Konu: Edward Calzadilla sekmeme hilesi; @chucky  (Okunma sayısı 447 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.10.2020 17:33

(araçtaki mermi izi sıktığı bölge ile aynı)

Videodaki gibi "mermiler toplu gitmiyor" lafını bu ikisiyle çürütmüşümdür umarım.

C-BUG ile alakası olabileceğini düşünüyorum ve son olarak ikinci attığım videoda crosshair gözükmeyecek derecede küçülüyor. Fakat bu videoda normal boyutta? Crosshairim = https://media.discordapp.net/attachments/707993876715274291/764133417498443786/siteM16.png Hala üsteliyorsunuz, hileden anlayan birisi olmadığınızı fazlasıyla belli ettiniz. Crosshairimi kullanarak denenebilir, iyi forumlar. Başka savunma yapılmayacak. Yetkililer isterse o çatışma videosunu başından sonuna atabilirim, bir şey açıp kapatmadığımı göreceksiniz.
« Son Düzenleme: 09.10.2020 17:36 chucky »

#11 - 09.10.2020 17:42

Videodaki gibi "mermiler toplu gitmiyor" lafını bu ikisiyle çürütmüşümdür umarım.

C-BUG ile alakası olabileceğini düşünüyorum ve son olarak ikinci attığım videoda crosshair gözükmeyecek derecede küçülüyor. Fakat bu videoda normal boyutta? Crosshairim = https://media.discordapp.net/attachments/707993876715274291/764133417498443786/siteM16.png Hala üsteliyorsunuz, hileden anlayan birisi olmadığınızı fazlasıyla belli ettiniz. Crosshairimi kullanarak denenebilir, iyi forumlar. Başka savunma yapılmayacak.

Yöneticiler istediği kadar inceleyebilir, hileye dair hiç bir şeye rastlamayacaklar. Mermi modum belirttiğim gibi değişik, istenirse atarım. Oyundan sonra yapılmış bir şey mermi modu, nerede nasıl gözükeceği bilinmez. Fakat attığınız görüntülerdeki mermi izlerinin benim olmadığını sizde biliyorsunuz. Bilmiyorsanızda şikayetten sonra öğrenmiş olacaksınız, son savunma. Eğer istenirse video tekrarı yaparım. @balvenie Savunma bitti, sonuçlanabilir.

Öncelikle hileden ben anlamıyorsam anlamadığım için ve kesinleşmesi için şikayeti oluşturuyorum. Yukarıda mermi modundan kaynaklandığını söyledin ardından o mermileri kendinin atmadığını söyledin; şimdi C-BUG'dan kaynaklandığını söylüyorsun. Benim çektiğim şu videoda c-bug'u deniyorum fakat öyle toplu halde giden bir mermi oluşmuyor. İstersen sen de bi' C-BUG deneyip öyle yap. Bu şikayeti açtığımda sadece C-BUG olan yerlerde toplu giden mermiler yok. Şikayeti tümüyle incelemeni isterim.

(mermi izlerinin toplu gidip gitmediğinin testi için çektiğim video, videodaki gibi c*bug yapmaya çalıştım ama yine beceremedim galbia :( )
Spoiler: GösterGizle

Kısaca mermilerin toplu gitmesinin sebepleri;

1-) Hile (benim fikrime göre ayrıca renko olduğunu söylemiyorum, hile diyorum)
2-) CBUG-Mermi Modu-Başkalarının mermisi

CBUG'u denedim, olumsuz yanıt verdi. Sen de deneyebilirsin.

Mermi moduna gelirsek sonradan çektiğin videoda mermiler etrafa saçılırken(15-20 defa ateş ettin) normal videonda(gösterdiğim yerler) toplu halde gidiyor. Mermi modundan kaynaklanmadığını çok basit anlayabiliriz.

Başkalarının mermisi olmasını da zaten az önce yanıt atmam ile birlikte çürüttüm, yinede bırakıyorum.

[/quote]

Bu açıklamalardan sonra ne diyeceğini çok merak ediyorum. Sanırım bu sefer sobeit üzerinden denemen gerekecek.

#12 - 09.10.2020 18:04

C-BUG ile alakası olabileceğini düşünüyorum ve son olarak ikinci attığım videoda crosshair gözükmeyecek derecede küçülüyor. Fakat bu videoda normal boyutta? Crosshairim = https://media.discordapp.net/attachments/707993876715274291/764133417498443786/siteM16.png Hala üsteliyorsunuz, hileden anlayan birisi olmadığınızı fazlasıyla belli ettiniz. Crosshairimi kullanarak denenebilir, iyi forumlar. Başka savunma yapılmayacak.

Yöneticiler istediği kadar inceleyebilir, hileye dair hiç bir şeye rastlamayacaklar. Mermi modum belirttiğim gibi değişik, istenirse atarım. Oyundan sonra yapılmış bir şey mermi modu, nerede nasıl gözükeceği bilinmez. Fakat attığınız görüntülerdeki mermi izlerinin benim olmadığını sizde biliyorsunuz. Bilmiyorsanızda şikayetten sonra öğrenmiş olacaksınız, son savunma. Eğer istenirse video tekrarı yaparım. @balvenie Savunma bitti, sonuçlanabilir.

Öncelikle hileden ben anlamıyorsam anlamadığım için ve kesinleşmesi için şikayeti oluşturuyorum. Yukarıda mermi modundan kaynaklandığını söyledin ardından o mermileri kendinin atmadığını söyledin; şimdi C-BUG'dan kaynaklandığını söylüyorsun. Benim çektiğim şu videoda c-bug'u deniyorum fakat öyle toplu halde giden bir mermi oluşmuyor. İstersen sen de bi' C-BUG deneyip öyle yap. Bu şikayeti açtığımda sadece C-BUG olan yerlerde toplu giden mermiler yok. Şikayeti tümüyle incelemeni isterim.

(mermi izlerinin toplu gidip gitmediğinin testi için çektiğim video, videodaki gibi c*bug yapmaya çalıştım ama yine beceremedim galbia :( )

Kısaca mermilerin toplu gitmesinin sebepleri;

1-) Hile (benim fikrime göre ayrıca renko olduğunu söylemiyorum, hile diyorum)
2-) CBUG-Mermi Modu-Başkalarının mermisi

CBUG'u denedim, olumsuz yanıt verdi. Sen de deneyebilirsin.

Mermi moduna gelirsek sonradan çektiğin videoda mermiler etrafa saçılırken(15-20 defa ateş ettin) normal videonda(gösterdiğim yerler) toplu halde gidiyor. Mermi modundan kaynaklanmadığını çok basit anlayabiliriz.

Başkalarının mermisi olmasını da zaten az önce yanıt atmam ile birlikte çürüttüm, yinede bırakıyorum.

Bu açıklamalardan sonra ne diyeceğini çok merak ediyorum. Sanırım bu sefer sobeit üzerinden denemen gerekecek.
[/quote]

Crosshairim dahi gözükmüyor sıktığım yerde, C-bug ile kaynaklı büyük ihtimal yada arkadan gelen birisinin mermisi bilinmez. Sobeit üzerinden denemelik bir olay yok, sobeitte sadece tek sekmeme var. Oda renkodaki f1 seçeneği, bu videoyu açıkladıktan sonra bırakır gideriz zaten. Bir şey bilmeyen, bilgisiz oraya buraya arkadaşların için sallayan bir kişiliksin. Videoda sesim çıkmamış, crosshairim küçülmüyor hile açık değilken gördüğün gibi. Crosshair olayını açıklarsan ekibimle birlikte sunucu salmıyoruz. Crosshair olayını açıklığa kavuştur.

#13 - 09.10.2020 18:09
Kanka ben şikayet ve yanıtlarımda crosshair ile ilgili en ufak bir yanıt bile vermedim, galiba hızlı ve yanlış okuyorsun yazdıklarımı.

Şikayet ettiğim nokta senin crosshairinin büyüyüp/küçülmesi/görünmemesi değil.

Sıktığın mermilerin karşıya tamamen dümdüz gitmesi.

Bu arada suncuuda tanıdığım kişi sayısı abartmıyorum max 10 kişi felandır, üye olduğum ekip veya yönettiğim ekip yok. VCPDye bile yeni girmişken nasıl "arkadaşları için sallayan birisin" diyebiliyorsun?

#14 - 09.10.2020 18:11
kardeşim beni küfür etmek için zorluyorsun, crosshair oynamadan sekmeme açılmaz 2018den beri bu işlerdeydim. rol yapmak için buraya girdim, senin gibi birisi çıktı karşıma arkadaşlarından info alıp bana şikayet açan. CROSSHAİR OYNAMADAN SEKMEME AÇILMAZ.

#15 - 09.10.2020 18:15

Söylediklerini anlamıyorum fakat "CROSSHAİR OYNAMADAN SEKMEME AÇILMAZ" lafına dikkat çektim, iyide sekmeme açılmadan croshairin hiç oynamadığı crosshairler var. Yani anlatmak istediğim hile açmadan bir crosshairi hiç büyültmeyerek oynayabilirsin; crosshairden crosshaire değişir. Tıpkı drive-by'de hiç büyümediği gibi silah sıkarken de büyümeyen crosshairler var.

Olayı ya sen ya ben anlamıyoruz.  seni şikayet ettiğim nokta; mermilerin dümdüz gitmesi ki mermiler zaten dümdüz gidiyor? ha bunu inkar mı ediyorsun. Bunu zaten kanıtladım? Dümdüz gitmesini inkar edemezsin.

Şikayet videosu hariç çektiğin hiç bir videoda mermiler dümdüz gitmiyor. Dümdüz gitmesine kaynaklanan şeyi bulursan zaten şikayet red yerdi.

Neden en baştaki videoda mermiler dümdüz gidiyorda sonraki videolarda hiçbiri dümdüz gitmiyor?

#16 - 09.10.2020 18:18
Kardeşim yemin ederim geri kafalının tekisin, GTA V crosshair olmadan crosshairler hareket eder. SHOTGUNDA ZATEN CROSSHAİR HAREKET ETMİYOR, ETMESİ İÇİN SEKMEME KULLANMAN GEREKİYOR, ŞİKAYETÇİ OLDUĞUN KISIM MERMİLERİN DÜZ GİTMESİ/SEKMEME. Dümdüz gittiği falan yok, bir sahnede C-BUG dolayısıyla düz gitmiş, orada crosshairim dahi gözükmüyor cbugdan dolayı, anlamıyorsun allah akıl fikir versin.

#17 - 09.10.2020 18:23
Gerçekten anlamıyorum sanırım, dümdüz gittiği felan yok diyorsun hala? kanıtladığım halde devam ediyorsun.

Bu şikayet yüzünden üç saattir oyun oynayamıyorum. Daha yanıt yazmayacağım kesinlikle gerisi yönetime kalmış.

#18 - 09.10.2020 18:47
hile olmadığını iddia edip, kendince kanıtlamak için 50 tane video çekersin ama oyun içinde salak saçma hile açıp yasaklanırsın. > NOT STONKS

@chucky forum hesabı ile beraber yasaklandı.