Konu: TOPLU ŞİKAYET BİR ÇOK KURAL İHLALİ.  (Okunma sayısı 737 defa)

#10 - 23.01.2021 19:57
upload.ee bağlantılı ekran görüntülerini yenileyin çünkü erişilemiyor. Yeniledikten sonra mentionlayın, inceleyeceğim.

#11 - 23.01.2021 22:35
@Heavenly şikayet kapanmadığı için bugün yaşanan bir olayıda buraya atmak isterim, adminde farklı şikayet yerine altına eklememi söyledi. Öncelikle upload ee li resimleri sonra ikinci aşamayı açıklayacağım.
Spoiler: GösterGizle

Şimdi ikinci şikayete geçiyorum (MİXİNG-DM-RETARED RP) 6,7 kişi idlegasın orada dururken bir anda @pankek( Hendrew) deaglesini kullanmak için beni vurdu, parayı  benden almadıkları halde benden aldıklarını varsayıyorum suan genede dm oluyor, benden parayı bir daha istemediler direk çekip yolda vurdular. Castro @Cross  buna rağmen silahsız olduğu için yanıma geldi polisler olduğu halde uyarılara kulak asmadan izledi. Daha sonra hastahaneye bile benimle geldi Agustin @TheoLorento ve @Cross üstüne üstlük ameliyat haneme girip doktor yanımdayken bana müdahalede bulunurken kulağıma fısıldadı, Polislerde bunu izledi gerçekten şaşılası bi durum retared rp yaptılar kısacası @dreps şahit oldu duruma. Bununlada bitmiyor yanımızda polis varken beni tehtid edip arabanı sat dedi fakat arabam olduğunu forum harici bir yerde bilmiyor, umarım tekrar vurmaz.Gerçekten 6-7-8 kişi aktif rol yaparken herkes bi anda çıktı silahları var diye böyle dm atmaları benim oyun zevkimi öldürüyor.

#12 - 23.01.2021 23:01

Bunları atamamışım şuan fark ettim çok özür dilerim ilk şikayet için.

#13 - 24.01.2021 00:31
Merhaba, gerçekten her vurulduğunda, aramızda herhangi bir rol geçtiğinde direkt şikayet konusu haline getiriyorsun, bundan çok sıkıldık.Önecelikle Castro karakterinin polislerin yanında beklemesi, polislerin ona bir şey yapmaması gibi şeyler söylemişsin, bunların tamamı IC bir durum. Bunu direkt olarak geçiyorum. Silahımızı kullanmak için bizi vuruyorlar, kaçırıyorlar demişsin, bunu önceki rollerimizde de defalarca PM aracılığıyla dile getirdin ve rollerimizi bölmeyi başardın. Neden vurduğumuza gelirsek senden defalarca borçlandığın parayı geri vermeni söyledik. Parayı vermeyeceğini söyledin ve hakaretlerde bulundun. Üstüne üstlük Rosita karakterini kaçırdınız bu da bir sebep. Bir diğer fiyasko ise arabamın olduğunu forum haricinde bilmiyor demişsin, biz senin forumda bulunan mal varlığını, araçlarını görme gibi bir yetkimiz yok. Son olarak sanırım evi almak için imza atan arkadaşın parayı ödememek için nc atmış, gerçekten çok güldüm. Evi alırken ve evin şu an senin üzerine olduğunda dâhil bir kaç ss atmak istiyorum çünkü evi ben almadım, ev benim değil gibi şeyler söylüyorsun.

Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar :)

« Son Düzenleme: 24.01.2021 04:05 pankek »

#14 - 24.01.2021 00:58
Arkadaşlar rosita karakterini kaçırıp vermicem dedikten sonra vuruldum? bugün tekrar birşey denilmeden vuruldum? Üstüne üstlük evin benim olmadığını Ic söylüyorum tabiki Ooc bildiğin şeyleri Ic'e yansıtma lütfen.

#15 - 24.01.2021 01:06
Dostum gerçekten çok yoruldum sen kendine göre haklısın ben kendime göre haklıyım, daha fazla bir şey yazmayacağım. Evi ilk gün sana sattım ve parayı senden istiyorum. Defalarca istiyoruz ama parayı vermiyorsun, bu kadar basit. Rica ediyorum daha fazla bir şey yazma, yetkili kişiyi de daha fazla yormaya gerek yok adminin kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 24.01.2021 01:08 pankek »

#16 - 24.01.2021 01:52
Gerçekten kafayı yememe az kaldı, daha vurulmamdan 5 saat bile geçmeden ikinci vurulmamı yaşıyorum,hiçbirşey denmeden gene vuruldum bu bir dm kural ihlali. Şikayet bile cevaplanmadı keşke biraz korksanız ceza yemekten.
« Son Düzenleme: 24.01.2021 01:55 acizseytan »

#17 - 24.01.2021 02:16
Dostum artık gerçekten yoruldum, ortada verilmemiş bir para var ve IC kız arkadaşımı kaçırıp işkence yapıyorsunuz, bizi sürekli dövüyorsunuz. Sürekli DM diyorsun fakat silahlarımızı kullandığımız tek birlik sizinki, bu da toxic ve cesur hareketlerinizden kaynaklanıyor, seni IC yollardan sürekli uyardım, parayı vermeni söyledim, bunu tehtid ederek ya da güzel yollarla sana sürekli anlattım. IC'de dediğim gibi size zarar vermek istemediğimi, silahımı kullanmaktan sıkıldığımı söyledim lakin bana sürekli olumsuz yanıtlar verdin. Hendrew'in size sattığı bir ev ve bir sürü kaçırılma, dövme olayı var. IC düşmanlığın olduğu bariz ortada zaten, bu yüzden her vurulduğunda buraya atmanın bir mantığı yok. OOC olarak silah kullanmayı, çatışmaya girmeyi seven birisi değilim, 4 yıldır aktif olarak roleplay oynuyorum, bu sunucuda on birinci ayım fakat hiç bir zaman DM'den ceza almadım lakin siz sergilediğiniz bu kışkırtıcı davranışlarla ( SİZİ NASIL DOLANDIRDIK?) bunu IC olarak fazlasıyla hak ediyorsunuz. Sana aracını sat diyorum bana hemen /pm'den " mix yapma " diyorsun, ben mal varlığını forum üzerinden göremem, böyle bir yetkim yok. Aracı kullandığını gördüm ve bahsi geçen parayı ödemen için onu satman önerisinde bulundum. Size sürekli silahımı kullanmadan anlaşmaya çalıştım, ilk role girdiğimizden beri. Fakat ölümsüz gibi sürekli bunu diretiyorsunuz.

#18 - 24.01.2021 02:21
Birşey direttiğimiz yok, kız arkadaşını kaçırmanın bedelini ödedik ben ve ekibimi vurdunuz defalarca kaçırdınız işkence yaptığınız ezdiniz, sövdünüz daha bugün 2 kere vurdunuz neden? 5 saat geçmemiş? nasıl vurabiliyorsun bir daha ben anlam veremiyorum buna gerçekten önceki ihlallerinizde anlayış göstermiştim dm arayışlarınıza ıc dolandıran nc attıysa bu beni ilgilendirmiyor bunu karakterim ödemek zorunda hissetmiyor diye defalarca vurulup kaçırılmak zorunda değil, kaç oldu sayamadım bile bıktım yani gına geldi kardeşim salın lütfen ya rol zevkimiz kalmadı aktifliğimizi düşünüyorsunuz ısrarla oyunu zindan etmeye mi uğraşıyorsunuz bize? Dövdünüz diyorsunuz 1 kere kavga ettik tekme tokat sonra 1243254 kere vurulduk bu mudur yani? cesaretli diyorsunuz bence cesaretli olan 7 kişinin karşısına geçip silahını cekip ateş edendir, çete üyeleriyiz bizim silahımız olmadığını nerden biliyorsun mesela? bu nasıl bir cesaret karakterinin hayatı bu kadar ucuzmu daha fazla birşey söylemicem bizi salın lütfen dm atmayın artık yeter.

#19 - 24.01.2021 02:32
upload.ee bağlantılı ekran görüntülerini yenileyin çünkü erişilemiyor. Yeniledikten sonra mentionlayın, inceleyeceğim.