Hala DM attığımız konusunda iddalar dönüyor. Yukarıda gerekli kanıtlar bulunuyor. Arkadaşlarımda kişisel savunmasını yapmış. DM konusunu geçtim gerekli kanıtlar sunuldu ortada DM unsuru bulunmuyor.
Diğer bir konu ise Mixing hakkında. Wilfred Dwayne karakteriniz, Quavon Drexler karakterine pmden "MAHALLEYE GELİYORLAR 3 MOTOR" diye bir mesaj çekiyor. Al sana mixing kanıtı. Bunun üzerine bir mixing tanımam. işte kanıtı;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ricardo Svetoslav isimli karakter Aktif rolde quitten işlem gördü. Sizin sokağınızda top koşturan Shaqqy Boulevard isimli karakteriniz atılan pmden sonra /q atıyor ve rol bitimi geri geliyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İllegal yasağınız olmasına rağmen yaptığınız "agresif" roller.
Birde hatırlatma Küçüklerle işim yok büyükleriniz gelsin dediniz ve geldik. Sonrasındada nedense DM adlı şikayet açıldı. 
Milletin anasına bacısına PM'den , IC söven adamı çok umursamam sana atacağımız video yeterli gelecektir /q konusuna. Agresif roller sergilediniz diyorsun bu roller siz bizi AFK iken bak defalarca kez dile getirdim bize "Mahalleden siktir olup gidin" diyip düşüren çocuklarsınız. Bunlar onlardan sonra gerçekleşti. Tüm SS'lerin başını atmayıp sonunu atıp Agresif rol sergilemiş gibi göstermeniz ayrıca komik. Gelelim Mixing konusuna, evet hemen SS yolluyorum bakalım mixing mi?

Bu şekilde arkadaşının trollüğünü de gör de bak bakalım mixing kimde ?

PM'den anında size mi haber verdi, ne garip?

Hiçte Troll oyuncunuz yok değil mi? Bi "Gram"