Birşey direttiğimiz yok, kız arkadaşını kaçırmanın bedelini ödedik ben ve ekibimi vurdunuz defalarca kaçırdınız işkence yaptığınız ezdiniz, sövdünüz daha bugün 2 kere vurdunuz neden? 5 saat geçmemiş? nasıl vurabiliyorsun bir daha ben anlam veremiyorum buna gerçekten önceki ihlallerinizde anlayış göstermiştim dm arayışlarınıza ıc dolandıran nc attıysa bu beni ilgilendirmiyor bunu karakterim ödemek zorunda hissetmiyor diye defalarca vurulup kaçırılmak zorunda değil, kaç oldu sayamadım bile bıktım yani gına geldi kardeşim salın lütfen ya rol zevkimiz kalmadı aktifliğimizi düşünüyorsunuz ısrarla oyunu zindan etmeye mi uğraşıyorsunuz bize? Dövdünüz diyorsunuz 1 kere kavga ettik tekme tokat sonra 1243254 kere vurulduk bu mudur yani? cesaretli diyorsunuz bence cesaretli olan 7 kişinin karşısına geçip silahını cekip ateş edendir, çete üyeleriyiz bizim silahımız olmadığını nerden biliyorsun mesela? bu nasıl bir cesaret karakterinin hayatı bu kadar ucuzmu daha fazla birşey söylemicem bizi salın lütfen dm atmayın artık yeter.
Tek yaptığın acıtasyon yapmak, size her seferinde agresif yaklaşmamayı denedik fakat bizi IC düşmanlığa sürükleyen sizsiniz, kurallarda bir kere kaçıran bir kere vurulur gibi bir kural yok, IC düşmanlığı başlattınız. Buna rağmen size bundan kurtulmayı söylüyorum. Hendrew evi sana sattı ve NC atan Jocquise karakteri senin birlik üyendi, tüm bunların yanı sıra size sürekli anlayışla ve güzellikle gelmemize rağmen bize brawl rolüne girişerek + düşürdüklerinizi kaçırarak karşılık verdiniz. Bu DM değil dostum, DM olmadığı bariz ortada. Rol zevkini baltalayan sizlersiniz çünkü sizinle girdiğimiz her rolde bir sürü ihlal yapıp oyundan soğumamıza neden oluyorsunuz. Konu para değil, IC karakterlerimiz de sizin gibi çete üyesiydi, hala il-legal karakterler yönetiyoruz. Parayı biz almadık deseniz bunu anlayışla karşılarız fakat yanınıza her geldiğimizde bize ya küfür ederek, ya da saldırarak karşılık veriyorsunuz, yere düşünce de " SİZİ NASIL DOLANDIRDIK? " diyerek karakterlerimizi kışkırtmayı sürdürüyorsunuz. Rol yapmak istiyorum kafasından çık, tüm bunların sebebi sen ve üyelerinin toxic hareketleri, sana bir çok kez IC ve OOC yollardan size ateş etmek istemediğimizi fakat bu hareketlerinizle bunu yapmaya zorladığınızı söyledik. Dediğim gibi, DM'ci olsak bile sizin gibi on dakikalık bir rolde bile bir sürü ihlal yapan bir birlikle aksiyon ihtiyacımızı gidermezdik. Biz de sizin gibi sizinle rol yapmaktan bıktık, bu bizi düşürmenizden kaynaklanmıyor, rol bizi olumsuz ya da olumlu etkilese de buna OOC'de tepki gösterecek oyuncular değiliz, yerdeyken de ayaktayken de eğleniyoruz senin aksine.