Konu: [Tayvon Covington] 20.01.2022  (Okunma sayısı 864 defa)

#40 - 21.01.2022 19:40
Hala münakaşaya girmeyelim, ooc kin tutmayın diyorum. Ooc kin tutma diyorsun dostum. Bu arada kendini karakterine çok kaptırmışsın yap bunu felan :D

#41 - 21.01.2022 19:45
Herneyse değerli arkadaşlar, yetkili kararını bekleme taraftarıyım. Gereken şeyler ortada. İyi roller herkese  :palmiye:  :vays:  :nays:

#42 - 21.01.2022 20:17
@yutoalpha şikayetçi taraf söylediği şeylerde ilk ateşi kendilerinin verdiğini belli ettiler. Bence artık sonuçlanabilir.

#43 - 21.01.2022 20:30
Ya ne anlatıyorsunuz arkadaşım siz?Mahalleden zıpladınız Willowfield'ın çevresinde bile görülürseniz ölüceğinizi söyledik bu söylemden 1 saat sonra 20 değil, 11 kişiyle mahalleye gelip karakterimin oturduğu koltukta resim çekip bana discord üzerinden attınız karakterim söylediği sözü yerine getirdi ve size ateş açtı Daddy karakteri öldü, T-Jay karakteri de ölücek, Discord üzerinden gelip saçma saçma PMler atıyorsunuz, beni vurursanız 7 huntley ile mahallenize girerim hepiniz ölür falan ne anlatıyorsun?Karakter sana demiş ki, mahalleye bölgeye girersen ölürsün, girdin ve öldün.Eğer amacın barış sağlamaksa, konuşmak ise haberci yollarsın, telefonum var ararsın saçma saçma rollere girip yönetime karşı nazik nazik muhabbet çevirmenize kopuyorum gerçekten, @yutoalpha  Kırmızı skinli arkadaşın konuyla gram alakası yok, kendisine ateş vesaire açılmadı farklı bir birliğin farklı bir oyuncusu bize karşı İllegal Yasağını deldi gerekli işlemin yapılmasını bekliyorum.

#44 - 21.01.2022 20:32
Discord ssleri kanıt olarak sunulmuyor arkadaşım, rica ediyorum yetkili kararını bekleyelim. Olayda bile yoksun. Hoodun onaylı değil ayrıca? Willowfield'ın çevresinde görülürsen ölürsün demek çok saçma. Kimse Trucker yapmasın o zaman. Birbirinizle çelişiyorsunuz arkadaşım.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 20:34 rollinpeace »

#45 - 21.01.2022 20:33
6. Sayfaya gidiyor şikayet hala kanıtladılar kendi sıktıklarını blablabla saçmalıyorsun, farklı metinler içinde aynı cümleleri atmaktan başka hiç bir şeye çevirmiyorsun, OOC kin yapmayalım diyorsun OOC kin olmadığı için hayatta kalmanıza izin verilmişti mahalleye gelip saygısızlık yaparak bunu deldiniz IC'de birlik karakterine ettiğiniz küfürler, yolda giderken saydırdığınız küfürler vesaire bunlar da cabası zaten rol kalitenizi fazla iyi yanstıyorsunuz, şu konu üzerinde slanglemeyi bırakın ve yönetici kararını bekleyin insanların kafasını gece gece yormaktan başka bir şey dönmüyor.

#46 - 21.01.2022 20:36
6. Sayfaya gidiyor şikayet hala kanıtladılar kendi sıktıklarını blablabla saçmalıyorsun, farklı metinler içinde aynı cümleleri atmaktan başka hiç bir şeye çevirmiyorsun, OOC kin yapmayalım diyorsun OOC kin olmadığı için hayatta kalmanıza izin verilmişti mahalleye gelip saygısızlık yaparak bunu deldiniz IC'de birlik karakterine ettiğiniz küfürler, yolda giderken saydırdığınız küfürler vesaire bunlar da cabası zaten rol kalitenizi fazla iyi yanstıyorsunuz, şu konu üzerinde slanglemeyi bırakın ve yönetici kararını bekleyin insanların kafasını gece gece yormaktan başka bir şey dönmüyor.

Bu ss'in sizinle bir alakası yok. Trucker yapan bir arkadaşım yanımdan geçerken (Samimi) muhabbete girmeye çalıştım. Ardından yoluma baktım. Olayı farklı yerlere taşımayı acilen bırakman gerekiyor. Bu birlikte senin emeğin kadar benimde var hatırlatayım, ooc kin gibi bir durumda yok dostum. Ayrıca, benim karakterimden mahalleye bir saygısızlık yapılmadı, Jeffersondakiler yaptı ve kendileri birlikten yollandı.

#47 - 21.01.2022 20:39
Ya ne anlatıyorsunuz arkadaşım siz?Mahalleden zıpladınız Willowfield'ın çevresinde bile görülürseniz ölüceğinizi söyledik bu söylemden 1 saat sonra 20 değil, 11 kişiyle mahalleye gelip karakterimin oturduğu koltukta resim çekip bana discord üzerinden attınız karakterim söylediği sözü yerine getirdi ve size ateş açtı Daddy karakteri öldü, T-Jay karakteri de ölücek, Discord üzerinden gelip saçma saçma PMler atıyorsunuz, beni vurursanız 7 huntley ile mahallenize girerim hepiniz ölür falan ne anlatıyorsun?Karakter sana demiş ki, mahalleye bölgeye girersen ölürsün, girdin ve öldün.Eğer amacın barış sağlamaksa, konuşmak ise haberci yollarsın, telefonum var ararsın saçma saçma rollere girip yönetime karşı nazik nazik muhabbet çevirmenize kopuyorum gerçekten, @yutoalpha  Kırmızı skinli arkadaşın konuyla gram alakası yok, kendisine ateş vesaire açılmadı farklı bir birliğin farklı bir oyuncusu bize karşı İllegal Yasağını deldi gerekli işlemin yapılmasını bekliyorum.

bincoda satılan bir skinden yola çıkıp bana iftira atıyorsun. Saçmalıyorsun dostum, o skini bincodan alıpda 50 ye yakın kişi kullanıyor.

#48 - 21.01.2022 20:39

Bu ss'in sizinle bir alakası yok. Trucker yapan bir arkadaşım yanımdan geçerken (Samimi) muhabbete girmeye çalıştım. Ardından yoluma baktım. Olayı farklı yerlere taşımayı acilen bırakman gerekiyor. Bu birlikte senin emeğin kadar benimde var hatırlatayım, ooc kin gibi bir durumda yok dostum. Ayrıca, benim karakterimden mahalleye bir saygısızlık yapılmadı, Jeffersondakiler yaptı ve kendileri birlikten yollandı.
Siz onların birliğinden quit çakıp Willowfield çakması bir birlik açtınız hayatımın anlamı, Frank Davis ve Laark Lerom karakterleri bizim birliğin oyuncuları, şansa bak ki tam onlar geçerken arkadaşına bağırarak selam vermişsin komedi düşünü yine yaşıyorsun anlaşılan o ki.

#49 - 21.01.2022 20:41
Quit mi çaktım? Komiksin arkadaşım, beni birlikten dışardayken atıyorsun. Quit çaktın diyorsun, kendi kelimelerinle çelişme artık. Willowfield çakması bir birlik mi? Bloods setlerinden birini açtım dostum. Ayrıca, Willowfield birliğinde emeğim var dememe rağmen çakması bir birlik açtın diyorsun, setleri bile farklı. Bu mu senin kültür bilgin? GFOR Director'lüğü ile olacak işler değil Miller dostum. Kimin ne olduğu ortada. Hala ikili münakaşaya sürüklüyorsun, yetkili kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 20:44 rollinpeace »