Konu: [ 16.12.2020 ]Vincent Love , Saafir_Zahair , Igor_Zaytsev  (Okunma sayısı 1529 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 17.12.2020 02:42
Papağan gibi aynı cümlelerimi sarf etmek de istemiyorum. Admin kararı beklenebilir.
Çünkü ben aynı şeyleri söylemeye devam edeceğim. Sen de bunları olayları çarpıtmak olarak nitelendirip cevap vermemeye ve bildiğini okumaya devam edeceksin.
Son olarak şunu ekleceğim. Gerçek hayatta hiçbir birlik liderinin sosyalden böyle bir yoruma karşı ortalığı fitillendirip bu şekilde maskelerle adam kaçırmak için planlar kuracağını düşünmüyorum.

ama olay başlı başına bir ihlalden ibaret olduğu için izlemeye gerek duymuyorum
Şikayete son yazdığında, kanıt olarak sunduğun videoları izlemek istedim ve Vladimir'in sevgilisine ve kendisine karşı ettiğiniz küfürleri gördüm, Vladimir'in evinde Vladimir'i beklediğinizi gördüm. "Ayağıyla adamın üzerine basıp kemaraya poz verir" eğer geçerli bir sebebiniz yoksa böyle bir aşağılama rolünde bulunmanız da yasak, etik değil ayrıca. Tekrar ve tekrar ve yine tekrar ediyorum Vladimir size karşı herhangi bir agresif rol yapmadı. sosyalden yazdığı şeyler de buna dahil. Böyle bir role girişmenizin herhangi bir nedeni yok yani.

Ben olaya dahil olduğum Vice social kısmı ve orada bulunduğum için Ocean Bar taraflarında gerçekleştirdiğiniz rol ile ilgileniyorum, diğer ortaya sunduğun şeyler hakkında bir şey demiyorum ama Ocean Bar'a Vladimir'in yaptığı sosyal rp'yi baltalamak için geldiğinizi gördüm.
« Son Düzenleme: 18.12.2020 04:29 Myrtle »

#21 - 17.12.2020 03:56
"gereken rol değil" Zahra böyle rol yapmalıydı" "Bunun yerine yapıcı roller deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar, kimse dokunulmaz değildir. Kurallar dahilinde herkes istediği gibi rol yapabilir, kural ihlali olduğu vakit ise yönetim buna müdahale eder bir oyuncudan başka bir oyuncuya yapıcı eleştiri adı altında yapılan iğneleyici konuşmalar değil.
kimseyi vurma amaçlı çıkmadığımıza dair kanıt: GösterGizle

Vlad'ı kovaladığımız süreç(defalarca yapılan "dur" ihtarları Vlad'ın inatla fear yapmaması), en sonunda Vlad'ın GBI'a sığınması. İşi sonraya ertelememiz: GösterGizle

Vlad'a yapılan kovalamanın ardından araç değişmesi ve Vlad'a silah çekilmesi: GösterGizle

(her sunucuda değişiklik gösteren fear-rp detaylarını tam olarak doğrulamak için sonrasında bir yetkili ile görüşüyor ve kendisine sorularımı iletiyorum)

Silah çekiyorum, fear yapması için süre tanıyorum. İnat la fear yapmayıp motorunu çalıştırıp aracını sürüyor, ateş etmek zorunda kalıyorum

Rol sonunda Vlad'ın vurulmadan önce verilen durması için verilen 4 uyarısı, Vlad'ın inatla silahlı adamlardan koşarak kaçmaya çalışması: GösterGizle

Özet geçmek gerekirse;
Uzun süren rolün başlangıcı sadece Vlad karakterini yakalayıp yaptığı yorumlar için pişman edene kadar dövmek sonrasında serbest bırakmak, birine küfretmesi vurulması için yeterli bir sebep değil bunu bildiğimiz için kovalamaca boyunca Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz. İnatla bu isteğimiz geri çevriliyor kendini vurdurmak zorunda bırakıyor. Her şeyi kurallar dahilinde yaptım, aklınızda takılan her şey için kanıtım var. Savunmam bitmiştir
Vincent karakteri hiç bir silahlı çatışmaya, brawl'a, gbı kural ihlaline karışmadı. Tek yaptığı yancılık yapmak

1-Bu rolü yapma sebebinin bu kadar agresifliğe gerek olduğunu düşünmüyorum.
2-Vurmak gibi bir niyetin olmasa evimin önünde nöbet tutacak kadar kinlenmezsiniz ve evimi nasıl öğrendiğinizi de bilmiyorum.
3- Fear yapmadığın yer dediğin şeyde evin önünde durdum ve sizin arkamdan yaklaştığınızı görünce tekrar aracı çalıştırdım ve doğal olarak Ocean'daki  olayın ardından kuşkulanıp kaçıp ve VCPD binasına sığındım.
4- Uzun süre illegal rolü yaptım ve başka birliklere göz dağı vermeye gittiğimizde bile eğer kalabalıksak silah götürmedik. Sen sivil birisi social'de yaptığı bir yorum yüzünden silahla yanına gidip ve sakince vurulmasını beklemende çok garipmiş. Seni dışarıda birisi sebebini bilmediğin bir nedenden takip ettiği zaman sakince bekliyor musun çok  merak ediyorum.
5- Orada durmamı yoksa vuracağını söylüyorsun, PD hariç bu konuda neden durduk yere beni kovalayan ve bana silah çeken adamlara güvenip kendimi teslim edeyim?
6-Son Video'da karşıdan gelen adamlarla hiçbir konuşmanız yok Chatlog'da ama karşı şeritten gelip bana kafadan giriyorlar ve inip onlarda beni kovalamaya başlıyor. Burasıda garip bir konu nasıl oluyorsa birliğiniz dışından sürekli size yardım eden birisi çıkıyor.
7-Bana DM atmak için geçerli bir sebebin yokken bunu sorgulaman biraz can sıkıcı.

Alıntı
Vlad'a yapılan kovalamanın ardından araç değişmesi ve Vlad'a silah çekilmesi: GösterGizle

(her sunucuda değişiklik gösteren fear-rp detaylarını tam olarak doğrulamak için sonrasında bir yetkili ile görüşüyor ve kendisine sorularımı iletiyorum)

Silah çekiyorum, fear yapması için süre tanıyorum. İnat la fear yapmayıp motorunu çalıştırıp aracını sürüyor, ateş etmek zorunda kalıyorum.
Bu kadar basit bir şey yüzünden DM atabiliyor olsaydık bu server savaş alanına döner diye düşünüyorum ve ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyor ve görüyorum.

Son olarak da eklemek istediğim şey her hangi bir orta doğu ülkesinde yada çetelerin en ufak şeyde birbirlerine sıkabilecekleri 1970'li yılların Amerikasın da yaşamıyoruz, kültürünüzün rolüne o günkü yaklaşımla değil de biraz daha bu günün koşullarına göre yaklaşırsanız hem 50 yıl geriden gelmemiş olursunuz hem de bizim böyle şikayetler açmamıza gerek kalmaz.

Yanına nasıl geldiğim vesaire konumuzla alakalı değil, o an karakterimin istediği oysa uçakla bile gelebilirim. Bunu kurallar dahilinde yaptığım sürece kimsenin karışmaya hakkı yok bana sıkma hakkını veren kişi bizzat sensin, dur ihtarlarına üst üste uymadın, her fırsatta kaçmayı denedin, silah doğrulmuşken bile aracını geri geri sürmeye çalıştın.
Realizm'den bahsediyorsak
Pompalı mermisinden hızlı gidecek bir aracın altındaki olduğunu düşünmüyorum, karakterinin ölümsüz olması lazım.
Tekrar tekrar belirtiyorum oraya gelme amacım seni korkutmaktı, bunun kanıtlarını sundum bana rol imkanı tanımadın. Ateş etmek zorunda bıraktın

Bana her dur diyene durmadığım zaman kurşun yiyeceksem baya eğlenceli zaman geçireceğim demektir. Anlamadığın konu bana neden DM attığınızın yanıtını hala vermediniz. Başından beri sadece bana ateş ederken rolsel olarak bir hatanızın olmaması yönünde ki buna da katılmıyorum. Saçma bir rol çizgisi üzerinde ilerleyip silahlanarak bana DM atmaktan başka bir şey değil bu yaptığınız olay. Social olayının üzerinden 4 gün geçmiş ki orada da bu rolü gerektirecek bir şey yazmadım, yukarıda social'deki yazılarımın SS inide kendim attım benim karakterim beredeyse 9 aydır sunucuda ve böyle saçma bir olayla karşılaşmadığım için socialde kız arkadaşına yaptığım yoruma alınıp bana sıkmaya geleceklerini düşünecek kadar geri kafalı bir karakterde yada o kadar düşük seviye düşünen bir karakter canlandırmıyorum ve canlandıran birini de görmüş değildim. Kaldı ki yaptığınız rol kurallara uyuyorsa eğer fazlasıyla mantıksız ve oynadığınız karakterlerden uzak bir tavır.

Ve konuyu çarpıtmıyorum, attığın videolar sadece savunma değil benim için. Benim işime yarayacak görüntülerde barındırıyor. Mesela Mix yaptığınızı da düşünüyorum artık.

Daha fazla yorumda bulunmayacağım ve yönetici kararını bekleyeceğim.

#22 - 17.12.2020 09:43
Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim. @poison the taliban ile seni arıyorduk zaten "DUR, DUR!" dememize rağmen bizden kaçmayı tercih ettin ve seni gerekli yerde vurduk. Seni vurduğumuz yer yıldız çatı altı civarlarıydı, aşşağıda spoilerde belirttiğim SS'lerde mevcut.

screenshot;
Spoiler: GösterGizle

O yüzden sizi uyarmamdan sonra Igor ve Gaveli karakteriyle aynı arabaya binip uzaklaştın? Ve 15 dakika sonra yanında silahlı bir kişiyle evimin önünde bekleyip bana ateş etmene ne diyeceğiz peki? Başından beri böyle bir rolün peşinde olduğunu sende iyi biliyorsun. Uyarmamdan sonra çünkü geri çekilip bu rolü iptal edelim dedin. Vurulduğum ve düştüğüm yer benim ss'lerimde geyet iyi bir şekilde görünüyor. Ve siz her sizden kaşan silahsız kişiye ateş edecekseniz herhangi bir durumlar dışında rasgele size başarılar dilerim. Daha fazla yorum yapmayacağım, zaten yukarıdaki açıklamamda da söylemek istediklerimi söyledim. Size rollerinizde başarılar.

Vicent bizimle aynı arabaya binmedi Demonte seni bulmam için yardım istedi  bende herkese seni yaydım ıc olarak, Igor'a seni kaçırmasını söyledik orının gbı olduğunu bilmiyorduk /b böldün bizde rolü yapmadık. şimdide gelmiş şikayet açıyorsun Vicent'lerin seni vurmasına biraz tilt olmuşsun, kimse kimseye DM atmadı ıc olarak seninle olayımız var her yerde sen aranıyorsun zaten.

#23 - 17.12.2020 10:02
"gereken rol değil" Zahra böyle rol yapmalıydı" "Bunun yerine yapıcı roller deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar, kimse dokunulmaz değildir. Kurallar dahilinde herkes istediği gibi rol yapabilir, kural ihlali olduğu vakit ise yönetim buna müdahale eder bir oyuncudan başka bir oyuncuya yapıcı eleştiri adı altında yapılan iğneleyici konuşmalar değil.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Bakın arkadaşlar, bunu ben demiyorum. Bu sunucu kurallarında yazıyor. Vladimir, Vice Social'dan küfür veya hakaret etmemişken nasıl bana, bize veya herhangi bir yetkili ekibine bu olayı yeterli sebep adı altında gösterebilirsiniz? Vladimir'i neden vurduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz, buna eminim.

++ Kısaca söylemem gerekirse Vladimir'in Vice Social'dan "Korktum, bir daha yandan fotoğraf çekilmezsen sevinirim.", "Uzaylı filminde makyajsız oynarsın tatlım bu arada." cümlelerini Zahra'ya yazması sizin onu silahla vurmanız için yeterli bir sebep değil çünkü herhangi bir hakaret söz konusu değil.

++ Sözüm meclisten dışarı varsayım yapıyorum, kaldı ki Vladimir sosyalden Zahra'ya küfür etmiş olsaydı dahi bunu direktmen silah ile çözmeniz ihlal bir rol, Vladimir 21 yaşında ve sivil rolünde, siz illegal bir birlikte rolünüzü sürdürüyorsunuz.

Ben size iğneleyici bir laf kullanmıyorum, yaptığınız hatayı söylüyorum ve kreatif yollara gidebileceğinizden bahsediyorum veya da bu ihlali yapmamanız için değişik yollara başvurabileceğinizi beyan ediyorum çünkü böylesi hatalı. Gerçekten hatalı.

Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz.

Vladimir karakteri Ocean Bar arkasında Victoria Campbell, Anton Lurie ve Felicia Parrish karakterleriyle aktif bir roldeyken onu zorla bir kovalamaca içerisine sokuyorsunuz ve sürekli kulağına fısıldayıp darlıyorsunuz. Bu mu karşı tarafa rol imkanı sunmak?

Flexman doğru bir cümle kullanmış silah doğrultuluyorsa Fear-RP yapılması gerekiyor ama atladığın bir konu var. Flexman olayların nasıl başladığını bilmiyor.
Şayet senin de silah doğrultman için mantıklı bir sebebin olması gerekiyor.

++ Olayın Ocean'da yaşanan kısmını biliyorum sadece, bu yüzden attığın videolar için yorumda bulunmayacağım ama olay başlı başına bir ihlalden ibaret olduğu için izlemeye gerek duymuyorum ve aynı şekilde papağan gibi aynı cümlelerimi sarf etmek de istemiyorum. Admin kararı beklenebilir.
kanka sende bir tık burnunu sokmak için yazıyor gibisin, adam diyorki o yorumu yazdığı için onu dövene kadar pişman etmekti amacımız diyor. Amaçları silahla sıkmak değildi, biz oranın gbı olduğunu bilmiyorduk vlad zaten belirtti bunu, biz onu orada korkutup  kaçırıp yaptığı şey yüzünden özür dileticektik.

#24 - 17.12.2020 11:20
kimse kimseye DM atmadı ıc olarak seninle olayımız var her yerde sen aranıyorsun zaten.
Vlad'ın her yerde arandığını kanıtlarsan ve IC sizinle ne gibi bir olayı olduğunu söylersen zaten sorun çözülecek gibi... Lütfen Vice Social mesajları deme çünkü bu mesajlar herhangi bir sebep değil, DM açlığını bastırmak amacıyla türetilen bir bahane.

kanka sende bir tık burnunu sokmak için yazıyor gibisin, adam diyorki o yorumu yazdığı için onu dövene kadar pişman etmekti amacımız diyor. Amaçları silahla sıkmak değildi.
Burnunu sokmak deyimini bana açıkladığın için teşekkür ederim. Fakat ben diyorum ki Vice Social yazıları illegal bir birliğin, tek başına sivil takılan bir karakteri korkutması, vurması, yaralaması, agrasif takip etmesi için yeterli bir sebep değil. SADECE VURMAK (!) demiyorum zaten. Madem sen deyim kullandın ben de şöyle açıklayayım sana: Eşek sudan gelinceye kadar dövmek de bu saydığım örneklere dahil.
Vladimir benim karakteri ablası olarak gördüğü için ister istemez bu olaylar kulağıma ilişiyor ve olayların nasıl başladığını gördüm burnumu sokmak için değil, gördüklerimi şikayete yansıtmak için ise yazıyorum.

Notlar:
- Vladimir'in Vice Social yazılarını yukarıda paylaştım herhangi bir hakaret bulunmuyor.
- Vladimir karakterinin her yerde arandığının kanıtlarını ve IC olarak sizinle ne gibi bir olayı olduğunun kanıtlarını bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 11:49 Myrtle »

#25 - 17.12.2020 11:34
Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim. @poison the taliban ile seni arıyorduk zaten "DUR, DUR!" dememize rağmen bizden kaçmayı tercih ettin ve seni gerekli yerde vurduk. Seni vurduğumuz yer yıldız çatı altı civarlarıydı, aşşağıda spoilerde belirttiğim SS'lerde mevcut.

screenshot;

O yüzden sizi uyarmamdan sonra Igor ve Gaveli karakteriyle aynı arabaya binip uzaklaştın? Ve 15 dakika sonra yanında silahlı bir kişiyle evimin önünde bekleyip bana ateş etmene ne diyeceğiz peki? Başından beri böyle bir rolün peşinde olduğunu sende iyi biliyorsun. Uyarmamdan sonra çünkü geri çekilip bu rolü iptal edelim dedin. Vurulduğum ve düştüğüm yer benim ss'lerimde geyet iyi bir şekilde görünüyor. Ve siz her sizden kaşan silahsız kişiye ateş edecekseniz herhangi bir durumlar dışında rasgele size başarılar dilerim. Daha fazla yorum yapmayacağım, zaten yukarıdaki açıklamamda da söylemek istediklerimi söyledim. Size rollerinizde başarılar.

Vicent bizimle aynı arabaya binmedi Demonte seni bulmam için yardım istedi  bende herkese seni yaydım ıc olarak, Igor'a seni kaçırmasını söyledik orının gbı olduğunu bilmiyorduk /b böldün bizde rolü yapmadık. şimdide gelmiş şikayet açıyorsun Vicent'lerin seni vurmasına biraz tilt olmuşsun, kimse kimseye DM atmadı ıc olarak seninle olayımız var her yerde sen aranıyorsun zaten.

Şikayetin başında Igor'un sizinle bir bağlantısının olmadığını söylediniz ve şimdi sizinle olduğunu söylüyorsunuz. Ve onu da tekrar sizin için şuraya bırakayım;
Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim.
Orada denediniz ve GBİ olduğu için uyardım ve on beş dakika sonrada dışarıda kovalamaya başladılar. Ve benim vurulmayla alakalı herhangi bir sorunum yok benim tilt olduğum şey bu rolün gereksizliği ve DM atma sebebinizin saçmalığı. Ve ek olarak Ocean Bar da ki başarısızlığınızdan 15 dakika sonra tekrar aynı girişime girecek kadar rolsüz ve bu kadar DM arayışında olduğunuzu bilemedim.

Ve 16 yaşında bir karakteri canlandırıyorsun ve sivilsin, illegal bir birliğin adam kaçırmasına yardım etmen ne kadar doğru?

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Bakın arkadaşlar, bunu ben demiyorum. Bu sunucu kurallarında yazıyor. Vladimir, Vice Social'dan küfür veya hakaret etmemişken nasıl bana, bize veya herhangi bir yetkili ekibine bu olayı yeterli sebep adı altında gösterebilirsiniz? Vladimir'i neden vurduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz, buna eminim.

++ Kısaca söylemem gerekirse Vladimir'in Vice Social'dan "Korktum, bir daha yandan fotoğraf çekilmezsen sevinirim.", "Uzaylı filminde makyajsız oynarsın tatlım bu arada." cümlelerini Zahra'ya yazması sizin onu silahla vurmanız için yeterli bir sebep değil çünkü herhangi bir hakaret söz konusu değil.

++ Sözüm meclisten dışarı varsayım yapıyorum, kaldı ki Vladimir sosyalden Zahra'ya küfür etmiş olsaydı dahi bunu direktmen silah ile çözmeniz ihlal bir rol, Vladimir 21 yaşında ve sivil rolünde, siz illegal bir birlikte rolünüzü sürdürüyorsunuz.

Ben size iğneleyici bir laf kullanmıyorum, yaptığınız hatayı söylüyorum ve kreatif yollara gidebileceğinizden bahsediyorum veya da bu ihlali yapmamanız için değişik yollara başvurabileceğinizi beyan ediyorum çünkü böylesi hatalı. Gerçekten hatalı.

Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz.

Vladimir karakteri Ocean Bar arkasında Victoria Campbell, Anton Lurie ve Felicia Parrish karakterleriyle aktif bir roldeyken onu zorla bir kovalamaca içerisine sokuyorsunuz ve sürekli kulağına fısıldayıp darlıyorsunuz. Bu mu karşı tarafa rol imkanı sunmak?

Flexman doğru bir cümle kullanmış silah doğrultuluyorsa Fear-RP yapılması gerekiyor ama atladığın bir konu var. Flexman olayların nasıl başladığını bilmiyor.
Şayet senin de silah doğrultman için mantıklı bir sebebin olması gerekiyor.

++ Olayın Ocean'da yaşanan kısmını biliyorum sadece, bu yüzden attığın videolar için yorumda bulunmayacağım ama olay başlı başına bir ihlalden ibaret olduğu için izlemeye gerek duymuyorum ve aynı şekilde papağan gibi aynı cümlelerimi sarf etmek de istemiyorum. Admin kararı beklenebilir.
kanka sende bir tık burnunu sokmak için yazıyor gibisin, adam diyorki o yorumu yazdığı için onu dövene kadar pişman etmekti amacımız diyor. Amaçları silahla sıkmak değildi, biz oranın gbı olduğunu bilmiyorduk vlad zaten belirtti bunu, biz onu orada korkutup  kaçırıp yaptığı şey yüzünden özür dileticektik.

Kimsenin burnunu soktuğu yok, sizin olayı başlatma sebebiniz sadece kendi egonuzu ve elinizdeki silahla oynama isteği yüzünden. Burada arkadaşımın söylemek istediği ve benimde her yorumumda belirttiğim şey ortada bu rolü bu tarzda yada herhangi bir şekilde bana yansıtabileceğiniz bir şekilde bir rol yada yazı yazmamam. Umarım artık biraz anlamışsınızdır.
Tekrar açıklıyorum Vladimir karakterini ne için pişman edecektiniz? Kime hakaret etti yani geçerli sebebiniz ne diye soruyorum. Sadece yazdıkları için pişman edecektik diyorsunuz eğer o içinde herhangi bir hakaret bulunmayan yorum için diyorsanız gerçekten sizinle role girecek kişilere güzel bir örnek olur. Vlad bütün şehir tarafından aranıyormuş...- 4 Gün boyunca sürekli aktif bölgelerdeydim ve biri yanıma gelip gel bir konu hakkında konuşalım demedi, dün sizin savaşacak kimse bulamadığınız ve ortaya bir bahane aradığınız için DM yedim sadece.

Bu yorumu atma sebebim asıl olarak sürekli her yorumda birbirinizle çelişmeniz.

Tilt olduğum için şikayeti açmadım, illegal rol yaptığım karakterdeyken geçerli bir sebep yüzünden kaçırıldım ve gerçek anlamda 2 saat boyunca dağda tutulup sadece dayak yedim beni tutabilecekleri kuralın son saniyesine kadar tuttular ve ben bu rolün SS'lerini alıp birliğimizin tanıtımımda bile paylaştım. Burası bir rol sunucusu yani IC de olan herhangi bir olay beni OOC hiç bir şekilde etkilemez yada sinirlerimi bozacak kadar ciddiye aldıramaz. Eğer tilt olup şikayet açacak olsaydım orada açardım ki açmadım çünkü geçerli ve mantıklı bir sebepleri vardı.

Ve sadece silahla vurduğunuz için DM olmayacaktı eğer kaçırıp dövseydiniz tekrar DM den şikayet açardım çünkü ortada bana böyle bir agresif rol sergilemeniz gerektiren bir durum yok.

Birlik tanıtımınıza da attığınız benim SS'im de bir ihlal bilginiz olsun, iznim olmadan karakterimi aşağılayan bir fotoğrafı sansürlemeden atmışsınız ismimin olması önemli değil özel skin kullanıyorum ve server da bilinen bir skin komple sansürlemeniz gerekir. OOC olarak bu kadar tilt olmanızı hala anlamış değilim, sanki büyük bir iş başarmışsınız gibi aynı SS'i bütün tanıtımlarınıza atmanız...-  İsterseniz bu tarz rollerde diğer birkaç birlikten örnek SS'ler atabilirim.

« Son Düzenleme: 17.12.2020 13:04 furkanbeycimler »

#26 - 17.12.2020 12:40
Büyük bir iş başarmasak burada durup dil dökmezdin  ;D  ;D  ;D

Bir illegalin sivili korkutması, gasp etmesi için geçerli bir sebebe ihtiyacı yok. İllegal olması yeterli hani yasadışı ya hayatını böyle kazanıyor ya hani realizm diyorsunuz ya.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 13:38 poison the taliban »

#27 - 17.12.2020 14:01
Senin dediğin cümleler:
Bir illegalin sivili korkutması, gasp etmesi için geçerli bir sebebe ihtiyacı yok. İllegal olması yeterli hani yasadışı ya hayatını böyle kazanıyor ya hani realizm diyorsunuz ya.

Vlad karakterini yakalayıp yaptığı yorumlar için pişman edene kadar dövmek sonrasında serbest bırakmak

Vice Roleplay sunucu politikalarında yazan kural:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Sizin yaptığınız ihlal, bu görseli sansürlemeden tanıtımınıza atmanızdan bahsediyorum.

Vice Roleplay genel kural politikalarında yazan cümle:
Alıntı
1.1) GENEL KURALLAR

6. Kişi veya kişilerin onayı olmadan fotoğraf paylaşımına izin verilmez.

- Kuralları çiğneyerek aynen dediğin gibi büyük bir iş başardın, tebrik ederim.
- Üstteki kurala dayanarak yazıyorum ki Vladimir karakterini vurulurken paylaştığın ss'i sansürlemen gerekiyordu, kuralda bir birliğin diğer bir birliğe tahrik edici, yüz kızartıcı olarak uyguladığı rollerin ekran görüntülerini tanıtımlara atması yasak diye yazıyor çünkü Vice yönetim ekibi bir birliğin, sivile karşı böyle bir rol yapacağını akıl sır erdirememiş, mantık dışı bulmuşlar... Bir birlik, bir sivili vurduğunu neden tanıtımına atsın ki...
Bu durumda ise karşımıza iki senaryo çıkıyor:
+ Ya Vladimir'e OOC olarak kinlenmişsiniz,
+ Ya da birliğiniz diğer birlikler ile kıyaslanınca güçsüz durumda kalabiliyor ve bu durumda kendi klasmanınızdan biri yerine, legal konumunda olan bir sivili vurmayı marifet olarak görüp aşağılayıcı rolünüzün ekran görüntüsünü sansürlemeden tanıtımınızda kullanıyorsunuz, bu arada sansürlemediğiniz için yine 1. maddede söylediğim kin tutumu burada da geçerliliğini koruyor.
Yetkili ekibin kararına bırakıyorum, zaten "Moderatöre şikayet et" butonunu kullandık, yetkili kararı.

« Son Düzenleme: 18.12.2020 13:51 Myrtle »

#28 - 17.12.2020 14:45
Arkadaşlar Vladimir'in adı gözükmüyor  :(

#29 - 17.12.2020 14:47
Arkadaşlar Vladimir'in adı gözükmüyor  :(
Vladimir'in skini özel skin, yani Vladimir'in skininden başka bir skin yok sunucuda.
Biz de daha önceden birlikte bulunduk ve özel skinli arkadaşları vurduğumuz zaman bedenlerini sansürlüyorduk çünkü skini gören kişiler zaten o isimli karaktere ait olduğunu biliyordu ve haklı olarak bize buradan şikayet açabiliyorlardı.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 14:52 Myrtle »