Dostum artık gerçekten yoruldum, ortada verilmemiş bir para var ve IC kız arkadaşımı kaçırıp işkence yapıyorsunuz, bizi sürekli dövüyorsunuz. Sürekli DM diyorsun fakat silahlarımızı kullandığımız tek birlik sizinki, bu da toxic ve cesur hareketlerinizden kaynaklanıyor, seni IC yollardan sürekli uyardım, parayı vermeni söyledim, bunu tehtid ederek ya da güzel yollarla sana sürekli anlattım. IC'de dediğim gibi size zarar vermek istemediğimi, silahımı kullanmaktan sıkıldığımı söyledim lakin bana sürekli olumsuz yanıtlar verdin. Hendrew'in size sattığı bir ev ve bir sürü kaçırılma, dövme olayı var. IC düşmanlığın olduğu bariz ortada zaten, bu yüzden her vurulduğunda buraya atmanın bir mantığı yok. OOC olarak silah kullanmayı, çatışmaya girmeyi seven birisi değilim, 4 yıldır aktif olarak roleplay oynuyorum, bu sunucuda on birinci ayım fakat hiç bir zaman DM'den ceza almadım lakin siz sergilediğiniz bu kışkırtıcı davranışlarla ( SİZİ NASIL DOLANDIRDIK?) bunu IC olarak fazlasıyla hak ediyorsunuz. Sana aracını sat diyorum bana hemen /pm'den " mix yapma " diyorsun, ben mal varlığını forum üzerinden göremem, böyle bir yetkim yok. Aracı kullandığını gördüm ve bahsi geçen parayı ödemen için onu satman önerisinde bulundum. Size sürekli silahımı kullanmadan anlaşmaya çalıştım, ilk role girdiğimizden beri. Fakat ölümsüz gibi sürekli bunu diretiyorsunuz.