Büyük bir iş başarmasak burada durup dil dökmezdin

Bir illegalin sivili korkutması, gasp etmesi için geçerli bir sebebe ihtiyacı yok. İllegal olması yeterli hani yasadışı ya hayatını böyle kazanıyor ya hani realizm diyorsunuz ya.
Bu yorumu 3. kez düzenlediğin ve her seferinde farklı bir laf sokma çabasında olduğun için yanıtlıyorum, sizin için büyük bir iş 6 kişi kaçınız silahlı bilmiyorum, tek kişiyi gereksiz yere kovalamak ve vurmaksa gelecek rollerinizde fazlasıyla ışık görüyorum. Burada dil dökmemin sebebi yaptığınızın hatalı olduğunu anlamanızı sağlamaya çalışmak ki artık başarılı olabileceğimden ümidimi kestim.
Bana sıkma bahanenizi de tekrar değiştirmeye mi çalışıyorsun yoksa ek bir sebep mi bulmaya çalışıyorsun anlamış değilim. Beni birinin vurması için sadece illegal olması yeterli diyorsun bu da terör birliği yapıyor sizi ki o da sunucuda yasak bir rol. Böyle devam etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü şikayetlere baktığımda sizin birliğinizden 4-5 kişiye açılmış bu tarz şikayetler var, sanırım ekmeğinizi teröristlikten kazanıyorsunuz.
Hala 1970 kafasında konuşuyorsun, artık senin gibi adam kaçıran, durduk yere adam vuran sadece illegal işlerle uğraşan bir oluşumun kalmadığını düşünüyorum çünkü hiçbir dünya hükümeti şu sergilediğiniz rolü yapacak karakterleri OOC şekilde bir gün bile barındırmazlar her taraf kamera dolu ve siz sürekli kamera çevresinde gezmeme rağmen PD'ye kadar adam kovalama delikanlılığını bulabiliyorsunuz ve PD'den çıktıktan sonra tekrar kapımın önünde bekliyorsunuz ve polisi peşime takıp takmadığımı bilmeden beni tekrar kovalıyorsunuz sebep ise kız arkadaşının fotoğrafına hiç bir küfür içermeyen bir yorum atmam ki bu olayın üzerinden 5 gün geçti.
Bu yaptığınız arap rolü gibi sen benim kız arkadaşımla konuşamazsın olayının aynısı. Bunun herhangi bir ABD eyaletinde yaşanma olasılığının olmadığını düşünüyorum. Al sana gerçeklik, yıl 2021 olacak bilgin olsun teknoloji çok gelişti artık yani öyle sokak ortasında adam vurup sallana sallana gezen birini görmenin zor olacağı devirde yaşıyoruz. O kadar realist düşünmek istiyorsanız kamera önünde adam vurduğunuz için ve şuan ki sicil durumunuz yüzünden en az 50 yıl yatmanız gerekiyor. Bunu da realizmi mantıklı bir şekilde anlaman için yazdım.
O birlik tanıtımına attığınız SS bana OOC olarak herhangi bir rahatsızlık vermiyor ki zaten rol gerçekten mantıklı ve doğru olsaydı ben sana sorardım ss alıp almadığını, ben sadece yaptığınızın yanlış ve duyarsız olduğu için ekledim ve o SS'in kaldırılmasını istiyorum.
Oyunun her bölümünde mantığınızı konuşturmanızı söylememiştim önceki yorumumda ama oyunun kurallarını aşmadan, sadece karşındaki kişiyle empati kurmanı istedim. Sürekli bir küçük düşürme ve kışkırtma çabasındasın.
Olay zaten başından itibaren bir DM arayışında olduğunuzu gösteriyor. Siz sadece ortada beni kovalarken yaptığınız şeyin savunmasını yapıyorsunuz.
Böyle saçma roller yaşamamak için şuan bu server'da bu kadar kişi oynuyor ve iki gündür sizin gibi başka bir DM ci ekip yüzünden 2 gündür sadece DM yiyorum ve bu son olaydan sonra oyuna girme hevesi diye bir şey kalmadı. Şikayeti okuyup bana dönen arkadaşlarımda benimle aynı görüşteler. Sivil rolü yapma sebebim sürekli DM'e kurban gitmek mi olmak zorunda yani herhangi bir illegal birlik canı sıkılınca beni kaçırsın, gasp etsin, Dm atsın. Bir şehri oluşturan topluluk sadece illegal kişilerden oluşmuyor PD ve GH haricinde sivillerinde yaşaması lazım değil mi? Ama şu son günlerde yaşadığım olayların hiç biri bu yönde değil ve sadece illegaller birbiriyle çatışsın sana denk gelirseler arada kaynarsın yada canları sıkılırsa gelsinler senle uğraşsınlar modunda ilerliyor. Böyle yapmaya devam ederseniz kaçıracak adam da bulamayabilirsiniz.