| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward Calzadilla @chucky /diğer hesabı @chucky- / Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bilinmiyor. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bilinmiyor. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5-) 3. PARTİ YAZILIMLARSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle rol/olay ile alakam olmadığını belirteyim; Arkadaş video çekerek üstünlüğünü ortaya koyuyor(en doğal hakkı) fakat bu videoyu izlerken birsürü sorun fark ettim. Eğer yönetim de fark ederse işlem uygulanır.
İhlal; shotgun'un oldukça sekmesine rağmen hiç sekmemesi(no recoil olarak adlandırıyoruz. hile)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Ek açıklamalar(varsa):Öncelikle başlıyorum;
0.20. saniyede başlatmanızı istiyorum; burada iki kişi ateş ediyor (sesden duyduğuma göre) ve en son ateş eden Edward Calzadillanın mermisi adama gitmeyip duvara gidiyor ve videoda görebileceğiniz üzere bütün mermiler birbirine yapışık bir şekilde duvarda kalıyor.
(mermi izinin resmini bırakıyorum)
Bu videoyu çeken Edward Calzadilla değil diyorsanız; 0.36. saniyede attığı mesajdan ismini öğrendim.
Ardından gelelim 0.59'a, burada tekrardan başlatmanızı istiyorum; iki kişiye ateş ediyor ve birkaç defa ıskalıyor; oraya tekrar koştuğunda ise duvardaki hiç sekmemiş mermi izlerini fark edebilirsiniz.
Ha tamam; ikiside belki yanındakilerin sekmemesidir o zaman devam ediyoruz.
1.03'de tekrardan başlatın; ilk mermisinde arabaya isabet ediyor ve tekrardan adama sıkıyor bunda herhangi bir sıkıntı yok fakat 1.14'e geldiğimizde o mermilerin dümdüz gittiğine şahit oluyoruz. (fotoğraf olarak ekliyorum fakat videoda yavaşlatmadan bile nereye sıktığını rahatlıkta görebilirsiniz.)
(arabadaki mermi izine bakın)
10.15'e alın ve karşıdaki duvarda beyaz kapşonlu adama sıktığı yere dikkatlı bakın, arada en az 50 metre olmasına rağmen duvardaki izlerden anlaşılıyor ki; kesinlikle norecoil kullanıyor. (yinede duvar izi fotoğraflarını koyuyorum)
Video; (liste dışı yapmış belki görüntülenmiyordur; alıntıla yaparak linke ulaşabilirsiniz.)
Genel olarak bu kadar; videonun devamında ise hileyi kapattığını düşünüyorum. Devamında pek birşey bulamadım. Eğer videoyu silerse diye videoyu indirdiğimi hatırlatmak isterim. İyi günler dilerim.