S
Evet gayet belli şahıslar hiçbir şekilde barış kafasıyla gelmeyip tamamiyle DM kafasıyla geldiği bu videoda kendilerini ikinci kez ifşa etmişlerdir. Herkese iyi günler.
ana mı soracağız kanka dm videosunu atarken? hazırlayıp attık. Bu yasak bir şey değil. Sen de beni vur, sen de Dm at. Ben sana bu saatten sonra ne barışı için geleceğim? o bu şikayeti açmadan önceydi. illegal yasağı olmana rağmen bize agresif tavır sergilemeden önceydi.
Ayrıca admin arkadaşlar bu linke de iyi baksın. İllegal yasağı olan bir birlik kendi mahallesine saldıranlara nasıl cevap veriyor? bir agresifimiz bile olmamış. Adamların bizi dövmesini beklemişiz. Sonrasında da şikayet açmışız hepsini de banlatmıştık yanlış hatırlamıyorsam. İllegal yasağı olan tarafın yani sizin bu hareketi yapmanız lazımdı. Siz bu davranışı sergileseydiniz burada şu an yüzde yüz konumda haklı durumdaydınız. Yaptığınız ihlallere onca agresife rağmen hala bizim dm videomuzu falan şikayete yolluyorsun. Yolla dostum daha güzel bu şikayete bakan herkes bunu izlesin. Daha çok görüntülenme alsın bizim de isteğimiz buydu.