Konu: [ 16.12.2020 ]Vincent Love , Saafir_Zahair , Igor_Zaytsev  (Okunma sayısı 1559 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.12.2020 22:11
Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim. @poison the taliban ile seni arıyorduk zaten "DUR, DUR!" dememize rağmen bizden kaçmayı tercih ettin ve seni gerekli yerde vurduk. Seni vurduğumuz yer yıldız çatı altı civarlarıydı, aşşağıda spoilerde belirttiğim SS'lerde mevcut.

screenshot;
Spoiler: GösterGizle

O yüzden sizi uyarmamdan sonra Igor ve Gaveli karakteriyle aynı arabaya binip uzaklaştın? Ve 15 dakika sonra yanında silahlı bir kişiyle evimin önünde bekleyip bana ateş etmene ne diyeceğiz peki? Başından beri böyle bir rolün peşinde olduğunu sende iyi biliyorsun. Uyarmamdan sonra çünkü geri çekilip bu rolü iptal edelim dedin. Vurulduğum ve düştüğüm yer benim ss'lerimde geyet iyi bir şekilde görünüyor. Ve siz her sizden kaşan silahsız kişiye ateş edecekseniz herhangi bir durumlar dışında rasgele size başarılar dilerim. Daha fazla yorum yapmayacağım, zaten yukarıdaki açıklamamda da söylemek istediklerimi söyledim. Size rollerinizde başarılar.

Igor ile hiç bir şekilde aynı ortamda bile bulunmadım. Saafir ve Damonte karakterleri ile beraber arabanın içerisindeydim.

Safir karakteri Ocean barda bile değildi, etrafımda beni sürekli tenhaya çekmeye çalışan sen, ve aynı şekilde beni sürekli GB dışına çekmeye çalışan 16 yaşında bir kız karakter oynayan Gaveli ve Igor vardı. İlk attığım SS'de gözüktüğü gibi.

Arkadaşım burada yalan söyleyecek işim yok, yanımdaydı adam. GBI'de sana hiç bir şekilde dokunmadık bile.

#11 - 16.12.2020 22:23
Igor karakteri ile uzaktan yakından alakamız yok ben Ocean'a gelip senin ile iş konuştum. Sonra gelmedin vedalaştık, gittim. @poison the taliban ile seni arıyorduk zaten "DUR, DUR!" dememize rağmen bizden kaçmayı tercih ettin ve seni gerekli yerde vurduk. Seni vurduğumuz yer yıldız çatı altı civarlarıydı, aşşağıda spoilerde belirttiğim SS'lerde mevcut.

screenshot;

O yüzden sizi uyarmamdan sonra Igor ve Gaveli karakteriyle aynı arabaya binip uzaklaştın? Ve 15 dakika sonra yanında silahlı bir kişiyle evimin önünde bekleyip bana ateş etmene ne diyeceğiz peki? Başından beri böyle bir rolün peşinde olduğunu sende iyi biliyorsun. Uyarmamdan sonra çünkü geri çekilip bu rolü iptal edelim dedin. Vurulduğum ve düştüğüm yer benim ss'lerimde geyet iyi bir şekilde görünüyor. Ve siz her sizden kaşan silahsız kişiye ateş edecekseniz herhangi bir durumlar dışında rasgele size başarılar dilerim. Daha fazla yorum yapmayacağım, zaten yukarıdaki açıklamamda da söylemek istediklerimi söyledim. Size rollerinizde başarılar.

Igor ile hiç bir şekilde aynı ortamda bile bulunmadım. Saafir ve Damonte karakterleri ile beraber arabanın içerisindeydim.

Safir karakteri Ocean barda bile değildi, etrafımda beni sürekli tenhaya çekmeye çalışan sen, ve aynı şekilde beni sürekli GB dışına çekmeye çalışan 16 yaşında bir kız karakter oynayan Gaveli ve Igor vardı. İlk attığım SS'de gözüktüğü gibi.

Arkadaşım burada yalan söyleyecek işim yok, yanımdaydı adam. GBI'de sana hiç bir şekilde dokunmadık bile.

Olayın bu şekilde gelişip, böyle bir sonuca bağlanması hakkında herhangi bir şekilde ikna olmadım açıkçası, çünkü yanıma geldiğin andan beri Gaveli karakterinin hareketlerinden dolayı böyle bir şey yaşanacağını biliyordum. Gaveli benle konuşup tenhaya çekmeye çalışıyor Igor fotoğraflıyor, sen geliyorsun tenhaya çekmeye çalışıyorsun ve Igor yine fotoğraflıyor ve sahilin ucuna yaklaşınca Igor araba ile geliyor. Mantıken bir arabaya 4 kişi binebiliyor bu yüzden o iki kişide size dahil olsa toplamda 6 kişi olacak ve arkada iki kişi bırakmış olacaksın ve bu ikisi shotgunlu olduğu için onların araçtan inmediğini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 16.12.2020 22:25 furkanbeycimler »

#12 - 16.12.2020 22:37
Videoları upload edip savunmamı öyle yapacağım, her şeyin kanıtları elimde mevcut. Sonrasında bir şikayet açacağım bu süreç içerisinde iğneleyici, kışkırtıcı söylemlerden kaçınmanızı özellikle "rica" ediyorum. Aksi taktirde aynı dilden konuşacağım, ek süre tanınmasını rica ediyorum videolar uploadlanıyor.

#13 - 16.12.2020 23:39
Savunmam :
Dostum selam ! biliyorsun ki sen bana orada /b den GB dediğin + verdim o sıra bir dalgınlık ile verdim o emotu ve o rolü aramızda kapattık ama adıma şikayet açmışsın bu listeden adımı silersen çok memnun olurum iyi günler iyi roller.

#14 - 17.12.2020 00:02
Artık karakter tanıtımı için bile SS alamayacak hale geldim, son iki gündür sadece böyle olaylarla karşılaşıyorum. Bunun anlamı Legal olarak kimseye rol yapmaması gerektiği mi? Üç aydır oynamıyordum ve üç ay öncesine kadar herhangi bir birliğin herhangi bir sivile saldırdığını yada rolünü kısıtlayacak bir şey yaptığını görmedim. Yeni açılan birliklerden de güçlerini kendinden büyük birliklere yetiremedikleri için legallere saldırmamalarını rica ediyorum.

Dostum harbiden bırak bu işleri lütfen ya. sunucunun sosyal medyasından (IC) Saafir'in karısı Zahra'ya kötü içerikli şeyler paylaşmıştın. (o olayı @poison the taliban daha iyi anlatır.) Bunun sonucunda gerekli rolleri yaptık... Ayrıca seni GBI'de vurmadık, ilk başta dediğim gibi. Igor karakteri ile uzaktan-yakından bir alakamız bulunmamakta.

++ Kötü içerikli paylaşım dediğin görseli spoiler adı altında paylaşıyorum, gerçekten 21 yaşındaki çocuğu bu dedikleri yüzünden vurmanız senin tabirin ile söylemek gerekirse gereken rol değil.
++ Vladimir, Zahra karakterine karşı herhangi küfür veya hakaret içeren tek bir sözcük dahi kullanmamış. Artı olarak Zahra karakteri bu mesajlardan rahatsız olsa idi rahatsızlık duyduğunu Vladimir'e özel mesajdan veyahut herhangi bir yerden dile getirmesi gerekirdi.
++ Bir ekibin gerçekten DM sebebi bu olmamalı. Aksi taktirde Vice Social'da 15 kişiye bu şekilde saldırabilirim. Bunun yerine daha yapıcı roller deneyebilirsiniz. :/

Videoları upload edip savunmamı öyle yapacağım, her şeyin kanıtları elimde mevcut. Sonrasında bir şikayet açacağım bu süreç içerisinde iğneleyici, kışkırtıcı söylemlerden kaçınmanızı özellikle "rica" ediyorum. Aksi taktirde aynı dilden konuşacağım, ek süre tanınmasını rica ediyorum videolar uploadlanıyor.
Teşekkürler, bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 00:06 Myrtle »

#15 - 17.12.2020 01:08
"gereken rol değil" Zahra böyle rol yapmalıydı" "Bunun yerine yapıcı roller deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar, kimse dokunulmaz değildir. Kurallar dahilinde herkes istediği gibi rol yapabilir, kural ihlali olduğu vakit ise yönetim buna müdahale eder bir oyuncudan başka bir oyuncuya yapıcı eleştiri adı altında yapılan iğneleyici konuşmalar değil.
kimseyi vurma amaçlı çıkmadığımıza dair kanıt: GösterGizle

Vlad'ı kovaladığımız süreç(defalarca yapılan "dur" ihtarları Vlad'ın inatla fear yapmaması), en sonunda Vlad'ın GBI'a sığınması. İşi sonraya ertelememiz: GösterGizle

Vlad'a yapılan kovalamanın ardından araç değişmesi ve Vlad'a silah çekilmesi: GösterGizle

(her sunucuda değişiklik gösteren fear-rp detaylarını tam olarak doğrulamak için sonrasında bir yetkili ile görüşüyor ve kendisine sorularımı iletiyorum)

Silah çekiyorum, fear yapması için süre tanıyorum. İnat la fear yapmayıp motorunu çalıştırıp aracını sürüyor, ateş etmek zorunda kalıyorum

Rol sonunda Vlad'ın vurulmadan önce verilen durması için verilen 4 uyarısı, Vlad'ın inatla silahlı adamlardan koşarak kaçmaya çalışması: GösterGizle

Özet geçmek gerekirse;
Uzun süren rolün başlangıcı sadece Vlad karakterini yakalayıp yaptığı yorumlar için pişman edene kadar dövmek sonrasında serbest bırakmak, birine küfretmesi vurulması için yeterli bir sebep değil bunu bildiğimiz için kovalamaca boyunca Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz. İnatla bu isteğimiz geri çevriliyor kendini vurdurmak zorunda bırakıyor. Her şeyi kurallar dahilinde yaptım, aklınızda takılan her şey için kanıtım var. Savunmam bitmiştir
Vincent karakteri hiç bir silahlı çatışmaya, brawl'a, gbı kural ihlaline karışmadı. Tek yaptığı yancılık yapmak

#16 - 17.12.2020 01:44
"gereken rol değil" Zahra böyle rol yapmalıydı" "Bunun yerine yapıcı roller deneyebilirsiniz."
Arkadaşlar, kimse dokunulmaz değildir. Kurallar dahilinde herkes istediği gibi rol yapabilir, kural ihlali olduğu vakit ise yönetim buna müdahale eder bir oyuncudan başka bir oyuncuya yapıcı eleştiri adı altında yapılan iğneleyici konuşmalar değil.

Vlad'ı kovaladığımız süreç(defalarca yapılan "dur" ihtarları Vlad'ın inatla fear yapmaması), en sonunda Vlad'ın GBI'a sığınması. İşi sonraya ertelememiz: GösterGizle

Vlad'a yapılan kovalamanın ardından araç değişmesi ve Vlad'a silah çekilmesi: GösterGizle

(her sunucuda değişiklik gösteren fear-rp detaylarını tam olarak doğrulamak için sonrasında bir yetkili ile görüşüyor ve kendisine sorularımı iletiyorum)

Silah çekiyorum, fear yapması için süre tanıyorum. İnat la fear yapmayıp motorunu çalıştırıp aracını sürüyor, ateş etmek zorunda kalıyorum

Rol sonunda Vlad'ın vurulmadan önce verilen durması için verilen 4 uyarısı, Vlad'ın inatla silahlı adamlardan koşarak kaçmaya çalışması: GösterGizle

Özet geçmek gerekirse;
Uzun süren rolün başlangıcı sadece Vlad karakterini yakalayıp yaptığı yorumlar için pişman edene kadar dövmek sonrasında serbest bırakmak, birine küfretmesi vurulması için yeterli bir sebep değil bunu bildiğimiz için kovalamaca boyunca Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz. İnatla bu isteğimiz geri çevriliyor kendini vurdurmak zorunda bırakıyor. Her şeyi kurallar dahilinde yaptım, aklınızda takılan her şey için kanıtım var. Savunmam bitmiştir
Vincent karakteri hiç bir silahlı çatışmaya, brawl'a, gbı kural ihlaline karışmadı. Tek yaptığı yancılık yapmak

1-Bu rolü yapma sebebinin bu kadar agresifliğe gerek olduğunu düşünmüyorum.
2-Vurmak gibi bir niyetin olmasa evimin önünde nöbet tutacak kadar kinlenmezsiniz ve evimi nasıl öğrendiğinizi de bilmiyorum.
3- Fear yapmadığın yer dediğin şeyde evin önünde durdum ve sizin arkamdan yaklaştığınızı görünce tekrar aracı çalıştırdım ve doğal olarak Ocean'daki  olayın ardından kuşkulanıp kaçıp ve VCPD binasına sığındım.
4- Uzun süre illegal rolü yaptım ve başka birliklere göz dağı vermeye gittiğimizde bile eğer kalabalıksak silah götürmedik. Sen sivil birisi social'de yaptığı bir yorum yüzünden silahla yanına gidip ve sakince vurulmasını beklemende çok garipmiş. Seni dışarıda birisi sebebini bilmediğin bir nedenden takip ettiği zaman sakince bekliyor musun çok  merak ediyorum.
5- Orada durmamı yoksa vuracağını söylüyorsun, PD hariç bu konuda neden durduk yere beni kovalayan ve bana silah çeken adamlara güvenip kendimi teslim edeyim?
6-Son Video'da karşıdan gelen adamlarla hiçbir konuşmanız yok Chatlog'da ama karşı şeritten gelip bana kafadan giriyorlar ve inip onlarda beni kovalamaya başlıyor. Burasıda garip bir konu nasıl oluyorsa birliğiniz dışından sürekli size yardım eden birisi çıkıyor.
7-Bana DM atmak için geçerli bir sebebin yokken bunu sorgulaman biraz can sıkıcı.

Alıntı

Silah çekiyorum, fear yapması için süre tanıyorum. İnat la fear yapmayıp motorunu çalıştırıp aracını sürüyor, ateş etmek zorunda kalıyorum.
Bu kadar basit bir şey yüzünden DM atabiliyor olsaydık bu server savaş alanına döner diye düşünüyorum ve ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyor ve görüyorum.

Son olarak da eklemek istediğim şey her hangi bir orta doğu ülkesinde yada çetelerin en ufak şeyde birbirlerine sıkabilecekleri 1970'li yılların Amerikasın da yaşamıyoruz, kültürünüzün rolüne o günkü yaklaşımla değil de biraz daha bu günün koşullarına göre yaklaşırsanız hem 50 yıl geriden gelmemiş olursunuz hem de bizim böyle şikayetler açmamıza gerek kalmaz.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 01:59 furkanbeycimler »

#17 - 17.12.2020 01:48

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Bakın arkadaşlar, bunu ben demiyorum. Bu sunucu kurallarında yazıyor. Vladimir, Vice Social'dan küfür veya hakaret etmemişken nasıl bana, bize veya herhangi bir yetkili ekibine bu olayı yeterli sebep adı altında gösterebilirsiniz? Vladimir'i neden vurduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz, buna eminim.

++ Kısaca söylemem gerekirse Vladimir'in Vice Social'dan "Korktum, bir daha yandan fotoğraf çekilmezsen sevinirim.", "Uzaylı filminde makyajsız oynarsın tatlım bu arada." cümlelerini Zahra'ya yazması sizin onu silahla vurmanız için yeterli bir sebep değil çünkü herhangi bir hakaret söz konusu değil.

++ Sözüm meclisten dışarı varsayım yapıyorum, kaldı ki Vladimir sosyalden Zahra'ya küfür etmiş olsaydı dahi bunu direktmen silah ile çözmeniz ihlal bir rol, Vladimir 21 yaşında ve sivil rolünde, siz illegal bir birlikte rolünüzü sürdürüyorsunuz.

Ben size iğneleyici bir laf kullanmıyorum, yaptığınız hatayı söylüyorum ve kreatif yollara gidebileceğinizden bahsediyorum veya da bu ihlali yapmamanız için değişik yollara başvurabileceğinizi beyan ediyorum çünkü böylesi hatalı. Gerçekten hatalı.

Vlad'ı uyarmadan asla bir hareket yapmıyoruz, devamlı refleks rollerinden kaçınıp karşı tarafa rol izni sunuyoruz.

Vladimir karakteri Ocean Bar arkasında Victoria Campbell, Anton Lurie ve Felicia Parrish karakterleriyle aktif bir roldeyken onu zorla bir kovalamaca içerisine sokuyorsunuz ve sürekli kulağına fısıldayıp darlıyorsunuz. Bu mu karşı tarafa rol imkanı sunmak?

Flexman doğru bir cümle kullanmış silah doğrultuluyorsa Fear-RP yapılması gerekiyor ama atladığın bir konu var. Flexman olayların nasıl başladığını bilmiyor.
Şayet senin de silah doğrultman için mantıklı bir sebebin olması gerekiyor.

++ Olayın Ocean'da yaşanan kısmını biliyorum sadece, bu yüzden attığın videolar için yorumda bulunmayacağım ama olay başlı başına bir ihlalden ibaret olduğu için izlemeye gerek duymuyorum ve aynı şekilde papağan gibi aynı cümlelerimi sarf etmek de istemiyorum. Admin kararı beklenebilir.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 01:51 Myrtle »

#18 - 17.12.2020 02:14
Konuyu çarpıtmanın gereği yok, attığım ilk başlığı incelerseniz oraya silah sıkma amaçlı çıkmadığımı bilirsiniz. Beni benim yaptığım ilgilendirir, kim kimi nasıl darlamış kim kimi nasıl ne rolüne sokmuş bilemem. Adamın evine gittim, korkutma amaçlı oradaydım görüp kovalamaya başladım. Sivil olması illegallere karşı dokunulmaz yapmaz. korkutma amaçlı gidilen rolde her şekilde bizim rolümüzü baltaladı ve hiç bir ihtara uymadı, silah zoruyla denedik yine uymadı. Vurmam için başka bir sebebe ihtiyacım olduğunu sanmıyorum oraya gitme amacımız silah kullanmak değil, şahsı korkutmaktı

#19 - 17.12.2020 02:19

Özet geçmek gerekirse;

1-Bu rolü yapma sebebinin bu kadar agresifliğe gerek olduğunu düşünmüyorum.
2-Vurmak gibi bir niyetin olmasa evimin önünde nöbet tutacak kadar kinlenmezsiniz ve evimi nasıl öğrendiğinizi de bilmiyorum.
3- Fear yapmadığın yer dediğin şeyde evin önünde durdum ve sizin arkamdan yaklaştığınızı görünce tekrar aracı çalıştırdım ve doğal olarak Ocean'daki  olayın ardından kuşkulanıp kaçıp ve VCPD binasına sığındım.
4- Uzun süre illegal rolü yaptım ve başka birliklere göz dağı vermeye gittiğimizde bile eğer kalabalıksak silah götürmedik. Sen sivil birisi social'de yaptığı bir yorum yüzünden silahla yanına gidip ve sakince vurulmasını beklemende çok garipmiş. Seni dışarıda birisi sebebini bilmediğin bir nedenden takip ettiği zaman sakince bekliyor musun çok  merak ediyorum.
5- Orada durmamı yoksa vuracağını söylüyorsun, PD hariç bu konuda neden durduk yere beni kovalayan ve bana silah çeken adamlara güvenip kendimi teslim edeyim?
6-Son Video'da karşıdan gelen adamlarla hiçbir konuşmanız yok Chatlog'da ama karşı şeritten gelip bana kafadan giriyorlar ve inip onlarda beni kovalamaya başlıyor. Burasıda garip bir konu nasıl oluyorsa birliğiniz dışından sürekli size yardım eden birisi çıkıyor.
7-Bana DM atmak için geçerli bir sebebin yokken bunu sorgulaman biraz can sıkıcı.

Alıntı

Silah çekiyorum, fear yapması için süre tanıyorum. İnat la fear yapmayıp motorunu çalıştırıp aracını sürüyor, ateş etmek zorunda kalıyorum.
Bu kadar basit bir şey yüzünden DM atabiliyor olsaydık bu server savaş alanına döner diye düşünüyorum ve ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyor ve görüyorum.

Son olarak da eklemek istediğim şey her hangi bir orta doğu ülkesinde yada çetelerin en ufak şeyde birbirlerine sıkabilecekleri 1970'li yılların Amerikasın da yaşamıyoruz, kültürünüzün rolüne o günkü yaklaşımla değil de biraz daha bu günün koşullarına göre yaklaşırsanız hem 50 yıl geriden gelmemiş olursunuz hem de bizim böyle şikayetler açmamıza gerek kalmaz.

Yanına nasıl geldiğim vesaire konumuzla alakalı değil, o an karakterimin istediği oysa uçakla bile gelebilirim. Bunu kurallar dahilinde yaptığım sürece kimsenin karışmaya hakkı yok bana sıkma hakkını veren kişi bizzat sensin, dur ihtarlarına üst üste uymadın, her fırsatta kaçmayı denedin, silah doğrulmuşken bile aracını geri geri sürmeye çalıştın.
Realizm'den bahsediyorsak
Pompalı mermisinden hızlı gidecek bir aracın altındaki olduğunu düşünmüyorum, karakterinin ölümsüz olması lazım.
Tekrar tekrar belirtiyorum oraya gelme amacım seni korkutmaktı, bunun kanıtlarını sundum bana rol imkanı tanımadın. Ateş etmek zorunda bıraktın