Konu: Soygunu 10 Araç Basmak - İşsiz Polis Problemi  (Okunma sayısı 1472 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#50 - 16.11.2020 16:03
Seninle tartışmanın bir mantığı yok, açtığın argelerin de bir değeri veya destekleyeni olmuyor arkadaşın dışında zaten. Bu yüzden kin tutmama gerek yok, gülüp geçiyorum. Fakat bir dahakine postlarda ciddi cevaplar veren insanlara insanlığını göstererek cevap ver, sonrasında sert konuşan birisini görünce süt görmüş kediye dönüyorsun.

"Süt dökmüş kedi" olmasın o?   Sanırım buna da ihtiyacın var.

Ben herkese yaptığı cevap niteliğinde cevap veriyorum , aynı düzeyde , saygısızlık yapmayan birine asla saygısızlık yapmam , desteklendiği ya da desteklenmediği de umurumda değildir , çoğu kişi retarded rpye alıştığı için garip bulup sorgulamadan karşı çıkıyor "böyle gelmiş böyle gider agaa" mantığı ile , bir çok kişide IC sorunlarımızdan dolayı bana kininden desteklemiyor , hepsini de biliyorum , sen merak etme yani , ben hayatımı etraftaki insanları tatmin etmek için yaşamıyorum sana da öneririm , çokluk≠ gerçeklik. Kime karşı süt dökmüş gibi olduğumu da acayip merak ediyorum çünkü öyle bir şey hiç bir zaman olmadı ne burada ne reelde , beni hayatımı görsen sen olursun orası ayrı.
« Son Düzenleme: 16.11.2020 16:07 Dmitri »
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
nevzvt,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 16.11.2020 16:04
Aynen kanka altı yüz dolar sunsalar önüme burnumu siler atarım. Ama bin dolar diyince... Abi... Bin dolar şimdi. Bin. Yoksa altı yüz dolar falan, bırakın fakir işlerini. Bin dolardan bahsediyoruz... On tamir parası. Altı değil, bak. On.

Dostum şaka mı yapıyorsun? 600 dolar ile 1000 dolar arasındaki farkı anlayamıyor musun? Bu 69.99 değil 1000 ve 600

Dostum diyorum ki. Bak iyi dinle. Karakteriniz banka soygunu gibi büyük idealler ve paralar peşinde koşan insanlar değil ki ev soyuyorlar. Anlıyor musun? Bu tip bir rol gidişatı içindeki karakter için böyle ufak paralar epey değer görmeli. Eğer rolsel ve mantıklı düşünüyorsanız. Anlamıyorsun. Bana sistemsel tamir parasından bahsediyorsun.

Dostum ufak paraları değerli görsün diyorsun da ben bunu bu paraları değersiz görmüyorum demedim ki. Neden 1000 dolar ile 600 doları bir kefeye koyuyorsun diyorum?  Bir hırsız için 600 dolar iyi para fakat 1000 dolar bundan daha iyi bir para değil mi?
« Son Düzenleme: 16.11.2020 16:07 Finisss »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 16.11.2020 16:10
Desteklemiyorum, Amerika'da bir evi soy ev sahibi seni vurup öldürme riskide var, Evlerin yüzde atmışında silah var. Herşeyi sistemsele bağlarsak rol yapamayız, bence 10 polis gelmesi gayet normal, Orada bir haneye tecavüz var, sadece soygun olmayabilir yani.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 16.11.2020 16:17
Konuyu takip ediyorumda her yoruma bir cevap veriyorsunuz. Burası Araştırma geliştirme bölümü. Fikrini önerirsin, diğer oyuncularda fikirleriyle beraber destekler veya desteklemez. Siz her yoruma yanıt veriyorsunuz. Herkesle bir tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz. Kullandığınız üslüpten bahsetmiyorum bile. Konuyu açın ve insanların fikirlerini bekleyin. Böyle yaparak sadece kendinizi rezil ediyorsunuz ben söyleyeyim.
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
nevzvt, Ihsan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 16.11.2020 16:21
Konuyu takip ediyorumda her yoruma bir cevap veriyorsunuz. Burası Araştırma geliştirme bölümü. Fikrini önerirsin, diğer oyuncularda fikirleriyle beraber destekler veya desteklemez. Siz her yoruma yanıt veriyorsunuz. Herkesle bir tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz. Kullandığınız üslüpten bahsetmiyorum bile. Konuyu açın ve insanların fikirlerini bekleyin. Böyle yaparak sadece kendinizi rezil ediyorsunuz ben söyleyeyim.

Ya arkadaşım işine bak allah aşkına , senden izin mi alacağız cevap vermek için? Nerede yazıyor arge konularına konu sahipleri cevap yazamaz diye? Kimin rezil olduğu kimin olmadığı da " Abi bak o kadar karşı çıkan var bunlar yanılmış olamaz yaa konuyu açan rezil olmuştur yaa" diye düşünmeden objektif bakan her yorumu okuyup tek tek değerlendiren herkes görür. Rica ediyorum yorum yazmak için yorum yazmayın size kalmadı rezil olup olmadığımız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 16.11.2020 16:24

Ya arkadaşım işine bak allah aşkına , senden izin mi alacağız cevap vermek için? Nerede yazıyor arge konularına konu sahipleri cevap yazamaz diye? Kimin rezil olduğu kimin olmadığı da " Abi bak o kadar karşı çıkan var bunlar yanılmış olamaz yaa konuyu açan rezil olmuştur yaa" diye düşünmeden objektif bakan her yorumu okuyup tek tek değerlendiren herkes görür. Rica ediyorum yorum yazmak için yorum yazmayın size kalmadı rezil olup olmadığımız.

Tartışmaya girme gereği duymuyorum. Bildiğini okumaya devam et.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 16.11.2020 16:37
Merhaba, yazdıklarım önceden yazıldı mı filan bilmiyorum ama bende yazmak istedim belki de aynı şeyleri yazacağım...

Siciliniz zaten hırsızlıktan kabarmış bir durumda eğer genel olarak düşünüyorsanız emin olun ki bir soyguna her zaman 1-5-10-20-30-40 polis aracı gelmez. Bu değişiklik gösterebilir verdiğim sayılar sadece bir örnek açısından veriyorum tabii ki de. Bu zaten sizinde tecrübenize kalmış bi durum, 180 saniye sonra polislere bir bildirim gidiyor ve akşam saatlerinde (?), departmanın en ama en aktif olduğu saatlerde emin olun ki departmandan ekip araçları yönelecektir ki bu durumda göre düşebilir veya artabilir. Şehirin içinde soygun yapıyorsunuz, her yer kamera, her yer işlek cadde, her yer kalabalık, sencede mantıkdışı bir soygun olmuyor mu? Onca ev  var ve kilitli olanı da var olmayanı da. Böyle de düşünebiliriz. Emin olun ki sizden çok başarılı soygun işlemini yapan kişiler tanıyorum. İşin içinden çok rahat sıyırıyorlar. Şöyle de düşünebiliriz, ihbar gittikten sonra diyelim ki 1 ekip aracı geldi ve içinde 2 polis memuru var ve siz evin içersinde hala ev soyuyorsunuz. Polis geldiğininden haberdar olamazsınız, nasıl kaçacaksınız? Çuvalı yana fırlat kapıya yapış tarzında mı, hayır. Umarım dediklerim anlaşılmıştır. Açtığınız AR-GE konusu bir şikayete veya itiraza dönüşmüş vaziyette. Soygun sistemi oldukça güzel işliyor ve tecrbüben ile bu durum daha da üst seviyeye taşınıyor ki zaten de seni uyarıyor polis durumundan bunu dikkate alman için tekrarlıyor. Bu durumdan şikayetçi olanı ilk defa görüyoruz ya da hep size denk geliyor böyle durumlar.  Burada geliştirelecek bir sistem veya düzeltilecek ya da eklenmeli gibi bir durum göremiyoruz herkes için.

Alıntı yapılan: Dmitri
desteklendiği ya da desteklenmediği de umurumda değildir , çoğu kişi retarded rpye alıştığı için garip bulup sorgulamadan karşı çıkıyor "böyle gelmiş böyle gider agaa" mantığı ile , bir çok kişide IC sorunlarımızdan dolayı bana kininden desteklemiyor , hepsini de biliyorum , sen merak etme yani , ben hayatımı etraftaki insanları tatmin etmek için yaşamıyorum sana da öneririm , çokluk≠ gerçeklik.

Böyle bir konu açtıysanız insanların fikrine saygı duymanız gerekir (saygı çerçevesinde gerçekleşen fikirler için) ve görüşleri hakkında umurunuzda olmaması ciddi anlamda üzücü durum. Ek olarak herkes retarded-RP alışmış bir şekilde mi? Cezai işlemler uygulanmıyor mu veya önlemler alınmıyor mu? AR-GE'yi Yönetici arkadaşlara mı açtınız?
« Son Düzenleme: 16.11.2020 16:47 AlyX »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 16.11.2020 16:43
Merhaba, yazdıklarım önceden yazıldı mı filan bilmiyorum ama bende yazmak istedim belki de aynı şeyleri yazacağım...

Siciliniz zaten hırsızlıktan kabarmış bir durumda eğer genel olarak düşünüyorsanız emin olun ki bir soyguna her zaman 1-5-10-20-30-40 polis aracı gelmez. Bu değişiklik gösterebilir verdiğim sayılar sadece bir örnek açısından veriyorum tabii ki de. Bu zaten sizinde tecrübenize kalmış bi durum, 180 saniye sonra polislere bir bildirim gidiyor ve akşam saatlerinde (?), departmanın en ama en aktif olduğu saatlerde emin olun ki departmandan ekip araçları yönelecektir ki bu durumda göre düşebilir veya artabilir. Şehirin içinde soygun yapıyorsunuz, her yer kamera, her yer işlek cadde, her yer kalabalık, sencede mantıkdışı bir soygun olmuyor mu? Onca ev  var ve kilitli olanı da var olmayanı da. Böyle de düşünebiliriz. Emin olun ki sizden çok başarılı soygun işlemini yapan kişiler tanıyorum. İşin içinden çok rahat sıyırıyorlar. Şöyle de düşünebiliriz, ihbar gittikten sonra diyelim ki 1 ekip aracı geldi ve içinde 2 polis memuru var ve siz evin içersinde hala ev soyuyorsunuz. Polis geldiğininden haberdar olamazsınız, nasıl kaçacaksınız? Çuvalı yana fırlat kapıya yapış tarzında mı, hayır. Umarım dediklerim anlaşılmıştır. Açtığınız AR-GE konusu bir şikayete veya itiraza dönüşmüş vaziyette. Soygun sistemi oldukça güzel işliyor ve tecrbüben ile bu durum daha da üst seviyeye taşınıyor ki zaten de seni uyarıyor polis durumundan bunu dikkate alman için tekrarlıyor. Bu durumdan şikayetçi olanı ilk defa görüyoruz ya da hep size denk geliyor böyle durumlar.  Burada geliştirelecek bir sistem veya düzeltilecek ya da eklenmeli gibi bir durum göremiyoruz herkes için.

Zaten saniye 180 olsa bu zaman diliminde çoğu şey yapabilir ve polisten kaçabiliriz. Fakat saniye sıkıntısı var.  80 saniye sonra polislere ihbar gidiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 16.11.2020 16:49
Kimse desteklemiyor gördüğüm kadarıyla, daha fazla tartışma çıkmadan kilit atılırsa daha iyi olur bence (Arge "Oyun Modu Geliştirme"den daha çok bir duruma karşı isyan olarak açılmış gibi...)
« Son Düzenleme: 16.11.2020 16:52 LahmacStar »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 16.11.2020 16:51

Alıntı yapılan: Dmitri
desteklendiği ya da desteklenmediği de umurumda değildir , çoğu kişi retarded rpye alıştığı için garip bulup sorgulamadan karşı çıkıyor "böyle gelmiş böyle gider agaa" mantığı ile , bir çok kişide IC sorunlarımızdan dolayı bana kininden desteklemiyor , hepsini de biliyorum , sen merak etme yani , ben hayatımı etraftaki insanları tatmin etmek için yaşamıyorum sana da öneririm , çokluk≠ gerçeklik.

Böyle bir konu açtıysanız insanların fikrine saygı duymanız gerekir (saygı çerçevesinde gerçekleşen fikirler için) ve görüşleri hakkında umurunuzda olmaması ciddi anlamda üzücü durum. AR-GE'yi Yönetici arkadaşlara mı açtınız?

Bakın beyefendi , yorumunuz için teşekkür ederim fakat keşke daha önce yazdıklarımı da tam olarak okusaydınız , benim amacım non-rp şekilde polis aktif değilken gündüz saatlerinde soygun yapmak dolayısıyla gidecek ihbarı "boşa çıkarmak" , "sistemi hacklemek" değil. Ben bunu gerçekçi bulmuyor ve bundan zevk almıyorum. Anlatabiliyor muyum? Elbette ihbar gitsin elbette "ekip yönlendirilsin" ama "departman" yönlendirilmesin. Bu zamanın %100ünde 10 araç olmayabilir bu dün yaşadığımız olay ama genelde 2 ekip ve üstü geliyor , olması gereken önce bir ekibin yönlendirilmesi gerek duyulduğunda destek üzeri diğer araçların gelmesi , hood basar gibi 10 araç ile gelinmemesi. Emin olun bir ekipten kaçmışlığımız çok , bir ekip ile 3 - 5 ekip arasında kaçma ihtimali açısından dağlar kadar fark var. Eğer bize kaçma "ihtimali" verilmeyecekse bu sistemin ne anlamı var? Ben burada tek benım değil benım gibi olan gördüğüm çok kişi de var onların adına da yazıyorum , emin olunki çok oyuncu forum sistemine yabancı ve aktif olarak kullanmıyorlar ben bir şekilde bir yolunu bulur yakalanmamayı becerebilirim emin olun ama ben bu insanlarında oyun zevkini düşünüyorum.

Umurumda değil derken , illa desteklesinler yoksa ölürüm biterim mantığında değilim ya da desteklenmedi diye demotive olup başka mantıklı/mantıksız bulduğum bir şeyi paylaşmaktan çekinecek bir kişiliğim yok bundan bahsediyorum.

Kimse desteklemiyor gördüğüm kadarıyla, daha fazla tartışma çıkmadan kilit atılırsa daha iyi olur bence

Seni geren nedir dost? Konuşuluyor tartışılıyor , küfürleşip hakaret etmiyoruz sıkıntı yok yani , tartışma kültürüne aşina ol biraz bunda sıkıntı yok , tartışılmadan bir şey anlaşılmaz, istemiyorsan girmeyebilirsin konuya değil mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok