Konu: [Tayvon Covington] 20.01.2022  (Okunma sayısı 791 defa)

#0 - 20.01.2022 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tayvon Covington / @YoungMiaked

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eldridge Moreau / Isiah Sullivan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2022 / 19:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
İllegal rol yasağı / Agresif Rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bizim birliğimizdeyken, başka sokakta takılıp, bize ihanet eden karakterlerle düşman halindeydik. Onları öldürmek için de gerekli yetkiliden iznimizi almıştık, bu karakterlerin girdiği birlikte bu duruma dahil oldu. Karşı birlik yanına onaylı bir birlik olan North Park'tan bir veya birkaç kişi getiriyor, illegal rol yasağımız olmasına rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ]

Bu üç fotoğraf arkadaşların birliğimizden isteyerek çıktıklarının kanıtıdır, herhangi bir kovulma durumu yoktur.

Bu fotoğrafta ise yetkiliden gerekli iznimizi aldığımızın kanıtıdır.

Bugün bize saldırdığı arkadaşlarla birlikte olduğuna dair kanıtlarımız, zaten arkadaşlar dün birliken çıktı, birlikten çıkmadan öncede buralarda görmüştük. Kanıtlarda'da görüyorsunuz, bu kanıtların hangi saatte alındığında ve o karakterlerin hangi saatte çıktığına iyi bakın derim, yani birlikteyken hain rolüne devam ediyorlardı.

Ek açıklamalar(varsa): Birliğimizin üzerine gerçekten çok fazla oynanmaya başlandı, bunu OOC kin olarak algılamaya başladık. İllegal rol yasağı olan bir birliğe saldırıyorlar, bu çok ilginç. Bu hatanın cezasız kalmamasını istiyoruz, şimdiden teşekkürler.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 21.01.2022 10:29 Rambo232 »

#1 - 20.01.2022 22:39
Merhaba, discord sslerinin kanıt olmadığını biliyorum fakat kendileri bizi birlikten attı. Yalan beyanlar bulunuyor ve size sıkan arkadaşta bizden değil. Birlik lideriniz size karşı bir agresif role girmeden Daddy_Latens adlı oyuncuya sıktı ve CK etti, ardından bizzat ben düşürdüm. Ayrıca, Bradley isimli karakterin size sıktığı yerde bizzat bende vardım. Mahallede tehdit oluşturup sürekli volta atmanızın üzerine sizi bir süre takip ettik, mahallenize geldiğimiz gibi bize gene ilk olarak siz silah çekip ateş ettiniz. İllegal yasağını ihlal edip duruyorsunuz, bundan bir kaç gün öncede trafik kazasında silah çektiniz ve şikayet açılmasın diye ısrar etmiştiniz karşı birliğe... Savunmam bu kadar, gelen cevaplara her türlü karşılık verebilecek kanıtlarım elimde mevcut. Herkese keyifli roller.

Herhangi bir snitch durumu yoktu, tekrarlıyorum. Karakterlerimiz parasına bakıyor ve o bölgede iş yapıyordu.

Daddy Latens'e sıktıktan sonra kişiyi düşürdüğümün kanıtıda burada.

Son olarak, North Park Watchers adlı birlikle hiçbir alakamız yok. Kişileri boşuna şikayet etmeyin, bizden ayrı bir olayınız varsa bilemiyorum. Suspect karakterinin ise bir topluluk (20 kişi kadar) mahallesinde yürürken illegal role girmemesini tavsiye ediyorum. Uzi'yle 20 kişinin arasına girmek saçma.
« Son Düzenleme: 20.01.2022 22:50 rollinpeace »

#2 - 20.01.2022 22:54
Merhaba, discord sslerinin kanıt olmadığını biliyorum fakat kendileri bizi birlikten attı. Yalan beyanlar bulunuyor ve size sıkan arkadaşta bizden değil. Birlik lideriniz size karşı bir agresif role girmeden Daddy_Latens adlı oyuncuya sıktı ve CK etti, ardından bizzat ben düşürdüm. Ayrıca, Bradley isimli karakterin size sıktığı yerde bizzat bende vardım. Mahallede tehdit oluşturup sürekli volta atmanızın üzerine sizi bir süre takip ettik, mahallenize geldiğimiz gibi bize gene ilk olarak siz silah çekip ateş ettiniz. İllegal yasağını ihlal edip duruyorsunuz, bundan bir kaç gün öncede trafik kazasında silah çektiniz ve şikayet açılmasın diye ısrar etmiştiniz karşı birliğe... Savunmam bu kadar, gelen cevaplara her türlü karşılık verebilecek kanıtlarım elimde mevcut. Herkese keyifli roller.

Herhangi bir snitch durumu yoktu, tekrarlıyorum. Karakterlerimiz parasına bakıyor ve o bölgede iş yapıyordu.

Son olarak, North Park Watchers adlı birlikle hiçbir alakamız yok. Kişileri boşuna şikayet etmeyin, bizden ayrı bir olayınız varsa bilemiyorum. Suspect karakterinin ise bir topluluk (20 kişi kadar) mahallesinde yürürken illegal role girmemesini tavsiye ediyorum. Uzi'yle 20 kişinin arasına girmek saçma.
O arkadaşların sizinle alakası yoksa neden sizinle birlikte bize sıkıyor? Bunuda lütfen açıklarmısın?

#3 - 20.01.2022 23:03

O arkadaşların sizinle alakası yoksa neden sizinle birlikte bize sıkıyor? Bunuda lütfen açıklarmısın?

Tabii ki, çatışmada öyle biri yoktu. Gerekli video kayıtları elimizde mevcut dostum. Kendisinin savunma yapmasını bekleyebilirsin.

#4 - 21.01.2022 12:19
Sanırım şikayet yanlış kişiye açıldı çünkü ben bu birlikle role girmedim ve deagle'ım yok nasıl oluyor bilmiyorum şuana kadar hiç deagle'ım olmadı ve olay yerindede yoktum yani sıkmadım. Başka bir kişinin daha ismi Tayvon_Covington olabilir. Ayrıca birliğimizin npc'si yok bu yüzden deagle alamam. Büyük ihtimalle hasarlar buga girdi. sadece shotgun silahının olduğunun kanıtı.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 12:21 YoungMiaked »

#5 - 21.01.2022 16:11

Deagle ile sıkan karakterin Maske/ID'si buradan bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

#6 - 21.01.2022 17:11
Ateş eden kişi Tayvon karakteri değil.

@sametcan43 24 saat içerisinde savunmanız bekleniyor. Idlewood birliğinin imkanlarıyla aldığınız silahı bireysel olarak neden tüm birliğe kullandınız?

#7 - 21.01.2022 17:54
Merhabalar, savunmamı ilerleyen saatlarde sürdüreceğim.

#8 - 21.01.2022 18:00
Merhabalar, savunmamı ilerleyen saatlarde sürdüreceğim.

Savunmayı direkt yapalım fazla karmaşık bir olay değil.

#9 - 21.01.2022 18:04
Ateş eden kişi Tayvon karakteri değil.

@sametcan43 24 saat içerisinde savunmanız bekleniyor. Idlewood birliğinin imkanlarıyla aldığınız silahı bireysel olarak neden tüm birliğe kullandınız?

Buradaki olayda maskeli olma nedenim, Tedgar adlı ic arkadaşım beni Kişilerin sokağına bırakmamı istiyor ama ic olarak vurulma olayı olabileceği için sen maske tak beni bıraktığın gibi kaç maskeliyken dedi. Benim olaya bulaşmamı istemediğini söyledi ic benimde motor ömrüm 30 olduğu için motor kapandı çalıştırırken tepeden mermi yedik.

burada ise sıkmaya devam ediyo

« Son Düzenleme: 21.01.2022 18:25 sametcan43 »