Konu: [ 16.12.2020 ]Vincent Love , Saafir_Zahair , Igor_Zaytsev  (Okunma sayısı 1527 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 17.12.2020 14:48
Adınıza üzüldüm çünkü öyle bir kural yok, adını gizlememiz yeterli

#31 - 17.12.2020 14:50
BEN VLADİMİR'İ SOCİAL YÜZÜNDEN DEĞİL FEAR İHLALİ YAPTIĞI İÇİN VURDUM, BUNU YİRMİNCİ DEFA DİLE GETİRİYORUM.
Bütün adminlere bunu teker teker sordum ve vurmaya hakkım var, roleplay'da ilk haftanız mı bilmiyorum fakat eli silahlı bir adama karşı diretirseniz vurulmayı göze alacaksınız. Legal veya illegal hiç farketmez, geçerli sebebim varsa herkesi vurabilirim. Kural ihlali yapmadım poizin#2258 inatla tartışmayı sürdürmek istiyorsanız ekleyebilirsiniz. Burayı daha fazla kirletmeyeceğim
« Son Düzenleme: 17.12.2020 14:56 poison the taliban »

#32 - 17.12.2020 15:15
BEN VLADİMİR'İ SOCİAL YÜZÜNDEN DEĞİL FEAR İHLALİ YAPTIĞI İÇİN VURDUM, BUNU YİRMİNCİ DEFA DİLE GETİRİYORUM.
Sen yirminci kez söylüyorsan, ben de bunu yirmi birinci kez dile getiriyorum.
1 - Olay VURMANIZ değil, olay Vladimir'e karşı agresif rol sergilemeniz, arabada iken agresif takipte bulunmanız ve ona karşı aşağılayıcı rol yapmanız, hem de hiçbir sebep yokken ve üstüne üstlük Vladimir karakteri illegal değilken.
2- Bunu da sanırım 35. kez dile getiriyorum. Olay herhangi bir sebebinizin bulunmuyor olması ve olay bir sebebiniz bulunmuyorken Vladimir'i pişman edene kadar dövecek olmanız, bunu arkadaşınız söyledi. Ben değil. Tekrar ediyorum VURMANIZI kast etmiyorum. 1. Maddeye dikkat edilmesi önemle rica olunur.
3 - Olay sen dahil bu şikayete yazan kişilerin birbirinizle sürekli çelişiyor olması.
Adınıza üzüldüm çünkü öyle bir kural yok, adını gizlememiz yeterli
4 - Ortaya attığım iddiaya üzülmene gerek yok çünkü öyle bir şey var, insanlar kendine özgü skin yükletirken, 50 vP'yi sunucuya verirken.
"Acaba bana aşağılayıcı rol yapılır ve skinimin görüntüsünü tanıtıma atarlar mı?
"Yüklemesem mi ki.. Off bilemedim ya."
Gibi tedirgin cümlelere girmesine gerek yok.

Son olarak anlaman için sana şöyle diyim; "Geçerli bir sebebin olduğu için Vladimir'i vurdun, evet bu kısım doğru ama herhangi bir sebebin olmamasına rağmen Vladimir Pavlov karakterinin rolünü kısıtladın ve onu Fear-RP yapmaya ittin, herhangi geçerli bir sebebiniz olmamasına rağmen onu dövmeye kalktınız." Burada bir ihlal sezildiği için ise Vladimir karakteri rolü hızlıca sonlandırmaya yönelik rol yaptı çünkü oyundan soğuttunuz, bizimle yaptığı sosyal RP'yi baltaladınız.

ve yine son olarak şikayete yazma sebebim, olaylar olurken orada bulunmuş olmam. Vladimir varken ekran görüntüsü alamamıştım ama yanımızdan Vladimir'i aldıklarından sonra, ekran görüntüsü alabildim. spoiler içerisine koyduğum ekran görüntüsü.
Bu ekran görüntüsünde Anton Lurie karakteri, Vladimir ve Felicia karakteri sosyal rp içerisindeydiler. Sonrasında ise olaylar patlak verdi. İnanıp inanmamak yönetici insiyatifinde ama benim orada olduğumu sizin inkar edeceğinizi düşünmüyorum. "Gaveli" karakteri chatlogumda gözüküyor zaten. Vincent karakteri Igor ile aynı ortamda değiliz dediğinde ise şikayete dahil olmak zorundaydım çünkü göz göre göre bir yalanı buraya yazdı.

Spoiler: GösterGizle

Vice'daki 1. senem, roleplay'deki 8. senem. Teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 18.12.2020 04:16 Myrtle »

#33 - 17.12.2020 15:29
İhlal varsa şikayet açar ihlalle karşılık vermez, benden korkmadı bende ateş açtım gayet yeterli bir sebep. Korku rolü yapsaydı vurulmazdı

#34 - 17.12.2020 15:49
Burada bir ihlal sezildiği için ise Vladimir karakteri rolü hızlıca sonlandırmaya yönelik rol yaptı çünkü oyundan soğuttunuz, bizimle yaptığı sosyal RP'yi baltaladınız.
Böyle desek daha doğru bir yaklaşım olur, sizin yaptığınız ihlal rolünüze kimse harfiyen uymak zorunda değil.
/q çekip forumda şikayet oluşturmasını istediniz herhalde, sizin ortaya attığınız iddiaları zaten ben bir önceki gönderimde cevaplamış oluyorum...

Bak arkadaşım, sürekli "Gayet yeterli bir sebep" diyip duruyorsun. Ben de bu sefer 36. kez demeye karar verdim Vladimir'e agresif takip yapmanız için ortada hiçbir sebep yok.
Vladimir'i size karşı korku rolü yapmaya iteklemeniz, onun başına üşüşmeniz ve onu dövmeye kalkışmanız için geçerli bir sebep yok ortada.

- Farkındaysanız bu şikayet size açıldı ama siz savunmadan çok bize karşı saldırgan savunmalar yapıyorsunuz, hiçbir gönderinizde kendinizi savunduğunuzu görmüyorum. Bu da kendi yaptığınız ihlalin farkında olduğunuzu ve suçluluk psikolojisinin bastırılması için sizin bize karşı şikayet altında şikayet türetmeye itekliyor.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 16:16 Myrtle »

#35 - 17.12.2020 16:05
Savunmamı yapıyorum :
Selam dostum bir anlık bir şey ile  tarafın GB den çıktığını düşündüm ve sen /b den der demez + koydum ve o rolü silmek istediğimi söyledim lütfen şikayetten adımı sil iyi  günler iyi roller dilerim..

#36 - 17.12.2020 18:56
Bütün adminlere bunu teker teker sordum ve vurmaya hakkım var, roleplay'da ilk haftanız mı bilmiyorum fakat eli silahlı bir adama karşı diretirseniz vurulmayı göze alacaksınız. Legal veya illegal hiç farketmez, geçerli sebebim varsa herkesi vurabilirim. Kural ihlali yapmadım poizin#2258 inatla tartışmayı sürdürmek istiyorsanız ekleyebilirsiniz. Burayı daha fazla kirletmeyeceğim

Videonun öncesi yok sizi arkada gördüğüm anda zaten aracı çalıştırmaya başlıyorum ve 2 saattir beni kaldırmaya çalışan bir ekip olduğunu bildiğim için korkup aracımı başka bir aracın bana  yanaştığını ve benimde ondan kaçma isteğimin gelmesi gayet doğal herhangi bir fear ihlali yapmadım. Ağzında sadece Fear ihlali yaptın deyip duruyorsun, şikayete şikayetle karşılık veriyorsun.

Ve ek olarak evet geçerli bir sebebin varsa herkesi vurabilirsin ama senin anlamak istemediğin şey beni vurmak için geçerli bir sebebinin olmaması.

Bende bir illegal birlik açayım ve onayım olmasın sadece tanıtımım olsun ve en saçma olaya bile gidip GBİ'de adamın rolünü baltalayıp zorla dışarı çekmeye çalışayım 3 kişi ile birlikte, gelmeyince evini bulup kapısının önünde nöbet tutayım, DM atayım, Mix yapıyım ve sonra videoya alıp işime geldiği gibi kesip üste çıkabileceğim bir konuda ısrar edeyim. Sizin yaptığınız bu rolü herhangi bir birliğin yaptığını görmedim daha. Rasgele bir adama silah doğrultayım ve benden kaçarsa sıkayım benim yaptığım DM olmayıp onun yaptığı Fear ihlali olsun. Baya keyif verici olurdu gerçekten... 
Videolarınızda bile sizin mix yaptığınız belli oluyor onları bile o kadar umursamaz bir şekilde atmışsınız.

İhlal varsa şikayet açar ihlalle karşılık vermez, benden korkmadı bende ateş açtım gayet yeterli bir sebep. Korku rolü yapsaydı vurulmazdı

Olay başından beri sizin bütün rollerinizin ihlal içermesine rağmen sürekli RP'ye uyup role devam ettiğimi düşünüyorum son ana kadar, anlamamanıza şaşırmadım.

Ve ilk sorduğun soruya yanıt vermek istiyorum ne kadar gereksiz olsa da uzun zamandır bu sunucudayım, korona başladığı için tekrar başladım samp platformuna buradan önce en son eski büyük birkaç sunucuda oynadım ve Üniversite kazandıktan sonra tekrar girmedim.

Sekiz aydır bu server da oynuyorum ve adıma daha bir tek bile şikayet açılmadı bu sekiz ay içerisinde. Çünkü sizin aksinize kurallara gerçekten dikkat ederek, karşımdaki kim olursa olsun sadece kurallara bağlı değil karşımdakinin rolünü baltalamayacak şekilde birazda mantık çerçevesinde rol yapmaya çalışıyorum ve herkesten bu özeni göstermesini bekliyorum.

Ve o tanıtıma attığınız SS'lerden sonra OOC bir sinirinizin oluştuğunu düşünmeye başladım.

Zaten herhangi bir savunma yapmak yerine sadece Fear yapmadığımı yazıp duruyorsun o yüzden yönetici kararı beklenirse sevinirim.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 19:05 furkanbeycimler »

#37 - 17.12.2020 19:13
Vladimir karakteri gerekli role uysaydı kaçmak yerine FEAR-RP'ini sergileseydi hiç bir vurma olayı gerçekleşmezdi, kendisi bizi bu role zorladı. Fazla yorum yapmassak iyi olur, gerekli cevabı yetkililerimiz verir.

#38 - 17.12.2020 19:22
Vladimir karakteri gerekli role uysaydı kaçmak yerine FEAR-RP'ini sergileseydi hiç bir vurma olayı gerçekleşmezdi, kendisi bizi bu role zorladı. Fazla yorum yapmassak iyi olur, gerekli cevabı yetkililerimiz verir.
21. kez tekrarladığınız için teşekkür ederim, yönetici kararı.

birine küfretmesi vurulması için yeterli bir sebep değil bunu bildiğimiz için kovalamaca boyunca Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz
Bu arada sizin önceki savunmalarınızı incelediğim vakit sürekli yalanlarınızı görüyorum. Vladimir gerek sosyal medyadan, gerek ise IC'de yüzünüze karşı herhangi bir küfür kullanmıyor, burada da yönetimi kandırma çabalarına girmişsiniz.
« Son Düzenleme: 18.12.2020 14:04 Myrtle »

#39 - 17.12.2020 19:23

Şikayetin başından beri yalan savunma yapıyorsun ve şuan poison the taliban arkadaşının attığı bir umut ışığına sarılma kararı almışsın.
Benimde 50. kez dediğim gibi ortada herhangi bir rol olmamasına rağmen sürekli RP'mi yapıp bütün rolünüze sizin bana Ocean'da toxiclik yaptığınız gibi rolünüzü baltalayıp toxiclemedim. Hala ağzınızda bir Fear ihlali var.

Şikayet açmadan önce bu kadar fazla ihlal yaptığınızı düşünmüyordum ama yaptığınız yorumlar ve attığınız videolardan sonra fazlasıyla ihlal yaptığınızı düşünüyorum. Yetkili yönetici lütfen dikkatli incelerse sevinirim.

Eğer fear ihlali geçen bir cümle kurmazsanız yanıtlayacağım bu yazımdan sonra. Sizde Fear üzerinden gidecekseniz kendinizi daha fazla yormayın yönetici kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 19:40 furkanbeycimler »