BEN VLADİMİR'İ SOCİAL YÜZÜNDEN DEĞİL FEAR İHLALİ YAPTIĞI İÇİN VURDUM, BUNU YİRMİNCİ DEFA DİLE GETİRİYORUM.
Sen yirminci kez söylüyorsan, ben de bunu yirmi birinci kez dile getiriyorum.
1 - Olay
VURMANIZ değil, olay Vladimir'e karşı agresif rol sergilemeniz, arabada iken agresif takipte bulunmanız ve ona karşı aşağılayıcı rol yapmanız, hem de hiçbir sebep yokken ve üstüne üstlük Vladimir karakteri illegal değilken.
2- Bunu da sanırım 35. kez dile getiriyorum. Olay herhangi bir sebebinizin bulunmuyor olması ve olay bir sebebiniz bulunmuyorken Vladimir'i pişman edene kadar dövecek olmanız, bunu arkadaşınız söyledi. Ben değil. Tekrar ediyorum
VURMANIZI kast etmiyorum. 1. Maddeye dikkat edilmesi önemle rica olunur.
3 - Olay sen dahil bu şikayete yazan kişilerin birbirinizle sürekli çelişiyor olması.
Adınıza üzüldüm çünkü öyle bir kural yok, adını gizlememiz yeterli
4 - Ortaya attığım iddiaya üzülmene gerek yok çünkü öyle bir şey var, insanlar kendine özgü skin yükletirken, 50 vP'yi sunucuya verirken.
"Acaba bana aşağılayıcı rol yapılır ve skinimin görüntüsünü tanıtıma atarlar mı?
"Yüklemesem mi ki.. Off bilemedim ya."
Gibi tedirgin cümlelere girmesine gerek yok.
Son olarak anlaman için sana şöyle diyim; "Geçerli bir sebebin olduğu için Vladimir'i vurdun, evet bu kısım doğru ama
herhangi bir sebebin olmamasına rağmen Vladimir Pavlov karakterinin rolünü kısıtladın ve onu Fear-RP yapmaya ittin,
herhangi geçerli bir sebebiniz olmamasına rağmen onu dövmeye kalktınız." Burada bir ihlal sezildiği için ise Vladimir karakteri rolü hızlıca sonlandırmaya yönelik rol yaptı çünkü oyundan soğuttunuz, bizimle yaptığı sosyal RP'yi baltaladınız.
ve yine son olarak şikayete yazma sebebim, olaylar olurken orada bulunmuş olmam. Vladimir varken ekran görüntüsü alamamıştım ama yanımızdan Vladimir'i aldıklarından sonra, ekran görüntüsü alabildim. spoiler içerisine koyduğum ekran görüntüsü.
Bu ekran görüntüsünde Anton Lurie karakteri, Vladimir ve Felicia karakteri sosyal rp içerisindeydiler. Sonrasında ise olaylar patlak verdi. İnanıp inanmamak yönetici insiyatifinde ama benim orada olduğumu sizin inkar edeceğinizi düşünmüyorum. "Gaveli" karakteri chatlogumda gözüküyor zaten. Vincent karakteri Igor ile aynı ortamda değiliz dediğinde ise şikayete dahil olmak zorundaydım çünkü göz göre göre bir yalanı buraya yazdı.
Vice'daki 1. senem, roleplay'deki 8. senem. Teşekkür ederim.