Eğer bu ihlal için bir şikayetin varsa forum aç, şikayet edilen kişiler kısmında adını görmüyorum foruma ileti gönderip forumu uzatıp durma. Sana verecek cevaplarımız mevcut sende biliyorsun ki o tarafta bir olay olduğunu konudan bağımsız bir video atıyorsun. Bu videoda hiçbir şekilde agresif tavır göremiyorum dediğiniz şeylerin ne kadar mantıklı olduğuna siz kendi çapınızda karar verin açıklamamı daha uzun tutarım ama gerek yok. Kurulmaya yer aradınız sizin derdiniz 1 ay boyunca oyunu bıraktıktan sonra başka bir birliğin oraya yerleşmesi adınıza üzgünüm artık o iş geçti. Savunmalar yapılmıştır cevaplanabilir.
kardaş bu zaten sizinle olayımızın başlangıcı tarihe iyi hak sonra neden dm yedik diyorsun o rolü yaptığımızda sen o ortamda bile yoktun ben sana bu videodan icde de bahsettim. Yani ilk agresifim illegal yasağı olmanıza rağmen arkadaşlar yaptı. Biz orada durmaya devam etsek bizi döveceklerdi resmen biz de onlardan önce karşılık verdik mecburi durumda hepsini düşürmek zorunda kaldık. Arkadaşların olayın en başından agresif çıkmasa mahallemizin adı altında sizlerle birleşmeyi bile teklif etmeyi düşünüyorduk ama konuşmamıza bile fırsat vermediler. Eğer bu rol gerçekleşmeseydi yani biz siz tarafından agresif bir tavır görmeseydik sen şu an bu dm şikayetini açmıyor olucaktın. Admin arkadaşlar tarihe iyi baksın o videodaki her şeyin başlangıcı o video. İllegal yasağı olan bir birlik neden bu tarzda bir agresif tavır sergiler?
Evet dostum çok teşekkür ederim başlangıç tarihini dikkat çektiğin için ilk agresifin kimin yaptığını bu şekilde daha kolay bularak kendinizi açığa çıkarttınız.
AFK adama durduk yere tutulup saldırmak tarihleri de kontrol ederseniz Lance'nin açık bir şekilde kuralları ihlal ettiğini görüyoruz bu şekilde şahıslar açıkça kendini ifşa etmişlerdir. 14.09 tarihinde sebepsiz bir şekilde burada saldırıldığını görebilirsiniz. Demek ki ilk agresifi sizin başlattığınız ve şimdi ki atacağım SS'lerden sonra sizi mahalleden kovmamız gayet normaldir. Burada ilk agresifi biz değil sizin yaptığınız ve bu tarihe kadar bize DM yaptığınız açıkça gözükmektedir.
Evet Burada Ricardo şahıslı arkadaşımız da SS'te yine AFK bir adamın etrafında doluşup düşürme planları. Tarihlere bakıyoruz 18.09 yine hiçbir şekilde atağımız size karşı yok sözde bizle birlik olma düşüncesi bile varmış evet Lance'nin fikri ve senin fikrin pek öyle değil dostum yalan söylemeyin delikanlı olun. İlk agresifi yine kimin yaptığını ve açıkça Agresif kurallarını çiğnediklerini gözlemleyebilirsiniz. Her şeyin başlangıcı bu video diyerek insanları yine yalana sürükleyerek olayı çarpıtmaya denediler fakat elimizde SS ve videolar olunca hayaller suya düştü. İlk başta Shaqqy'in sözde /q attığını söylerek rolün sonunda gelip gelmediğini kanıtladık. Wilfred'in PM konusu onu da kanıtladık bize PM'den yazmadığını, şimdi de ilk agresifi bizim başlattığımızı söylerek olayı yine bize yüklemeye çalışarak cezadan sıyrılmaya çalıştıklarını yalanlarla kurtarmayı denediler ama olmadı. Şahıslar kendini ele vererek ceza almalarını ve silahlarının silinmesini talep ediyorum. Herkesin savunması yapılmıştır bu şikayet artık sonuçlanabilir şahıslar tüm kanıtlarını sunmuştur, tüm kanıtlarımız ortadadır . Son atılan SS ve tarihleri de dikkatli bir şekilde incelenmesi gerektiği kanaatindeyim bu şekilde ilk agresifi kimin yaptığını görebilirsiniz. Şikayet sonuçlanabilir.