Konu: [Tayvon Covington] 20.01.2022  (Okunma sayısı 853 defa)

#50 - 21.01.2022 20:43
Ya ne anlatıyorsunuz arkadaşım siz?Mahalleden zıpladınız Willowfield'ın çevresinde bile görülürseniz ölüceğinizi söyledik bu söylemden 1 saat sonra 20 değil, 11 kişiyle mahalleye gelip karakterimin oturduğu koltukta resim çekip bana discord üzerinden attınız karakterim söylediği sözü yerine getirdi ve size ateş açtı Daddy karakteri öldü, T-Jay karakteri de ölücek, Discord üzerinden gelip saçma saçma PMler atıyorsunuz, beni vurursanız 7 huntley ile mahallenize girerim hepiniz ölür falan ne anlatıyorsun?Karakter sana demiş ki, mahalleye bölgeye girersen ölürsün, girdin ve öldün.Eğer amacın barış sağlamaksa, konuşmak ise haberci yollarsın, telefonum var ararsın saçma saçma rollere girip yönetime karşı nazik nazik muhabbet çevirmenize kopuyorum gerçekten, @yutoalpha  Kırmızı skinli arkadaşın konuyla gram alakası yok, kendisine ateş vesaire açılmadı farklı bir birliğin farklı bir oyuncusu bize karşı İllegal Yasağını deldi gerekli işlemin yapılmasını bekliyorum.

bincoda satılan bir skinden yola çıkıp bana iftira atıyorsun. Saçmalıyorsun dostum, o skini bincodan alıpda 50 ye yakın kişi kullanıyor.
Biraz önce evet Tedgar karakterini ben bıraktım, motorla maskeliydim falan diyordun dostum, lütfen discord da sesli odada ekran falan paylaşın, söyliceğiniz yalanları süzgeçlerden geçirip öyle zıplatın buraya önce CS:GO turnuvam vardı, şimdi o kişi ben değildim, biraz önce küfür bakkalcı muhittin abiye edildi falan aşırı cringe

#51 - 21.01.2022 20:47
.

#52 - 21.01.2022 20:49
Şimdi öncelikle bir sorun yaşadığımıza eminim. Olay 20.01.2022 de yaşandı. Sen discorddan PAQVUİX adlı kişinin 19.01.2021 de attığı ss i savunuyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı? @yutoalpha kişi admin kandırmaya teşebbüs ediyo.

#53 - 21.01.2022 20:50
Quit mi çaktım? Komiksin arkadaşım, beni birlikten dışardayken atıyorsun. Quit çaktın diyorsun, kendi kelimelerinle çelişme artık. Willowfield çakması bir birlik mi? Bloods setlerinden birini açtım dostum. Ayrıca, Willowfield birliğinde emeğim var dememe rağmen çakması bir birlik açtın diyorsun, setleri bile farklı. Bu mu senin kültür bilgin? GFOR Director'lüğü ile olacak işler değil Miller dostum. Kimin ne olduğu ortada. Hala ikili münakaşaya sürüklüyorsun, yetkili kararını bekleyelim.
Jefferson'dan quit attığını söylüyorum altın çocuk Willowfield'dan quit atıcak kadar üstlerde olmadığını buradan kovulduğunu ikimizde biliyoruz , kültürize seviyemin senden çok daha üstlerde olduğunu özelden sorduğun soruları dakikalarca cevapladığımı ve ''aa öylemiymiş'' naralarını hala hatırlıyorum, beş sayfadır ikili münakaşaya zıplayan sensin karşılığını da alıyorsun hepsi bu.

#54 - 21.01.2022 20:53
Quit mi çaktım? Komiksin arkadaşım, beni birlikten dışardayken atıyorsun. Quit çaktın diyorsun, kendi kelimelerinle çelişme artık. Willowfield çakması bir birlik mi? Bloods setlerinden birini açtım dostum. Ayrıca, Willowfield birliğinde emeğim var dememe rağmen çakması bir birlik açtın diyorsun, setleri bile farklı. Bu mu senin kültür bilgin? GFOR Director'lüğü ile olacak işler değil Miller dostum. Kimin ne olduğu ortada. Hala ikili münakaşaya sürüklüyorsun, yetkili kararını bekleyelim.
Jefferson'dan quit attığını söylüyorum altın çocuk Willowfield'dan quit atıcak kadar üstlerde olmadığını buradan kovulduğunu ikimizde biliyoruz , kültürize seviyemin senden çok daha üstlerde olduğunu özelden sorduğun soruları dakikalarca cevapladığımı ve ''aa öylemiymiş'' naralarını hala hatırlıyorum, beş sayfadır ikili münakaşaya zıplayan sensin karşılığını da alıyorsun hepsi bu.
halen saçmalıyorsun. 19.01.2022 deki ss den yola çıkıp kıyafetinde uyuyor ordasın diyorsun, hani sadece motor ile bırakmıştın diyorsun, ama olay 20.01.2022 de yaşanıyor  :) :) :) :) :)

#55 - 21.01.2022 20:57
Karşılığını verecek kadar değerli biri değilsin, birliğinde öyle. Sorunun varsa başka platformlarda gel çözelim. Sabahlara kadar bana afiş yap diye ağladığın adam hakkında yalan söylediğini aktif olarak oynayan oyuncuların çoğu biliyor Miller, kültür bilginide. altın çocuk değil mazegod bu arada. Açılan şikayeti ikili münakaşaya sürüklemeyi bırak. Sorununu buradan değil başka platformdan çöz. Numaram var, araşabiliriz. Karşılığını aldın, yetkili kararını bekliyorum.

#56 - 21.01.2022 20:58
Ve benim rol seviyemi sorguluyorsun, aylar önce Van Ness Ave birliğindeyken Tyler Miller nick i ile savaşta vurulup kaçırıldığın için karşı tarafa küfürler edip sunucudan çıkıyordun unutma Suspected. Benim rol bilgimi sorgulayamazsın  ::)

#57 - 21.01.2022 21:16

Herkese iyi roller il legal yasağın varken ateş açan sendin biz değildik.

#58 - 21.01.2022 21:22

ve kişi Tyndall_Lawrance e de sıkıyor

#59 - 21.01.2022 21:39

ve kişi Tyndall_Lawrance e de sıkıyor
Tyandall'ın CK hakkı elimde dostum, sıkmam elbette doğal olay örgüsünü takip et.