Konu: Soygunu 10 Araç Basmak - İşsiz Polis Problemi  (Okunma sayısı 1470 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 16.11.2020 15:41
Süre içerisinde bir torba alabiliyorsan bir torba al, iki torba alabiliyorsan iki torba al, yaklaşık bin dolar eder ki hayatını hırsızlıkla geçindirmeye çalışan karakterin için epey yüklü bir para. Düzgünce cevap veren fakat fikirleri sana uymayan her şahsa karşı alaycı veya öfkeli cevaplar yazdığın ilk post değil, sonuncu da olacağını sanmam. Her postun aynı döngü içerisinde ilerliyor, işine gelen ve saçma ultra realistik bir arge (3. kez aynı kişi tarafından yere düşürüldükten sonra oto ck argen gibi) ardına saçmalığını düzgünce belirten insanlara karşı onu küçümser nitelikte yazdığın açtığın arge kadar saçma cümleler falan filan.

Madem karakterini rol gidişatı ile hırsızlık üzerine zenginleştirmek istiyorsun... O halde guest rol yap dostum? Balıkçılık türevi mesleklerden kazandığın parayı da role dökersin, eğer ki gerçekten niyetin hızlı ve kolay sistemsel para değilde ciddi "karakter gelişimi" ise ki, sanmıyorum gerçekten. PD karakterlerine de ek olarak fazlasıyla rol çıkmış oluyor, senin de beklediğin gibi rol hayatları lütfen ters şeritten giden arabaya ceza kesme olmasın ki legal ve illegal oyuncuya da karşılıklı rol imkanı tanınsın. Her neyse... Başka bir realizm argesinde daha görüşürüz, açlık ve susuzluk bekliyorum bakalım bu sefer.

Öncelikle 2 torba 1000 dolar etmiyor 600 dolar ediyor ve bu 6 tamir parası? Sence fazla mı?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 16.11.2020 15:44
Süre içerisinde bir torba alabiliyorsan bir torba al, iki torba alabiliyorsan iki torba al, yaklaşık bin dolar eder ki hayatını hırsızlıkla geçindirmeye çalışan karakterin için epey yüklü bir para. Düzgünce cevap veren fakat fikirleri sana uymayan her şahsa karşı alaycı veya öfkeli cevaplar yazdığın ilk post değil, sonuncu da olacağını sanmam. Her postun aynı döngü içerisinde ilerliyor, işine gelen ve saçma ultra realistik bir arge (3. kez aynı kişi tarafından yere düşürüldükten sonra oto ck argen gibi) ardına saçmalığını düzgünce belirten insanlara karşı onu küçümser nitelikte yazdığın açtığın arge kadar saçma cümleler falan filan.

Madem karakterini rol gidişatı ile hırsızlık üzerine zenginleştirmek istiyorsun... O halde guest rol yap dostum? Balıkçılık türevi mesleklerden kazandığın parayı da role dökersin, eğer ki gerçekten niyetin hızlı ve kolay sistemsel para değilde ciddi "karakter gelişimi" ise ki, sanmıyorum gerçekten. PD karakterlerine de ek olarak fazlasıyla rol çıkmış oluyor, senin de beklediğin gibi rol hayatları lütfen ters şeritten giden arabaya ceza kesme olmasın ki legal ve illegal oyuncuya da karşılıklı rol imkanı tanınsın. Her neyse... Başka bir realizm argesinde daha görüşürüz, açlık ve susuzluk bekliyorum bakalım bu sefer.

Öncelikle 2 torba 1000 dolar etmiyor 600 dolar ediyor ve bu 6 tamir parası? Sence fazla mı?

Hatırlatırım ki sizlere Bay Ultra Realistik'ler, gerçekte aracın ağzını burnunu yamulttuğunuz vakit yüz dolara tamir ettiremiyorsunuz, dediğim gibi sizin burnunuz  sistemsel hızlı ve kolay para kazanmakta. Ha altı yüz dolar, ha bin dolar. Yerden elli dolar bulduğunda bile insan bir şaşırıyor ise aç kalmamak için hırsızlık yapan bir şahıs altı yüz dolar ile ufak bir Buda heykeli yapar önünde eğilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 16.11.2020 15:47

Hatırlatırım ki sizlere Bay Ultra Realistik'ler, gerçekte aracın ağzını burnunu yamulttuğunuz vakit yüz dolara tamir ettiremiyorsunuz, dediğim gibi sizin burnunuz  sistemsel hızlı ve kolay para kazanmakta. Ha altı yüz dolar, ha bin dolar. Yerden elli dolar bulduğunda bile insan bir şaşırıyor ise aç kalmamak için hırsızlık yapan bir şahıs altı yüz dolar ile ufak bir Buda heykeli yapar önünde eğilir.

Gerçekten 600 dolar ile 1000 doları aynı kefeye mi koyuyorsun?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 16.11.2020 15:48

Önce bunu bitir sonra gel tartışalım , gelirken de taptığın heykelleri getir herkesi kendin gibi biliyorsun sanırım bilip bilmeden varsayımla konuşan ultra low oyun taraftarı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 16.11.2020 15:48
Aynen kanka altı yüz dolar sunsalar önüme burnumu siler atarım. Ama bin dolar diyince... Abi... Bin dolar şimdi. Bin. Yoksa altı yüz dolar falan, bırakın fakir işlerini. Bin dolardan bahsediyoruz... On tamir parası. Altı değil, bak. On.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 16.11.2020 15:50
Aynen kanka altı yüz dolar sunsalar önüme burnumu siler atarım. Ama bin dolar diyince... Abi... Bin dolar şimdi. Bin. Yoksa altı yüz dolar falan, bırakın fakir işlerini. Bin dolardan bahsediyoruz... On tamir parası. Altı değil, bak. On.

Dostum şaka mı yapıyorsun? 600 dolar ile 1000 dolar arasındaki farkı anlayamıyor musun? Bu 69.99 değil 1000 ve 600
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 16.11.2020 15:53
Platformda kin kusmaya devam edin, düşüncelerini bile sakince belirtmeye çalışan sizi kırmamaya çalışan adamların gözünde bile epey saçma gözüküyor düşündükleriniz, yazdıklarınız, veya kininiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 16.11.2020 15:54

Dostum şaka mı yapıyorsun? 600 dolar ile 1000 dolar arasındaki farkı anlayamıyor musun? Bu 69.99 değil 1000 ve 600

Dostum diyorum ki. Bak iyi dinle. Karakteriniz banka soygunu gibi büyük idealler ve paralar peşinde koşan insanlar değil ki ev soyuyorlar. Anlıyor musun? Bu tip bir rol gidişatı içindeki karakter için böyle ufak paralar epey değer görmeli. Eğer rolsel ve mantıklı düşünüyorsanız. Anlamıyorsun. Bana sistemsel tamir parasından bahsediyorsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 16.11.2020 15:56
Platformda kin kusmaya devam edin, düşüncelerini bile sakince belirtmeye çalışan sizi kırmamaya çalışan adamların gözünde bile epey saçma gözüküyor düşündükleriniz, yazdıklarınız, veya kininiz.

Kimin kin kustuğu belli , ck argesinden kinin var belli ki burda gelip hepsini karıştırıp kin kusuyorsun "ultra saçma" , "ultra realistikler sizi" , "heykel yapar tapar" , cevap alınca "AAAA kinciii piisss" hadi bak işine muhattap olma cevap almak istemiyorsan , nasıl muamele görmek istiyorsan öyle muamele yapacaksın , etrafında çok alışmışsın eyvallah abi lafına tersi olunca "Seni gidi aşağılık!" moduna bağlıyorsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 16.11.2020 15:58
Seninle tartışmanın bir mantığı yok, açtığın argelerin de bir değeri veya destekleyeni olmuyor arkadaşın dışında zaten. Bu yüzden kin tutmama gerek yok, gülüp geçiyorum. Fakat bir dahakine postlarda ciddi cevaplar veren insanlara insanlığını göstererek cevap ver, sonrasında sert konuşan birisini görünce süt görmüş kediye dönüyorsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok