Igor ile hiç bir şekilde aynı ortamda bile bulunmadım. Saafir ve Damonte karakterleri ile beraber arabanın içerisindeydim.
Burada yalan söyleme gereksiniminde bulunduğun için veya kendi yaptığın ihlali tam anlamıyla bilemediğin (!!) için devreye girmek durumundayım, bu olaylar ilk olarak
Ocean Bar'da gerçekleşti ve Igor karakteri, 16 yaşındaki Gaveli karakteri ve yine sen aynı yerdeydin. Üçünüzün de tek bir amacı vardı:
"Vladimir'i kaçırmak" + Gavel karakteri Vladimir Pavlov'u bizden uzaklaştırdı, tenhaya çekip onunla bir şeyler konuştu, muhtemelen Vincent karakteriyle Vladimir'i bir şekilde görüştürmek istiyordu.
+ Bu olaylar olurken Igor karakteri ise Vladimir ve Gavel'i fotoğraflıyordu bunu gördüm, fotoğraflarını çekiyordu yani ve üstteki ss'e bakarsan Igor'un "Bin, bindir" diye bir tabiri var. Yani amacı apaçık. Şantaj, kaçırma vesaire vesaire... Yani bu olayda
Igor da bulunuyor.
+ Gaveli'nin, Vincent karakteri ile Vladimir'i konuşturmaya çalıştırdığını da hesaba katacak olursak, Igor'un da bu senaryoda seninle aynı amacı taşıyor olması gibi durumlar varken "Igor ile aynı ortamda dahi bulunmadım." diyemezsin, dersen komik duruma düşersin.
++ Ayrıca üç karakterin de amacı Vladimir'i kaçırmak, bu doğrultuda kendini Igor'dan bağımsız olarak görmen ayrı komik. Ben şöyle düşünüyorum üstteki görsel'de Igor karakteri Vladimir'e agresif bir söylemde bulunuyor.
Dolayısıyla onunla aynı ortamda bulunmadığını söyleyerek kendini haklı çıkarma çabalarına giriyorsun fakat Ocean Bar arkasında ikiniz de bulundunuz, bulunma olayını geçtim ikiniz de Vladimir'i kaçırmaya yönelik iş yapıyordunuz.
Sen üstteki görselde ise "İş konuşabilir miyiz ahbap" gibi bir söylemde bulunmuşsun ve dolayısıyla oradan ilerleyip şikayette kendini sütten çıkmış ak kaşık yerine koyuyorsun, SENCE (!) gerçekten yüzde yüz masum iş konuşacak biri iş konuşacağı adama ateş açar mı? =)