Video'yu bulamadım, dün gece bilgisayarımda yaklaşık yarım saatlik bir kayıt bulunuyordu. Bu videodan gerekli ssleri alıp sildim, Brinces karakteri bana önlem amaçlı ssleri alıp silmemi söyledi, çözümü bu şekilde ürettik. Sebebi ise CS:GO turnuvasına katılıyoruz, oyunu indiriyordum ve yerim yoktu. Diskim video ile dolduğu için sildim. Kanıtlarım bariz ortadadır, kendileride itiraf ettiler zaten. Ben onlarla husumete girmek istemiyorken hala ooc kin besleyip bunları yapmaya devam etmeleri ayrı bir komik. Daddy karakterinin ck olayıda çok saçma, yirmi kişinin arasına uzi'yle girip hiç bir rol olmadan CK ediyor Suspect karakteri. Agresif ve İllegal rolleri kendileri başlattılar. Oraya gitmemin sebebide Jefferson'da sürekli volta atıp tehdit oluşturmalarıydı. Bende ic arkadaşım olan Brinces karakteriyle bir yerde buluşup bu durumun sona ermesi için yollara başvurdum. Jeffersondakileri toplayıp mahalleye konuşmaya gittiğimizde, Camron karakteri çatıya elinde silahlı bir şekilde emote vermeden koşmaya başladı. Sonrasında bizi taradılar, kanıtları varsa sunabilirler. Her türlü savunmayı yapabilirim arkadaşlar.