzun ve GLM Garaj rolleri vesayire var. GLM Garaja gittik, oradakiler parça olmadığını söyleyince direk Willowfield'a yola koyulduk. Geldiğimiz gibi kişiler çatılara koştular. Video'nun Willowfield kısmını kesip atacağım az sonra. Ayrıca biz böyle bir ihmalin olacağını bildiğimizden video açmıştık. Ek olarak sunayım.
İhanet ettiğin mahalleye gelirsen orada seni gül uzatarak karşılamazlar, karakterlerimiz sokağına ihanet eden karakterleri görünce,  savunmaya geçiyor ki bu da en doğal bir rol, karakterler çeteci ve ölmekten korkan biriler. Direkt kaçışıyorlar. Üstelik dün sokakta Daddy öldü ve karakterlerimiz intikam alacaklarını düşünüp çatılara çıkıyor, rica ediyorum biraz empati.
  @yutoalpha şahıs ilk kendi sıktıklarını az önce söylediği lafta bildiğimiz dile getirdi. Kendisini ele verdi kısacası. Yönetimi kandırdığı bariz, işlem uygulanır veya uygulanmaz orası benim alakamda değil. Sadece bence bu kadar savunma yeterli diye düşünüyorum. Kendide zaten ilk kendilerinin sıktığını belirttiler  :)
Farkındaysanız sıktık demedim, iyi niyet olarak nasıl anlayalım dedim. Karakterler Tedgar ve yanında maskeli insanları görüne çatılara çıkıyor, çatılarda saklanıyorlar.
Bizim Daddy ve yanındaki hainlere sıkma iznimiz zaten var, çünkü hainler ve Daddy karakteri de o çetenin bir parçasıydı yani Gangster rütbesindeydi, bir çok şey biliyordu. Şu anda konu Daddy değil, senin neden bize sıktığın farkındaysan.  :)
Mermilerin bana gelmesi yüzünden sıktım. Bu kadar, artık başka yerlerden açık aramayın.

#31 - 21.01.2022 18:54
Şahit olarak bir ekleme yapmak istiyorum değerli arkadaşlar, oyuna giriyorum ve karakterim Camron tarafından aranıyor, kovalandığını söylüyor ve sokağımda beklemeye koyuluyorum. Sokakta bir süre bekliyorum, mavi bir Tahoma yaklaşıyor ve maskeli iki kişi Emote'larını atıp araçtan iniyor. @rollinpeace videonun tam hâlini attığında her şey açıklığa kavuşur, ek olarak şahitliğimi onaylıyorum.

#32 - 21.01.2022 18:59
Şahit olarak bir ekleme yapmak istiyorum değerli arkadaşlar, oyuna giriyorum ve karakterim Camron tarafından aranıyor, kovalandığını söylüyor ve sokağımda beklemeye koyuluyorum. Sokakta bir süre bekliyorum, mavi bir Tahoma yaklaşıyor ve maskeli iki kişi Emote'larını atıp araçtan iniyor. @rollinpeace videonun tam hâlini attığında her şey açıklığa kavuşur, ek olarak şahitliğimi onaylıyorum.
Böyle bir olay yaşandıysa kanıtlarını sunabilirsin, kanıtsız savunmalar politika ve kurallar gereği geçersiz. Tıpkı discord sslerinin kanıt olmadığı gibi arkadaşlar. Kanıt olsa bu konu serisinden çözülür zaten  :)

#33 - 21.01.2022 19:00
Video'yu bulamadım, dün gece bilgisayarımda yaklaşık yarım saatlik bir kayıt bulunuyordu. Bu videodan gerekli ssleri alıp sildim, Brinces karakteri bana önlem amaçlı ssleri alıp silmemi söyledi, çözümü bu şekilde ürettik. Sebebi ise CS:GO turnuvasına katılıyoruz, oyunu indiriyordum ve yerim yoktu. Diskim video ile dolduğu için sildim. Kanıtlarım bariz ortadadır, kendileride itiraf ettiler zaten. Ben onlarla husumete girmek istemiyorken hala ooc kin besleyip bunları yapmaya devam etmeleri ayrı bir komik. Daddy karakterinin ck olayıda çok saçma, yirmi kişinin arasına uzi'yle girip hiç bir rol olmadan CK ediyor Suspect karakteri. Agresif ve İllegal rolleri kendileri başlattılar. Oraya gitmemin sebebide Jefferson'da sürekli volta atıp tehdit oluşturmalarıydı. Bende ic arkadaşım olan Brinces karakteriyle bir yerde buluşup bu durumun sona ermesi için yollara başvurdum. Jeffersondakileri toplayıp mahalleye konuşmaya gittiğimizde, Camron karakteri çatıya elinde silahlı bir şekilde emote vermeden koşmaya başladı. Sonrasında bizi taradılar, kanıtları varsa sunabilirler. Her türlü savunmayı yapabilirim arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 19:02 rollinpeace »

#34 - 21.01.2022 19:01
Böyle bir olay yaşandıysa kanıtlarını sunabilirsin, kanıtsız savunmalar politika ve kurallar gereği geçersiz. Tıpkı discord sslerinin kanıt olmadığı gibi arkadaşlar. Kanıt olsa bu konu serisinden çözülür zaten  :)
Yetkilinin sana söylediği gibi videoyu atarmısın, uzatmaya gerek yok. Admin sizden video istedi onu dört gözle bekliyoruz, lütfen atın.  :vice:

#35 - 21.01.2022 19:03
Video'yu bulamadım, dün gece bilgisayarımda yaklaşık yarım saatlik bir kayıt bulunuyordu. Sebebi ise CS:GO turnuvasına katılıyoruz, oyunu indiriyordum ve yerim yoktu. Diskim video ile dolduğu için sildim. Kanıtlarım bariz ortadadır, kendileride itiraf ettiler zaten. Ben onlarla husumete girmek istemiyorken hala ooc kin besleyip bunları yapmaya devam etmeleri ayrı bir komik. Daddy karakterinin ck olayıda çok saçma, yirmi kişinin arasına uzi'yle girip hiç bir rol olmadan CK ediyor Suspect karakteri. Agresif ve İllegal rolleri kendileri başlattılar. Oraya gitmemin sebebide Jefferson'da sürekli volta atıp tehdit oluşturmalarıydı. Bende ic arkadaşım olan Brinces karakteriyle bir yerde buluşup bu durumun sona ermesi için yollara başvurdum. Jeffersondakileri toplayıp mahalleye konuşmaya gittiğimizde, Camron karakteri çatıya elinde silahlı bir şekilde emote vermeden koşmaya başladı. Sonrasında bizi taradılar, kanıtları varsa sunabilirler. Her türlü savunmayı yapabilirim arkadaşlar.
Video kayıtların bir anda ortalıktan mı kayboldu, komik. Rica ediyorum birbirimizi kandırmayalım, lütfen. Önce tamam atacağım diyip, sonra bahaneler uydurmaya gerek yok.  ;)

#36 - 21.01.2022 19:05
Video'yu bulamadım, dün gece bilgisayarımda yaklaşık yarım saatlik bir kayıt bulunuyordu. Sebebi ise CS:GO turnuvasına katılıyoruz, oyunu indiriyordum ve yerim yoktu. Diskim video ile dolduğu için sildim. Kanıtlarım bariz ortadadır, kendileride itiraf ettiler zaten. Ben onlarla husumete girmek istemiyorken hala ooc kin besleyip bunları yapmaya devam etmeleri ayrı bir komik. Daddy karakterinin ck olayıda çok saçma, yirmi kişinin arasına uzi'yle girip hiç bir rol olmadan CK ediyor Suspect karakteri. Agresif ve İllegal rolleri kendileri başlattılar. Oraya gitmemin sebebide Jefferson'da sürekli volta atıp tehdit oluşturmalarıydı. Bende ic arkadaşım olan Brinces karakteriyle bir yerde buluşup bu durumun sona ermesi için yollara başvurdum. Jeffersondakileri toplayıp mahalleye konuşmaya gittiğimizde, Camron karakteri çatıya elinde silahlı bir şekilde emote vermeden koşmaya başladı. Sonrasında bizi taradılar, kanıtları varsa sunabilirler. Her türlü savunmayı yapabilirim arkadaşlar.
Video kayıtların bir anda ortalıktan mı kayboldu, komik. Rica ediyorum birbirimizi kandırmayalım, lütfen. Önce tamam atacağım diyip, sonra bahaneler uydurmaya gerek yok.  ;)
Her neyse, zaten kendiniz çelişkidesiniz, bir dediğiniz ikincisini tutmuyor, şahit olarak eklediğin arkadaşın ile senin savunman ayrı nereye kadar son korneri kullanmayı bekleyeceksin? Videoyu sildiğini bana sabah zaten CSGO turnuvasına katılıcağı için söyledi. Demekki aklından çıkmış baktığında bulamamış, kanıt sunmuyorsun boş iftirada bulunuyorsun  :'( :'( :'(

#37 - 21.01.2022 19:08
Daha fazla konuşmuyorum, videonun bir anda kaybolması komik. Yetkililerin doğru bir yola varacağından eminim, yetkililerden haber bekleyelim.  :sampanya:

#38 - 21.01.2022 19:10
Daha fazla konuşmuyorum, videonun bir anda kaybolması komik. Yetkililerin doğru bir yola varacağından eminim, yetkililerden haber bekleyelim.  :sampanya:
Neyse, sadece DM atmak için oynadığınız bu sunucuda böyle şeyler ortaya sunmanız ve kanıtınız olmaması trajikomik  :o :o

#39 - 21.01.2022 19:22
Neyse, sadece DM atmak için oynadığınız bu sunucuda böyle şeyler ortaya sunmanız ve kanıtınız olmaması trajikomik  :o :o
OOC kin yapmayı acilen bırakman lazım dostum, lütfen yap bunu.