Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim. @poison the taliban ile seni arıyorduk zaten "DUR, DUR!" dememize rağmen bizden kaçmayı tercih ettin ve seni gerekli yerde vurduk. Seni vurduğumuz yer yıldız çatı altı civarlarıydı, aşşağıda spoilerde belirttiğim SS'lerde mevcut.
screenshot;
O yüzden sizi uyarmamdan sonra Igor ve Gaveli karakteriyle aynı arabaya binip uzaklaştın? Ve 15 dakika sonra yanında silahlı bir kişiyle evimin önünde bekleyip bana ateş etmene ne diyeceğiz peki? Başından beri böyle bir rolün peşinde olduğunu sende iyi biliyorsun. Uyarmamdan sonra çünkü geri çekilip bu rolü iptal edelim dedin. Vurulduğum ve düştüğüm yer benim ss'lerimde geyet iyi bir şekilde görünüyor. Ve siz her sizden kaşan silahsız kişiye ateş edecekseniz herhangi bir durumlar dışında rasgele size başarılar dilerim. Daha fazla yorum yapmayacağım, zaten yukarıdaki açıklamamda da söylemek istediklerimi söyledim. Size rollerinizde başarılar.
Vicent bizimle aynı arabaya binmedi Demonte seni bulmam için yardım istedi bende herkese seni yaydım ıc olarak, Igor'a seni kaçırmasını söyledik orının gbı olduğunu bilmiyorduk /b böldün bizde rolü yapmadık. şimdide gelmiş şikayet açıyorsun Vicent'lerin seni vurmasına biraz tilt olmuşsun, kimse kimseye DM atmadı ıc olarak seninle olayımız var her yerde sen aranıyorsun zaten.
Şikayetin başında Igor'un sizinle bir bağlantısının olmadığını söylediniz ve şimdi sizinle olduğunu söylüyorsunuz. Ve onu da tekrar sizin için şuraya bırakayım;
Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim.
Orada denediniz ve GBİ olduğu için uyardım ve on beş dakika sonrada dışarıda kovalamaya başladılar. Ve benim vurulmayla alakalı herhangi bir sorunum yok benim tilt olduğum şey bu rolün gereksizliği ve DM atma sebebinizin saçmalığı. Ve ek olarak Ocean Bar da ki başarısızlığınızdan 15 dakika sonra tekrar aynı girişime girecek kadar rolsüz ve bu kadar DM arayışında olduğunuzu bilemedim.
Ve 16 yaşında bir karakteri canlandırıyorsun ve sivilsin, illegal bir birliğin adam kaçırmasına yardım etmen ne kadar doğru?
"gereken rol değil" Zahra böyle rol yapmalıydı" "Bunun yerine yapıcı roller deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar, kimse dokunulmaz değildir. Kurallar dahilinde herkes istediği gibi rol yapabilir, kural ihlali olduğu vakit ise yönetim buna müdahale eder bir oyuncudan başka bir oyuncuya yapıcı eleştiri adı altında yapılan iğneleyici konuşmalar değil.
6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bakın arkadaşlar, bunu ben demiyorum. Bu sunucu kurallarında yazıyor. Vladimir, Vice Social'dan küfür veya hakaret etmemişken nasıl bana, bize veya herhangi bir yetkili ekibine bu olayı yeterli sebep adı altında gösterebilirsiniz? Vladimir'i neden vurduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz, buna eminim.
++ Kısaca söylemem gerekirse Vladimir'in Vice Social'dan "Korktum, bir daha yandan fotoğraf çekilmezsen sevinirim.", "Uzaylı filminde makyajsız oynarsın tatlım bu arada." cümlelerini Zahra'ya yazması sizin onu silahla vurmanız için yeterli bir sebep değil çünkü herhangi bir hakaret söz konusu değil.
++ Sözüm meclisten dışarı varsayım yapıyorum, kaldı ki Vladimir sosyalden Zahra'ya küfür etmiş olsaydı dahi bunu direktmen silah ile çözmeniz ihlal bir rol, Vladimir 21 yaşında ve sivil rolünde, siz illegal bir birlikte rolünüzü sürdürüyorsunuz.
Ben size iğneleyici bir laf kullanmıyorum, yaptığınız hatayı söylüyorum ve kreatif yollara gidebileceğinizden bahsediyorum veya da bu ihlali yapmamanız için değişik yollara başvurabileceğinizi beyan ediyorum çünkü böylesi hatalı. Gerçekten hatalı.
Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz.
Vladimir karakteri Ocean Bar arkasında Victoria Campbell, Anton Lurie ve Felicia Parrish karakterleriyle aktif bir roldeyken onu zorla bir kovalamaca içerisine sokuyorsunuz ve sürekli kulağına fısıldayıp darlıyorsunuz. Bu mu karşı tarafa rol imkanı sunmak?
(her sunucuda değişiklik gösteren fear-rp detaylarını tam olarak doğrulamak için sonrasında bir yetkili ile görüşüyor ve kendisine sorularımı iletiyorum)

Flexman doğru bir cümle kullanmış silah doğrultuluyorsa Fear-RP yapılması gerekiyor ama atladığın bir konu var. Flexman olayların nasıl başladığını bilmiyor.
Şayet senin de silah doğrultman için mantıklı bir sebebin olması gerekiyor.
++ Olayın Ocean'da yaşanan kısmını biliyorum sadece, bu yüzden attığın videolar için yorumda bulunmayacağım ama olay başlı başına bir ihlalden ibaret olduğu için izlemeye gerek duymuyorum ve aynı şekilde papağan gibi aynı cümlelerimi sarf etmek de istemiyorum. Admin kararı beklenebilir.
kanka sende bir tık burnunu sokmak için yazıyor gibisin, adam diyorki o yorumu yazdığı için onu dövene kadar pişman etmekti amacımız diyor. Amaçları silahla sıkmak değildi, biz oranın gbı olduğunu bilmiyorduk vlad zaten belirtti bunu, biz onu orada korkutup kaçırıp yaptığı şey yüzünden özür dileticektik.
Kimsenin burnunu soktuğu yok, sizin olayı başlatma sebebiniz sadece kendi egonuzu ve elinizdeki silahla oynama isteği yüzünden.
Burada arkadaşımın söylemek istediği ve benimde her yorumumda belirttiğim şey ortada bu rolü bu tarzda yada herhangi bir şekilde bana yansıtabileceğiniz bir şekilde bir rol yada yazı yazmamam. Umarım artık biraz anlamışsınızdır. Tekrar açıklıyorum Vladimir karakterini ne için pişman edecektiniz? Kime hakaret etti yani geçerli sebebiniz ne diye soruyorum. Sadece yazdıkları için pişman edecektik diyorsunuz eğer o içinde herhangi bir hakaret bulunmayan yorum için diyorsanız gerçekten sizinle role girecek kişilere güzel bir örnek olur. Vlad bütün şehir tarafından aranıyormuş...- 4 Gün boyunca sürekli aktif bölgelerdeydim ve biri yanıma gelip gel bir konu hakkında konuşalım demedi, dün sizin savaşacak kimse bulamadığınız ve ortaya bir bahane aradığınız için DM yedim sadece.
Bu yorumu atma sebebim asıl olarak sürekli her yorumda birbirinizle çelişmeniz.
Tilt olduğum için şikayeti açmadım, illegal rol yaptığım karakterdeyken geçerli bir sebep yüzünden kaçırıldım ve gerçek anlamda 2 saat boyunca dağda tutulup sadece dayak yedim beni tutabilecekleri kuralın son saniyesine kadar tuttular ve ben bu rolün SS'lerini alıp birliğimizin tanıtımımda bile paylaştım. Burası bir rol sunucusu yani IC de olan herhangi bir olay beni OOC hiç bir şekilde etkilemez yada sinirlerimi bozacak kadar ciddiye aldıramaz. Eğer tilt olup şikayet açacak olsaydım orada açardım ki açmadım çünkü geçerli ve mantıklı bir sebepleri vardı.
Ve sadece silahla vurduğunuz için DM olmayacaktı eğer kaçırıp dövseydiniz tekrar DM den şikayet açardım çünkü ortada bana böyle bir agresif rol sergilemeniz gerektiren bir durum yok.Birlik tanıtımınıza da attığınız benim SS'im de bir ihlal bilginiz olsun, iznim olmadan karakterimi aşağılayan bir fotoğrafı sansürlemeden atmışsınız ismimin olması önemli değil özel skin kullanıyorum ve server da bilinen bir skin komple sansürlemeniz gerekir. OOC olarak bu kadar tilt olmanızı hala anlamış değilim, sanki büyük bir iş başarmışsınız gibi aynı SS'i bütün tanıtımlarınıza atmanız...- İsterseniz bu tarz rollerde diğer birkaç birlikten örnek SS'ler atabilirim.