Konu: Edward Calzadilla sekmeme hilesi; @chucky  (Okunma sayısı 454 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2020 14:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward Calzadilla @chucky  /diğer hesabı @chucky-  /

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bilinmiyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bilinmiyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Öncelikle rol/olay ile alakam olmadığını belirteyim; Arkadaş video çekerek üstünlüğünü ortaya koyuyor(en doğal hakkı) fakat bu videoyu izlerken birsürü sorun fark ettim. Eğer yönetim de fark ederse işlem uygulanır.

İhlal; shotgun'un oldukça sekmesine rağmen hiç sekmemesi(no recoil olarak adlandırıyoruz. hile)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

Öncelikle başlıyorum;

0.20. saniyede başlatmanızı istiyorum; burada iki kişi ateş ediyor (sesden duyduğuma göre) ve en son ateş eden Edward Calzadillanın mermisi adama gitmeyip duvara gidiyor ve videoda görebileceğiniz üzere bütün mermiler birbirine yapışık bir şekilde duvarda kalıyor.
(mermi izinin resmini bırakıyorum)
Spoiler: GösterGizle

Bu videoyu çeken Edward Calzadilla değil diyorsanız; 0.36. saniyede attığı mesajdan ismini öğrendim.

Ardından gelelim 0.59'a, burada tekrardan başlatmanızı istiyorum; iki kişiye ateş ediyor  ve birkaç defa ıskalıyor; oraya tekrar koştuğunda ise duvardaki hiç sekmemiş mermi izlerini fark edebilirsiniz.

Ha tamam; ikiside belki yanındakilerin sekmemesidir o zaman devam ediyoruz.

1.03'de tekrardan başlatın; ilk mermisinde arabaya isabet ediyor ve tekrardan adama sıkıyor bunda herhangi bir sıkıntı yok fakat 1.14'e geldiğimizde o mermilerin dümdüz gittiğine şahit oluyoruz. (fotoğraf olarak ekliyorum fakat videoda yavaşlatmadan bile nereye sıktığını rahatlıkta görebilirsiniz.)

(arabadaki mermi izine bakın)

10.15'e alın ve karşıdaki duvarda beyaz kapşonlu adama sıktığı yere dikkatlı bakın, arada en az 50 metre olmasına rağmen duvardaki izlerden anlaşılıyor ki; kesinlikle norecoil kullanıyor. (yinede duvar izi fotoğraflarını koyuyorum)

Video; (liste dışı yapmış belki görüntülenmiyordur; alıntıla yaparak linke ulaşabilirsiniz.)

Genel olarak bu kadar; videonun devamında ise hileyi kapattığını düşünüyorum. Devamında pek birşey bulamadım. Eğer videoyu silerse diye videoyu indirdiğimi hatırlatmak isterim. İyi günler dilerim.

#1 - 09.10.2020 14:31
Ek olarak söylemek istediğim bazı şeyler var;

Videonun ne kadar eski olup olmadığı bilinmez fakat arkadaşın hileden banlanma gibi bir olay yaşamaması üzerine bu şikayeti oluşturuyorum. Şuanda Edward Calzadilla karakteri C-BUG'dan yasaklanmış fakat hileye dair bir yasaklanması bulunmuyor.

Dediğim gibi videonun 8 aylık olması bile hileden yasaklanmaması sonucu şikayet açabileceğimi gösterir.
(Tıpkı daha önce sobeit ile ss alan birini 5 ay sonra görüp şikayet açmam gibi)

@balvenie
« Son Düzenleme: 09.10.2020 14:51 BLood »

#2 - 09.10.2020 15:33
Dostum dalga geçmek istemezdim ama zorunda olduğumu görüyor herkes zaten. Anıra anıra gülüyorum şuanda, pompalıda crosshair hiç bir zaman büyümez ve o toplu dediğin mermilerden bazıları deagle mermisi :( Deagleli kişi ise Ceniza Advertencia. Arkamdaki üç kişiyi hadi görmüyorsun, kulaklarındamı yok arkadan gelen silah seslerini duymuyorsun. Dostum üzülerek söylemek isterim ki, sizin internetten bulup kullandığınız mermi modlarını kullanmıyorum. Sadece hazmedememezlik olduğu için böyle şikayetler açıyorsunuz.  0.20'deki mermi izi bana ait değil, 1.03'dekilerin bazıları bana ait diğerleri karşı tarafa c bastıkları için önlerine sıkmışlar.  Hileli video atıyom, legit oynuyom belli olmasın diye  8) 8) 8) Diger chucky ıle alakam yok senın uydurman. IP kontrolu serbest.

Videodada görüleceği gibi mermi hiç bir şekilde öyle toplu gitmiyor, arkadaşın dediği gibi bir hile daha yapılmadı. Hile kullansam video atacak kadar aptal değilim, şansını başka kişilerde dene.

« Son Düzenleme: 09.10.2020 15:53 chucky »

#3 - 09.10.2020 15:53
Dostum dalga geçmek istemezdim ama zorunda olduğumu görüyor herkes zaten. Anıra anıra gülüyorum şuanda, pompalıda crosshair hiç bir zaman büyümez ve o toplu dediğin mermilerden bazıları deagle mermisi :( Deagleli kişi ise Ceniza Advertencia. Arkamdaki üç kişiyi hadi görmüyorsun, kulaklarındamı yok arkadan gelen silah seslerini duymuyorsun. Dostum üzülerek söylemek isterim ki, sizin internetten bulup kullandığınız mermi modlarını kullanmıyorum. Sadece hazmedememezlik olduğu için böyle şikayetler açıyorsunuz.  0.20'deki mermi izi bana ait değil, 1.03'dekilerin bazıları bana ait diğerleri karşı tarafa c bastıkları için önlerine sıkmışlar.  Hileli video atıyom, legit oynuyom belli olmasın diye  8) 8) 8)

Videodada görüleceği gibi mermi hiç bir şekilde öyle toplu gitmiyor, arkadaşın dediği gibi bir hile daha yapılmadı. Hile kullansam video atacak kadar aptal değilim, şansını başka kişilerde dene.

Saksafon için teşekkürler.

İlk önce anti niyet beslemediğimi belirtmek isterim ki ben zaten Hermena ile rol yapmıştım ve bir çoğu ile aram iyi.

Videoda gördüklerimi şikayet açtım; hile konusunu anlamamam şikayet açamayacağım anlamına gelmez. Eğer böyle bir hile yoksa(ki yok diyorsun) büyük ihtimal şikayet zaten reddedilir. 1000 kişilik sunucuda sobeitle gezip DM atıp sonra Vice'da rol yapman çok hoş fakat bir şikayet açıldığında/önceki girdiğin serverdaki gibi/ normal bir şekilde hile olmadığını belirtmek yerine discorddan arkadaşlarına gösterip sövmeler/alaylar/dehşet veya her neyse. Tutumunu doğru bulmuyorum ki zaten daha önce Beqoo gibi kişiler de aynısını bana yapmıştı; yine sana verdiğim tepkiyi vermiştim ve o aklıyla devam ettiği için zaten banlandı.

Gerçekten rol için gelmen gerçekten hoş fakat aklımda kalan hala bir soru var; Videoda niye toplu bir şekilde gidiyor mermiler? madem 2. çektiğin videoda toplu gitmediğini söylüyorsun videoda öyle görünmüyor.
Umarım bunu da video çekip/bu sefer başka bir müzik aletine/ beni başka bir cisme benzetmezsin. Saksafon iyiydi.

#4 - 09.10.2020 15:56
Hakaret içerikli yorumlar kaldırılıp kişilere işlem uygulandı.

#5 - 09.10.2020 15:59
Salak saçma fütursuzca küfür eden iki arkadaş forum hesapları ile beraber yasaklandı. Vice platformunda böyle toxic tipleri barındırmak istemiyoruz, farklı sunucularda oynayabilirsiniz.

İnceleme devam ediyor. Savunmalar harici atılan iletiler ceza-i işlem ile sonuçlanacaktır.

#6 - 09.10.2020 16:25

Şikayete ek birşey daha eklemek istiyorum; (video)

Senin denediğin gibi,(önceden oynadığın sunucudan) bir arkadaşımdan renko(videoda söylediğin hile) buldum ve renkoyu denemek için movie server'a girdim. Sekmemeyi açtım ve tıpkı senin gibi ateş etmeye çalıştım; çook fazla bir fark olmasada benim mermilerim bıraz daha toplu bunu fark ettim. (belki yakından sıkıyorumdur diyedir, dediğim gibi kanıt sunmaya çalışıyorum)

Virüs korumasını kapatmadan hileyi kullanamadığımdan şuan bilgisayara virüs girdi vs. diye düşünüyorum- buradan hile anlamadığımı ve alay geçebileceğinizi çıkartabilirsiniz. Videoların altında "hile bilmeyen 3IQ eheeueheuhe" diyebilirsiniz; serbestsiniz.

Son bir video daha ekliyorum, onu sen yanıt atmadan önce çekmiştim. onuda bırakayım belki yardımı dokunur.

Son olarak benim gözümün en çok takıldığı nokta; 1.03. saniye oldu; orada gerçekten birşey var ve bunu inkar asla edemem.

(mermi izlerinin toplu gidip gitmediğinin testi için çektiğim video, videodaki gibi c*bug yapmaya çalıştım ama yine beceremedim galbia :( )

bu arada şikayeti attığımda renko açtığını söylemedim; hile açtığını söyledim. Renkoda bunun çalışmaması hiç çalışmıyor anlamına gelmez. Arkadaşların discorddan yazmaya başladı bile; galiba yakında evimi "renko nedir onu bile bilmiyorsun" diye basarlar. korkmaya başladım. :p

#7 - 09.10.2020 16:39
Yöneticiler istediği kadar inceleyebilir, hileye dair hiç bir şeye rastlamayacaklar. Mermi modum belirttiğim gibi değişik, istenirse atarım. Oyundan sonra yapılmış bir şey mermi modu, nerede nasıl gözükeceği bilinmez. Fakat attığınız görüntülerdeki mermi izlerinin benim olmadığını sizde biliyorsunuz. Bilmiyorsanızda şikayetten sonra öğrenmiş olacaksınız, son savunma. Eğer istenirse video tekrarı yaparım. @balvenie Savunma bitti, sonuçlanabilir.

#8 - 09.10.2020 17:03
Yöneticiler istediği kadar inceleyebilir, hileye dair hiç bir şeye rastlamayacaklar. Mermi modum belirttiğim gibi değişik, istenirse atarım. Oyundan sonra yapılmış bir şey mermi modu, nerede nasıl gözükeceği bilinmez. Fakat attığınız görüntülerdeki mermi izlerinin benim olmadığını sizde biliyorsunuz. Bilmiyorsanızda şikayetten sonra öğrenmiş olacaksınız, son savunma. Eğer istenirse video tekrarı yaparım. @balvenie Savunma bitti, sonuçlanabilir.

Oldukça fazla uzatıyorum fakat bu sefer biraz daha düşünüp güzel bir video yaptığın için teşekkür ederim.

Çektiğin ve benim çektiğim videolarda mermilerin tamamen toplu bir şekilde gitmediği belli fakat benim şikayet açtığım videoda mermiler kesinlike dümdüz gidiyor.
Şikayet açtığım videodaki 1.03 saniyeye bakarsan oraya sadece sen ateş ediyorsun, 3-4 mermi bir araya toplanmış. 4 shotgunlu aynı yere mermi isabet ettirmiş olabilir mi? olamaz. Sonra deagle demişsin; 4 kişi deagle ile aynı yere sebepsizce sıkabilir mi? sıkamaz. Zaten oraya yakınlaşınca kaç tane mermi sıkıldığı belli oluyor, onların hiçbiri deagle mermisi olamaz ki senin ekranına zaten efekt yansımamış.

Ama şöyle bir durum var videoda gösterdiğin gibi crosshairsiz sıkınca evet toplu halde gidiyor ama sen o arabaya sıkarken crosshair ile beraber sıktın ve senin sıktığın zaten o yüklediğin efekt moduyla ve crosshairin gittiği bölgeyle belli olmuş.

Videoda mermilerin toplu gitmediğini söylüyorsun bence gözlerini bir kontrol ettir. O mermilerin hepsi deagle mermisi veya 3-4 shotgunun bir anda aynı yere sıkıp oluşmasıyla oluşacak mermiler değil.

Renko kullanıp kullanmadığını bilmiyorum ama sekmeme kullandığını gerçekten düşünüyorum.

#9 - 09.10.2020 17:11

(araçtaki mermi izi sıktığı bölge ile aynı)

Videodaki gibi "mermiler toplu gitmiyor" lafını bu ikisiyle çürütmüşümdür umarım.