Konu: Toplu Kural İhlali DM  (Okunma sayısı 781 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2025 22:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quavon_Drexler , Zlatan_Gojkovic , Stjepan_Andrewich , Sergo_Radkov , Maskeli #60456 , Ryder_Greenwood , Lance_Strickland , Carlito_Silva , Eliza_Mendez , Tremaine_Barksdale , Rashad_Covington.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shaqqy_Boulevard , Taylor_Lawrance , LaQuan_Tate , Rashawn_Cole , Wilfred_Dwayne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.13 / 23.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

,

Agresif Rol Yasağını İhlal Etme

Yeni kurulan birliklerin ilk 15 gün boyunca agresif rol (savaş, baskın, silahlı saldırı) yapması yasak.

Buna rağmen size karşı silahlı girişimde bulunulması → Agresif Rol Yasağının İhlali.

,

Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

8.2. Force Crash: CodsMP, yeni oyun açmak ya da oyun açığı kullanılarak oyuncunun kendi isteği doğrultusunda crash yedirmesi durumudur. Tespiti halinde oyuncu, yüksek bir hapis cezası, tekrarı durumunda ise yasaklanma ile cezalandırılır. CodsMP kullanılarak Verdant Bluffs'a ışınlanma durumunda ise tespitinde oyuncu yasaklanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Biz mahallemizde rolümüzü devam ettirirken, karşı tarafın herhangi bir onaylı birliği  olmamasına rağmen toplu bir şekilde organize olup üzerimize geldiler. Mahallemize girerek bizi kovmaya çalıştılar ve defalarca silah çekip saldırı girişiminde bulundular.
Sunucu kuralları gereği yeni kurulan birliklerin ilk 15 gün boyunca agresif rol yapması yasaktır. Bizim birlik olarak bu süreçte agresif rol yasağımız devam etmektedir. Buna rağmen karşı taraf, bu yasağı hiçe sayarak üzerimize silahlı saldırı girişiminde bulunmuş ve rolümüzü baltalamıştır. Bu şahıslar tarafından bugün üçüncü kez silahla mahallemize saldırı düzenleniyor. Lance Strickland , Eliza Mendez , Ryder Greenwood sadece bugün bize kaç defa saldırı düzenlediler. Diğer şahısların daha önceden açtığımız şikayetler hala aktif olarak devam etmekte ve bize DM yapmaya rollerimizi baltalamaya devam ediyorlar. Şahıslarla hiçbir şekilde IC bir problemimiz yok ilk kez gördüğüm oyuncular bize sıkıyor. Zıplayarak bizi bunny yaparak kovalamacalar vesaire yani inanılmaz . Eskiye dair SS'lerin bir kısmı sadece aşağıdadır. Rica ediyoruz gereken yapılsın. Artık sıkıldık az önce şikayet açtım yine aynı adamlar yine aynı hikayeler bu durum iyice sıkıcı hale gelmeye başladı. Lütfen ilgilenilsin..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Şahısların hepsinin silahlarının silinmesini talep ediyorum. Aynı şahıslar tarafından kaçıncı kez DM'e uğruyoruz bunların SS'leri hepsini görebilirsiniz.

#1 - 23.09.2025 22:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.09.2025 22:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 23.09.2025 22:35
Şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 23.09.2025 23:35
İC olarak yaşadığımız sorunlardan dolayı bu tarz olaylar gerçekleşmiştir, Ortada Dm veya noob dm unsuru bulunmamakta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilfred'in "Lance Strickland" karakterine basit bir trafik kazasından sonra söylediği. Bir yandan roldeyim bu arada
Spoiler: GösterGizle

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Önceki rollerimizden bir kare

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brawl rolü öncesi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brawl rolünden bir kare, pek brawl sayılmasada iki tarafta silahlarını çekti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir türlü yapamadıkları yaralı rp ve iki taraflı edilen küfürler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Car dm :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BENİM BURDA DEMEK İSTEDİĞİM DM VEYA NOOBDM UNSURU BULUNMAMASI VE İLLEGAL YASAĞINIZ OLMASINA RAĞMEN RAHAT DURMAYIP AGRESİF ÇIKIP BRAWLA GİRMENİZ VEYA UZİ İLE SIKMANIZ .D

#5 - 23.09.2025 23:47
Attığın SS'lerde ve bize sıktığınız oyuncuların hiçbiri bize sıkarken yoktu. Siz bizi kendi mahallemizden kovmaya çalıştığınız sırada mahallemizi savunmamız en doğal hakkımız. Gelip beni mahallemden çıkmaya tehdit ettiğin sırada ne yapmamı bekliyordunuz pek merak konusu. SS'leri tam hali şekilde at. Brawl sırasında iki tarafta silah çekmedi silahı siz çektiniz ve bundan dolayı da cezanızı aldınız. Rahat durmayan biz değil sizsiniz. AFK adamları tehdit edip düşüren sizsiniz agresif yapan biz miyiz? Her gördüğünüz yerde saçma bir şekilde bizi tehdit edip mahallemizde her boş bulduğunuz vakitte DM yapıyorsunuz aktif olarak, ne yaptığınızın farkında değilsin gibi. Önceki rollerimizden kare olarak atmışsın bu olay zaten bugün gerçekleşti siz bize aralıksız bir haftadır sıkıyorsunuz. Basit trafik kazası diye geçiştiriyorsun ama AFK iken adam vurmak pek kolay oluyor gibi. SS'leri düzgün ve kırpmadan tam rolü ile birlikte at.

#6 - 23.09.2025 23:52
Pek rollerde yoktum. Arkadaşların birliği yok... Bizim birliğimizin illagal rol yasağı var bizimle sürekli uğraşıyorlar... Rollerde troll yapıyorlar sürekli olarak dm atıyorlar
Dm değil diyorsun? Dün dm Bu gün dm öbür gün dm şikayet açmadık rol diye artık sıktı, misilleme olayı var bilmiyorsunuz galiba öğrenirseniz sevinirim.

İyi forumlar

#7 - 23.09.2025 23:54
rollerin tamamını ss atsana brawlda silah çekiyosunuz ve car dm atıyosunuz beni afk iken kaç kere bayıyorsunuz rolsüz şekilde saldırıyorsunuz mahalleyi elimizden almaya çalışırsan tabiki karşılık veririz her boş zamanda mahalledekilere dm atıyosunuz daha neler var ?

#8 - 23.09.2025 23:56
Daha önceden arkadaşlarıma sıkmışınız kanıtlarıda var öyle sürü gibi şahitliğimi onaylıyorum falan yok Toplu kural ihlali Dm'ide anlamadım Zlatan Gojkovic olarak şikayeti reddediyorum Silahla karşılık verince silahla karşılığını alıyorsunuz bu kadar basit.

#9 - 24.09.2025 00:02
Attığın ss'ler Eksik Doğru düzgün at, Mahallemize gelip kışkırtıcı tavırlar ve Silahla gelip Sıkmaya başlamalar  daha çok şeyler var.

İyi Forumlar.