Konu: Toplu Kural İhlali DM  (Okunma sayısı 801 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 24.09.2025 15:38
Merhaba,
Rol bitiminde çıktığımı SS atıp ondan sonra ki SSleri göstermiyorsunuz. Yaptığınız DMyi sabote ederken ön plana 5 kere beni /q attığımı iddia ediyorsunuz. Nedense owsrichin sorularına cevap vermeyip aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Akşam videoyu atınca yalanlarınızı ortaya çıkartacağım bakalım ne olacak.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 16:05 Ozdeemir »

#21 - 24.09.2025 16:33
Merhaba,
Rol bitiminde çıktığımı SS atıp ondan sonra ki SSleri göstermiyorsunuz. Yaptığınız DMyi sabote ederken ön plana 5 kere beni /q attığımı iddia ediyorsunuz. Nedense owsrichin sorularına cevap vermeyip aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Akşam videoyu atınca yalanlarınızı ortaya çıkartacağım bakalım ne olacak.

İyi forumlar.

Sana kim 5 kere q attığını söylüyor dostum? Boş boş şeyler söylemeyin aynı şeyleri tekrar ettiren sizsiniz 2 tane savunma attım hepsi  açıkça orada. Yrb üyeleriniz ile sağda solda tüttürmeyin ve yaptığımız savunmaları objektif bir şekilde iyice okuyun. Hala DM attınız diye söyleniyorsunuz. Attığım fotoğraflara baktın mı sen?
Bu yaptığınız mixinglerle, yalanlamalarla. İllegal olmanıza rağmen polise "bu bu yakala" demeniz, bir garipsiniz dostum. Sizin ile bir kaç gün önce ekipçe konuşmaya geldik. İşler bu kadar kızışmamışken siz ne yaptınız? Konuşmanın ortasında birden bire büyüğümüze "Hadi siktirin gidin sizi görmeyeceğim burada" tarzında bir cümle kullandınız bu başlıbaşına bir hata zaten birde yetmezmiş gibi silah patlattınız. Siz patlattınca bizde boş durmayız yani bu gayet normal bişey. Tabii sonrasında Laquan_Tate karakteriniz sanki hiç vurulmamış gibi hala sokağımdan siktirin gidin demesi kadar saçmasınız. Bu bahsi geçen olaylarında görüntüleri akşam karşınızda olacak.

#22 - 24.09.2025 17:39
Kardeşlerim savunması yeterli ben savunmama yapmama gerek yok ozaman O:-)

#23 - 24.09.2025 19:09
 :D :D siz maskesiz sıkıyorsuz misilleme yapmıyorsuz mahalleye role geldiğinde biz bilmiyormuş gibi yapıp agresif yapmamızımı bekliyorsunuz anlamadım? Birliğiniz dai yok dm atmak için geliyorsunuz bu kadar basit hata varsa sizde şikayet açabilirsiniz.

İyi forumlar.

#24 - 24.09.2025 19:18
Hala DM attığımız konusunda iddalar dönüyor. Yukarıda gerekli kanıtlar bulunuyor. Arkadaşlarımda kişisel savunmasını yapmış. DM konusunu geçtim gerekli kanıtlar sunuldu ortada DM unsuru bulunmuyor.

Diğer bir konu ise Mixing hakkında. Wilfred Dwayne karakteriniz, Quavon Drexler karakterine pmden "MAHALLEYE GELİYORLAR 3 MOTOR" diye bir mesaj çekiyor. Al sana mixing kanıtı. Bunun üzerine bir mixing tanımam. işte kanıtı;

Spoiler: GösterGizle

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ricardo Svetoslav isimli karakter Aktif rolde quitten işlem gördü. Sizin sokağınızda top koşturan Shaqqy Boulevard isimli karakteriniz atılan pmden sonra /q atıyor ve rol bitimi geri geliyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İllegal yasağınız olmasına rağmen yaptığınız "agresif" roller.

Birde hatırlatma Küçüklerle işim yok büyükleriniz gelsin dediniz ve geldik. Sonrasındada nedense DM adlı şikayet açıldı.   :D
Milletin anasına bacısına PM'den , IC söven adamı çok umursamam sana atacağımız video yeterli gelecektir /q konusuna. Agresif roller sergilediniz diyorsun bu roller siz bizi AFK iken bak defalarca kez dile getirdim bize "Mahalleden siktir olup gidin" diyip düşüren çocuklarsınız. Bunlar onlardan sonra gerçekleşti. Tüm SS'lerin başını atmayıp sonunu atıp Agresif rol sergilemiş gibi göstermeniz ayrıca komik. Gelelim Mixing konusuna, evet hemen SS yolluyorum bakalım mixing mi?
Bu şekilde arkadaşının trollüğünü de gör de bak bakalım mixing kimde ? :D PM'den anında size mi haber verdi, ne garip?
Hiçte Troll oyuncunuz yok değil mi? Bi "Gram"

#25 - 24.09.2025 19:30
Yaptığım bir ihlal yok. İyi oyunlar.

#26 - 24.09.2025 19:32
Merhaba,

İyi forumlar.

Sana kim 5 kere q attığını söylüyor dostum? Boş boş şeyler söylemeyin aynı şeyleri tekrar ettiren sizsiniz 2 tane savunma attım hepsi  açıkça orada. Yrb üyeleriniz ile sağda solda tüttürmeyin ve yaptığımız savunmaları objektif bir şekilde iyice okuyun. Hala DM attınız diye söyleniyorsunuz. Attığım fotoğraflara baktın mı sen?
Bu yaptığınız mixinglerle, yalanlamalarla. İllegal olmanıza rağmen polise "bu bu yakala" demeniz, bir garipsiniz dostum. Sizin ile bir kaç gün önce ekipçe konuşmaya geldik. İşler bu kadar kızışmamışken siz ne yaptınız? Konuşmanın ortasında birden bire büyüğümüze "Hadi siktirin gidin sizi görmeyeceğim burada" tarzında bir cümle kullandınız bu başlıbaşına bir hata zaten birde yetmezmiş gibi silah patlattınız. Siz patlattınca bizde boş durmayız yani bu gayet normal bişey. Tabii sonrasında Laquan_Tate karakteriniz sanki hiç vurulmamış gibi hala sokağımdan siktirin gidin demesi kadar saçmasınız. Bu bahsi geçen olaylarında görüntüleri akşam karşınızda olacak.
Dostum benim hepiniz birden sadece Shaqqy'in /q attığının konusunu 30 defa söylediniz, arkadaşınız oyundan crash yediğinde bağlantı kopması diye yazdığını bile bilmiyor. Bana şu bizden silah sıkanların SS'lerini de atta merak edelim bakalım nasıl olmuş. Ekipçe konuşmaya gelmek şey mi mahallemizden siktirip gidin pazara kadar süreniz var, ne yaşıyorsunuz tam olarak? Gelip 100k haraç parası istemen, ne agresif davranmışız değil mi o konuya da geliyorum. Şimdi

#27 - 24.09.2025 19:46

Ne Agresif roller sergiliyoruz değil mi? Bizler sergiliyoruz agresif roller.

#28 - 24.09.2025 21:00
Merhabalar,

Yukarıda belirttiğim gibi sözde rol sonunda geldiğim video buradadır. SS'leri kırpıp bu şekilde sunmayın, düzgün bir şekilde sunun. Algı yaratıp gerginlik yaratmayın, herkese iyi roller.

#29 - 24.09.2025 22:07
Merhabalar,

Yukarıda belirttiğim gibi sözde rol sonunda geldiğim video buradadır. SS'leri kırpıp bu şekilde sunmayın, düzgün bir şekilde sunun. Algı yaratıp gerginlik yaratmayın, herkese iyi roller.

Eliza Mendez'in hatalarını atmışsınızda o kim ve bizimle bağlantısı ne? Kendi kuyunuzu kazmışsınız resmen Wilfred türkçe terim kullanıyor. "Orospu karı" vb vb. :D

Eliza Mendez karakterinin hatalarından bizene kardeşim o kim ve bu sayfada ne arıyor? Biraz mantık lütfen.