Konu: Toplu Kural İhlali DM  (Okunma sayısı 802 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 25.09.2025 17:56
Eğer bu ihlal için bir şikayetin varsa forum aç, şikayet edilen kişiler kısmında adını görmüyorum foruma ileti gönderip forumu uzatıp durma. Sana verecek cevaplarımız mevcut sende biliyorsun ki o tarafta bir olay olduğunu konudan bağımsız bir video atıyorsun. Bu videoda hiçbir şekilde agresif tavır göremiyorum dediğiniz şeylerin ne kadar mantıklı olduğuna siz kendi çapınızda karar verin açıklamamı daha uzun tutarım ama gerek yok. Kurulmaya yer aradınız sizin derdiniz 1 ay boyunca oyunu bıraktıktan sonra başka bir birliğin oraya yerleşmesi adınıza üzgünüm artık o iş geçti. Savunmalar yapılmıştır cevaplanabilir.
kardaş bu zaten sizinle olayımızın başlangıcı tarihe iyi hak sonra neden dm yedik diyorsun o rolü yaptığımızda sen o ortamda bile yoktun ben sana bu videodan icde de bahsettim. Yani ilk agresifim illegal yasağı olmanıza rağmen arkadaşlar yaptı. Biz orada durmaya devam etsek bizi döveceklerdi resmen biz de onlardan önce karşılık verdik mecburi durumda hepsini düşürmek zorunda kaldık. Arkadaşların olayın en başından agresif çıkmasa mahallemizin adı altında sizlerle birleşmeyi bile teklif etmeyi düşünüyorduk ama konuşmamıza bile fırsat vermediler. Eğer bu rol gerçekleşmeseydi yani biz siz tarafından agresif bir tavır görmeseydik  sen şu an bu dm şikayetini açmıyor olucaktın. Admin arkadaşlar tarihe iyi baksın o videodaki her şeyin başlangıcı o video. İllegal yasağı olan bir birlik neden bu tarzda bir agresif tavır sergiler?
Evet dostum çok teşekkür ederim başlangıç tarihini dikkat çektiğin için ilk agresifin kimin yaptığını bu şekilde daha kolay bularak kendinizi açığa çıkarttınız.
Spoiler: GösterGizle

AFK adama durduk yere tutulup saldırmak tarihleri de kontrol ederseniz Lance'nin açık bir şekilde kuralları ihlal ettiğini görüyoruz bu şekilde şahıslar açıkça kendini ifşa etmişlerdir. 14.09 tarihinde sebepsiz bir şekilde burada saldırıldığını görebilirsiniz. Demek ki ilk agresifi sizin başlattığınız ve şimdi ki atacağım SS'lerden sonra sizi mahalleden kovmamız gayet normaldir. Burada ilk agresifi biz değil sizin yaptığınız ve bu tarihe kadar bize DM yaptığınız açıkça gözükmektedir.

Evet Burada Ricardo şahıslı arkadaşımız da SS'te yine AFK bir adamın etrafında doluşup düşürme planları. Tarihlere bakıyoruz 18.09 yine hiçbir şekilde atağımız size karşı yok sözde bizle birlik olma düşüncesi bile varmış evet Lance'nin fikri ve senin fikrin pek öyle değil dostum yalan söylemeyin delikanlı olun. İlk agresifi yine kimin yaptığını ve açıkça Agresif kurallarını çiğnediklerini gözlemleyebilirsiniz. Her şeyin başlangıcı bu video diyerek insanları yine yalana sürükleyerek olayı çarpıtmaya denediler fakat elimizde SS ve videolar olunca hayaller suya düştü. İlk başta Shaqqy'in sözde /q attığını söylerek rolün sonunda gelip gelmediğini kanıtladık. Wilfred'in PM konusu onu da kanıtladık bize PM'den yazmadığını, şimdi de ilk agresifi bizim başlattığımızı söylerek olayı yine bize yüklemeye çalışarak cezadan sıyrılmaya çalıştıklarını yalanlarla kurtarmayı denediler ama olmadı. Şahıslar kendini ele vererek ceza almalarını ve silahlarının silinmesini talep ediyorum. Herkesin savunması yapılmıştır bu şikayet artık sonuçlanabilir şahıslar tüm kanıtlarını sunmuştur, tüm kanıtlarımız ortadadır . Son atılan SS ve tarihleri de dikkatli bir şekilde incelenmesi gerektiği kanaatindeyim bu şekilde ilk agresifi kimin yaptığını görebilirsiniz. Şikayet sonuçlanabilir.
Kanka ssde dövme dövme dur yazıyor dikkat edersen, bu arkadaşı burada gördük. Tanımıyorduk ayrıca başında kum saati yok. O yüzden afk sayılmaz, aktif rol her zaman devam eder. Ayrıca biz bu olay için geliceğiz demedik. Konuşmaya geleceğiz sizlerle, aramızı iyi tutmak için gelicektik. Ki Videoda gözüktüğü gibi benim yazım var orada. Bu tarz davranmaya devam etmeyin arkadaşlar demişim. Siz ısrar ile bu tarz bir davranışa devam edip, sabır sınamışsınız adeta. Biz yoksa bu meseleyi de masaya yatırırdık, adamı dövdük ben afk sandım kum saatleri artık başında da gözükmediği için dedim kendi kendime bizim mahallemizde ne yapıyor diye öyle biraz vurdum geldiğini görünce de chatte de yazıyorum zaten vurma dur diyorum. Duruyoruz adamı bayıltmıyoruz. Burada herhangi bir sergilediğimiz agresif tavır yok. Mahalleyi başkaları aldığını düşünerekten "Bu mahalle Carlito'nun" diyo arkadaşım,  Biz de o nedenle hani mahalleye birileri mi kuruldu? biz yokken gibisinden bir rol sergiliyoruz. Çünkü bu normal Amerikan dizisi misal The Wire izlediysen de böyledir.  Mahallende tanımadık birini görünce hemen bir rollenirsin, huylanırsın. Orada rolün gereğini yaptık diye düşünüyorum.

Canım benim bak şimdi sen bana Jaysonlar ile brawl rp'ye girdiğimiz gün de yazmıştın pm üzerinden Birlik kurucun ne zaman aktif olur şakacı değiliz ha gibisinden konuşmaya gelicez diye bende sana bilmiyorum demiştim o günden sonra mahallemize gelip bizimle konuştuğun tek konu yüz bin dolar haraç. Bizimle hiç bir şekilde anlaşmaya varmak istemedin, veya hiç bir şekilde konuşmaya çalışmadın bir kaç adam toplayıp mahalleye gelip sadece ateş ettin, he sen dersen yok ben sizinle güzelce konuşmaya geldim amacım anlaşmak o zaman sen anlaşmak istediğini ic olarak bize belirtip bunu kabul etmeyip sana agresif yaptığımız bir tane ekran görüntüsü göstermeni istiyorum. Jaysonlar ile konuştuğumuz sohbet ettiğimiz rolde de resmen dm atmak için can atıyordun bize karşı sürekli agresif tavırlar sergiliyordun ortalığı sakinleştirmeye çalışıp güzelce konuşuyorduk sen ise sürekli ic olarak bize laf atıyordun hatta Jayson bile seni bu konuda uyardı, sonuçlanabilir.

Siz ortamı ne zaman sakinleştirmeye çalıştınız? attığımız videolar hiç umurunuzda değil mi izlesene onları bir. Sonra savunmanı yaparsın kulaktan dolma bilgilerle burada şikayet açmışsınız
Dostum attığın videoların hiçbir önemi yok çünkü attığım en son tarihte ki SS hepsine bedel, ilk yaptığınız agresif atak sizden geldiği gayet belli daha eskisi varsa atın da görelim dostum bizim size karşı ilk agresif yaptığımız rolü 14.09'dan bahsediyoruz sen bana 21.09'da ki olayı atıyorsun. Siz bunları yaptığınız için normal olarak sizi mahalleden kovmak en doğal hakkımız.

#41 - 25.09.2025 18:04
Merhaba,
Rol bitiminde çıktığımı SS atıp ondan sonra ki SSleri göstermiyorsunuz. Yaptığınız DMyi sabote ederken ön plana 5 kere beni /q attığımı iddia ediyorsunuz. Nedense owsrichin sorularına cevap vermeyip aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Akşam videoyu atınca yalanlarınızı ortaya çıkartacağım bakalım ne olacak.

İyi forumlar.

Sana kim 5 kere q attığını söylüyor dostum? Boş boş şeyler söylemeyin aynı şeyleri tekrar ettiren sizsiniz 2 tane savunma attım hepsi  açıkça orada. Yrb üyeleriniz ile sağda solda tüttürmeyin ve yaptığımız savunmaları objektif bir şekilde iyice okuyun. Hala DM attınız diye söyleniyorsunuz. Attığım fotoğraflara baktın mı sen?
Bu yaptığınız mixinglerle, yalanlamalarla. İllegal olmanıza rağmen polise "bu bu yakala" demeniz, bir garipsiniz dostum. Sizin ile bir kaç gün önce ekipçe konuşmaya geldik. İşler bu kadar kızışmamışken siz ne yaptınız? Konuşmanın ortasında birden bire büyüğümüze "Hadi siktirin gidin sizi görmeyeceğim burada" tarzında bir cümle kullandınız bu başlıbaşına bir hata zaten birde yetmezmiş gibi silah patlattınız. Siz patlattınca bizde boş durmayız yani bu gayet normal bişey. Tabii sonrasında Laquan_Tate karakteriniz sanki hiç vurulmamış gibi hala sokağımdan siktirin gidin demesi kadar saçmasınız. Bu bahsi geçen olaylarında görüntüleri akşam karşınızda olacak.

BAHSİ GEÇEN VİDEO

Görüldüğü gibi adamlar ile role gidiyoruz fakat durmadan b bölüyorlar b- yazsak bile nafile occ bölmeye devam ediyorlar bozuntuya vermeyip rollemeye çalışıyoruz sonrasında liderimiz olan carlito silva sokağın büyüklerinden olan bir serseriyi baş başa konuşmaya çağırıyor sonra seville sokağındakilerde baş başa konuşulan yere gidiyorlar baş başa olmadıkları için konuşmayı yapmayan carlito silva sessiz bir ortam istiyor ve Laquan tate gaza gelip "Buradan siktirin gidin kardeşim,okay? Bir kere daha buraya geldiğinizi görmeyeyim?" diyor ve sonrasında ortalık karışıyor.. Son iletimdir. Ve pmden ettiğim küfürler nedeniyle şuanda occ jaildeyim zaten.

Burada baska bir durum var siz geldiniz ooc bir ortama girip b - yazman biraz saçma videonun gerisi varsa anlarsınız zaten iyi forumlar  :)

#42 - 25.09.2025 18:06
Hala DM attığımız konusunda iddalar dönüyor. Yukarıda gerekli kanıtlar bulunuyor. Arkadaşlarımda kişisel savunmasını yapmış. DM konusunu geçtim gerekli kanıtlar sunuldu ortada DM unsuru bulunmuyor.

Diğer bir konu ise Mixing hakkında. Wilfred Dwayne karakteriniz, Quavon Drexler karakterine pmden "MAHALLEYE GELİYORLAR 3 MOTOR" diye bir mesaj çekiyor. Al sana mixing kanıtı. Bunun üzerine bir mixing tanımam. işte kanıtı;

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ricardo Svetoslav isimli karakter Aktif rolde quitten işlem gördü. Sizin sokağınızda top koşturan Shaqqy Boulevard isimli karakteriniz atılan pmden sonra /q atıyor ve rol bitimi geri geliyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İllegal yasağınız olmasına rağmen yaptığınız "agresif" roller.

Birde hatırlatma Küçüklerle işim yok büyükleriniz gelsin dediniz ve geldik. Sonrasındada nedense DM adlı şikayet açıldı.   :D

ILLEGAL YASAĞI OLAN BİR BİRLİĞİN MAHALLESİNE GELİP SILAH ATEŞLEMENIZ

KONUŞACAĞIZ DIYE GELIP ILK SALDIRAN TARAFI OLMANIZ

NOT: Forumu pek takip edemedim ama Dushane Arkadaşımızın UZI Sıktığını iddia ettikleri kısım bu olmalı Darnel_Fletcher isimli arkadaş shotgun ile ilk saldıran kişi olmuştur bilginiz olsun, illegal rol yasağı olan bir ekibe saldırırken onların kendini silah ile savunamayacağını düşünmüşlerdi sanırsam.

JAYSON ILE KONUŞTUĞUMUZ KISIMDA BRAWL RP'YE SHOTGUN ILE GIRIP TEKRAR KAVGAYI SIZIN BAŞLATMANIZ

KARAKTERIM AFK IKEN MAHALLEYE SALDIRMANIZ

Sürekli sürekli sizin hatalı olmayıp bizim hatalı olduğumuzu savunmanız çok trajikomik bir olay gerekli ss'leri bir önceki yanıtlarda arkadaşlarım iletmiştir daha fazla tartışma forumuna dönmeden gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum, sonuçlanabilir.

#43 - 25.09.2025 18:13
Ayrıca senin demenle de kimsenin silahı dm atıldı diye silinmez dostum. Sen kim oluyorsan da bana ekibimdekilere yalancı diyorsun. Olayı oocye çekmedik diyorsun ikidir böyle sert bir dil sergiliyorsun burada. Burası  kurtlar vadisi değil. Yani Profil fotoğrafına Süleyman Çakır koyup dalgaya çok kapılmamanı öneriyorum. Ortak nezaketini koruyarak cevaplar ver, kin tutuyorsan da oyunu oynamamanı tavsiye ediyorum. Çünkü bu oyun 500 Mblık hadi epi topu 1 Gblık eski nostalaji bir oyun altı üstü bu oyunda ne gibi bir sinir sahipi olup da böyle kelimeler sarf ediyorsun? anlamadım.
Olayı OOC'ye çekmedik diye bir şey demedik dostum sen iyi misin kendi kafandan mı kuruyorsun burada? Süleyman ÇAKIR koymamın seni ne kadar ilgilendirdiği sana kin tuttuğumuzu kim söyledi. Ortak nezaketimi koruyorum dostum şikayetçiysen aç şikayetini geç. Buranın kurtlar vadisi olmasına gerek yok dediklerime cevap ver varsa sıkıntın açarsın şikayetini geçersin. DM attığını da bu şekilde kabul ediyorsun. Süleyman ÇAKIR koyup dalgaya kapılıyorum, ne yapabilirsin senin önerilerinle mi hareket edeceğim? Attığımız kanıtlarla birlikte attığınız kanıtların karşılığını bulup bu sefer de bu şekilde cevap vermeyi seçtin, sana verdiğim cevaplar yeter de artar. Sonuçlansın konu dışında her şeyi konuşuyorlar.

#44 - 25.09.2025 23:09
Evet gayet belli şahıslar hiçbir şekilde barış kafasıyla gelmeyip tamamiyle DM kafasıyla geldiği bu videoda kendilerini ikinci kez ifşa etmişlerdir.
Herkese iyi günler.

#45 - 26.09.2025 09:16
S
Evet gayet belli şahıslar hiçbir şekilde barış kafasıyla gelmeyip tamamiyle DM kafasıyla geldiği bu videoda kendilerini ikinci kez ifşa etmişlerdir.
Herkese iyi günler.
ana mı soracağız kanka dm videosunu atarken? hazırlayıp attık. Bu yasak bir şey değil. Sen de beni vur, sen de Dm at. Ben sana bu saatten sonra ne barışı için geleceğim? o bu şikayeti açmadan önceydi. illegal yasağı olmana rağmen bize agresif tavır sergilemeden önceydi.
Ayrıca admin arkadaşlar bu linke de iyi baksın. İllegal yasağı olan bir birlik kendi mahallesine saldıranlara nasıl cevap veriyor? bir agresifimiz bile olmamış. Adamların bizi dövmesini beklemişiz. Sonrasında da şikayet açmışız hepsini de banlatmıştık yanlış hatırlamıyorsam. İllegal yasağı olan tarafın yani sizin bu hareketi yapmanız lazımdı. Siz bu davranışı sergileseydiniz burada şu an yüzde yüz konumda haklı durumdaydınız. Yaptığınız ihlallere onca agresife rağmen hala  bizim dm videomuzu falan şikayete yolluyorsun. Yolla dostum daha güzel bu şikayete bakan herkes bunu izlesin. Daha çok görüntülenme alsın bizim de isteğimiz buydu.

#46 - 26.09.2025 09:41
Ben eski dostlarının ticaret ortaklarının yardımına gittin müttefik rolleri yasak değil zaten karşı tarafın illegal yasağı varken ilk onlar saldırı yapıyor dusuncede forumda şikayet açıyorlar.

Kanıtlarım vardır gerekirse atarım.

#47 - 26.09.2025 10:06
S
Herkese iyi günler.
ana mı soracağız kanka dm videosunu atarken? hazırlayıp attık. Bu yasak bir şey değil. Sen de beni vur, sen de Dm at. Ben sana bu saatten sonra ne barışı için geleceğim? o bu şikayeti açmadan önceydi. illegal yasağı olmana rağmen bize agresif tavır sergilemeden önceydi.
Ayrıca admin arkadaşlar bu linke de iyi baksın. İllegal yasağı olan bir birlik kendi mahallesine saldıranlara nasıl cevap veriyor? bir agresifimiz bile olmamış. Adamların bizi dövmesini beklemişiz. Sonrasında da şikayet açmışız hepsini de banlatmıştık yanlış hatırlamıyorsam. İllegal yasağı olan tarafın yani sizin bu hareketi yapmanız lazımdı. Siz bu davranışı sergileseydiniz burada şu an yüzde yüz konumda haklı durumdaydınız. Yaptığınız ihlallere onca agresife rağmen hala  bizim dm videomuzu falan şikayete yolluyorsun. Yolla dostum daha güzel bu şikayete bakan herkes bunu izlesin. Daha çok görüntülenme alsın bizim de isteğimiz buydu.
Dostum sen hiç mi okumuyorsun yazıları ne garip adamlarsınız sen buraya gelmiş 21.09'da ki olayı diyorsun olay her şey burada başladı diye bende sana 14.09'dan kalan Lance ve Ricardo'nun yani senin saldırırken SS'ini atıyorum size karşı agresif yapmamız normal diyorum sen bana gelip kuralları öğretmeye çalışıyorsun. Lafı çarpıtıp bu şekilde sıyrılmaya çalışıyorsunuz her şeyinizi sundunuz inatla uzatmaya devam ediyorsunuz. Sorduğumuz attığımız SS'lerin hiçbirine cevap vermeyip saçma sapan konulara cevap veriyorsunuz. Bana gelip 6. Aydan kalan videoyu atıyorsun dostum kuralları öğretebilecek oyuncular değilsiniz. Daha fazla uzatıp burayı meşgul etmeyin bizden size daha cevap gelmeyecek.

#48 - 27.09.2025 12:07
birlik değilsiniz? İllagal yasağımızın olduğunu biliyoruz ama siz sivil olarak gelip dm atıp durursanız beklememizi söyliyemezsin.

İyi forumlar

#49 - 27.09.2025 22:08
Şikayet geri çekilmiştir.