Konu: [Tayvon Covington] 20.01.2022  (Okunma sayısı 1113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.01.2022 18:06
anlık olarak yapabileceğim bir şey olduğu için silahıma davrandım. Kendisi çatıdan bir anda bana sıktı. Bunu yapmam hata biliyorum, uzi ile deagle ayrı silahlar biliyorum. Büyük güç artışları var aralarında. Ama anlık olarak silah sıktığı için reflex olarak kullandım, üzgünüm.

#11 - 21.01.2022 18:07
Savunmam bu kadardır. Birlik npc sinden yararlandığım silahı kullanma nedenim ise budur. Anlık olarak üzerimdeydi. Bana sıkınca sadece karşılık verdim. Olayın devamını getirmedim.

#12 - 21.01.2022 18:08
Ayrıca kişinin Emote kullanmadan sıktığı gözüküyor kendi ss inde.

#13 - 21.01.2022 18:11
@Suspected ilk saldırıyı siz mi yaptınız?

#14 - 21.01.2022 18:13
@Suspected ilk saldırıyı siz mi yaptınız?
Yani ss lerde bariz bir şekilde gözüküyorki kişinin düştüğü çatı ile benim mermi yediğim yerler uyuşuyor. Gerekli loglara bakılabilir, ayrıca kendileri yasağımız var demelerine rağmen bunu dile getiriyorlar. Siz Ck hakkını vermiş olabilirsiniz ama siz onlara sadece ck etme hakknıı sundunuz. Bir savaş başlatma iznini sunmadığınızı var sayıyorum? Sanırım burada bir çelişki var. Kişiler bize ateş edip, üstünede yasaklarına sığınıyorlar.

#15 - 21.01.2022 18:17
Arkadaşlar ondan önce bize sıktı, sonrasına motorlarına binip gitmeyi denediler. Sonrasında ben motorlarına bindiğini görünce çatıdan sıktım. Olanları gerçeğiyle anlatmanı istiyorum ve zaten çatışmaya giden biriyle maskeli bir şekilde gidersen mecburen orada kurşun yemiş olacaksın. Bizim illegal rol yasağımız olduğunu biliyorsun, buna rağmen maskeli bir şekilde çatışmaya geliyorsun. İlginç.  Ayriyetten emote konusuna gelirsek, ben siz mahalleyi voltalamaya başladığınız anda emote attım ve her sizi gördüğümde emote atamam bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Yasağına sığınan yok, biz Tedgar, Daddy, Melhores ve Tyndall karakterleri ile ilelgal role girebilirdik, çünkü birlik içinde bize ihanet ettiler ve bunu bir çok kanıtı var. Sizin şurada yanlışınız var, Sen illegal rol yasağı olan bir birlik ile agresif role giremezsin, sunucu kurallarında yasak.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 18:26 Rambo232 »

#16 - 21.01.2022 18:22
Kanıt sunmadığın sürece politika veya kuralları okursan görürsün. Kanıtsız yapılan savunmalar geçersizdir. Lütfen savunmanızı konuşma üzeri yerine ss leriniz ile yapınız. İyi günler hatta yapılan bu rolün ss i bile döndü. İsterseniz sizinle paylaşabilirim.

#17 - 21.01.2022 18:24
Ateş eden kişi Tayvon karakteri değil.

@sametcan43 24 saat içerisinde savunmanız bekleniyor. Idlewood birliğinin imkanlarıyla aldığınız silahı bireysel olarak neden tüm birliğe kullandınız?

Buradaki olayda maskeli olma nedenim, Tedgar adlı ic arkadaşım beni Kişilerin sokağına bırakmamı istiyor ama ic olarak vurulma olayı olabileceği için sen maske tak beni bıraktığın gibi kaç maskeliyken dedi. Benim olaya bulaşmamı istemediğini söyledi ic benimde motor ömrüm 30 olduğu için motor kapandı çalıştırırken tepeden mermi yedik.

burada ise sıkmaya devam ediyo

@rollinpeace buradaki videonun tam halini konu altından ulaştıralım.

#18 - 21.01.2022 18:27

@sametcan43 24 saat içerisinde savunmanız bekleniyor. Idlewood birliğinin imkanlarıyla aldığınız silahı bireysel olarak neden tüm birliğe kullandınız?

Buradaki olayda maskeli olma nedenim, Tedgar adlı ic arkadaşım beni Kişilerin sokağına bırakmamı istiyor ama ic olarak vurulma olayı olabileceği için sen maske tak beni bıraktığın gibi kaç maskeliyken dedi. Benim olaya bulaşmamı istemediğini söyledi ic benimde motor ömrüm 30 olduğu için motor kapandı çalıştırırken tepeden mermi yedik.

Merhaba, video çok uzun ve GLM Garaj rolleri vesayire var. GLM Garaja gittik, oradakiler parça olmadığını söyleyince direk Willowfield'a yola koyulduk. Geldiğimiz gibi kişiler çatılara koştular. Video'nun Willowfield kısmını kesip atacağım az sonra. Ayrıca biz böyle bir ihmalin olacağını bildiğimizden video açmıştık. Ek olarak sunayım.

#19 - 21.01.2022 18:32

Merhaba, video çok uzun ve GLM Garaj rolleri vesayire var. GLM Garaja gittik, oradakiler parça olmadığını söyleyince direk Willowfield'a yola koyulduk. Geldiğimiz gibi kişiler çatılara koştular. Video'nun Willowfield kısmını kesip atacağım az sonra. Ayrıca biz böyle bir ihmalin olacağını bildiğimizden video açmıştık. Ek olarak sunayım.
İhanet ettiğin mahalleye gelirsen orada seni gül uzatarak karşılamazlar, karakterlerimiz sokağına ihanet eden karakterleri görünce,  savunmaya geçiyor ki bu da en doğal bir rol, karakterler çeteci ve ölmekten korkan biriler. Direkt kaçışıyorlar. Üstelik dün sokakta Daddy öldü ve karakterlerimiz intikam alacaklarını düşünüp çatılara çıkıyor, rica ediyorum biraz empati.