"gereken rol değil" Zahra böyle rol yapmalıydı" "Bunun yerine yapıcı roller deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar, kimse dokunulmaz değildir. Kurallar dahilinde herkes istediği gibi rol yapabilir, kural ihlali olduğu vakit ise yönetim buna müdahale eder bir oyuncudan başka bir oyuncuya yapıcı eleştiri adı altında yapılan iğneleyici konuşmalar değil.
6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir.
Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bakın arkadaşlar, bunu ben demiyorum. Bu sunucu kurallarında yazıyor. Vladimir, Vice Social'dan küfür veya hakaret etmemişken nasıl bana, bize veya herhangi bir yetkili ekibine bu olayı yeterli sebep adı altında gösterebilirsiniz? Vladimir'i neden vurduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz, buna eminim.
++ Kısaca söylemem gerekirse Vladimir'in Vice Social'dan "Korktum, bir daha yandan fotoğraf çekilmezsen sevinirim.", "Uzaylı filminde makyajsız oynarsın tatlım bu arada." cümlelerini Zahra'ya yazması sizin onu silahla vurmanız için yeterli bir sebep değil çünkü herhangi bir hakaret söz konusu değil.
++ Sözüm meclisten dışarı varsayım yapıyorum, kaldı ki Vladimir sosyalden Zahra'ya küfür etmiş olsaydı dahi bunu direktmen silah ile çözmeniz ihlal bir rol, Vladimir
21 yaşında ve
sivil rolünde, siz
illegal bir birlikte rolünüzü sürdürüyorsunuz. Ben size iğneleyici bir laf kullanmıyorum, yaptığınız hatayı söylüyorum ve kreatif yollara gidebileceğinizden bahsediyorum veya da bu
ihlali yapmamanız için değişik yollara başvurabileceğinizi beyan ediyorum çünkü böylesi hatalı. Gerçekten hatalı.
Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz.
Vladimir karakteri
Ocean Bar arkasında Victoria Campbell, Anton Lurie ve Felicia Parrish karakterleriyle aktif bir roldeyken onu zorla bir kovalamaca içerisine sokuyorsunuz ve sürekli kulağına fısıldayıp darlıyorsunuz. Bu mu karşı tarafa rol imkanı sunmak?
(her sunucuda değişiklik gösteren fear-rp detaylarını tam olarak doğrulamak için sonrasında bir yetkili ile görüşüyor ve kendisine sorularımı iletiyorum)

Flexman doğru bir cümle kullanmış silah doğrultuluyorsa Fear-RP yapılması gerekiyor ama atladığın bir konu var. Flexman olayların nasıl başladığını bilmiyor.
Şayet senin de silah doğrultman için mantıklı bir sebebin olması gerekiyor.++ Olayın Ocean'da yaşanan kısmını biliyorum sadece, bu yüzden attığın videolar için yorumda bulunmayacağım ama olay başlı başına bir ihlalden ibaret olduğu için izlemeye gerek duymuyorum ve aynı şekilde papağan gibi aynı cümlelerimi sarf etmek de istemiyorum. Admin kararı beklenebilir.