(araçtaki mermi izi sıktığı bölge ile aynı)
Videodaki gibi "mermiler toplu gitmiyor" lafını bu ikisiyle çürütmüşümdür umarım.
C-BUG ile alakası olabileceğini düşünüyorum ve son olarak ikinci attığım videoda crosshair gözükmeyecek derecede küçülüyor. Fakat bu videoda normal boyutta? Crosshairim = https://media.discordapp.net/attachments/707993876715274291/764133417498443786/siteM16.png Hala üsteliyorsunuz, hileden anlayan birisi olmadığınızı fazlasıyla belli ettiniz. Crosshairimi kullanarak denenebilir, iyi forumlar. Başka savunma yapılmayacak.
Yöneticiler istediği kadar inceleyebilir, hileye dair hiç bir şeye rastlamayacaklar. Mermi modum belirttiğim gibi değişik, istenirse atarım. Oyundan sonra yapılmış bir şey mermi modu, nerede nasıl gözükeceği bilinmez. Fakat attığınız görüntülerdeki mermi izlerinin benim olmadığını sizde biliyorsunuz. Bilmiyorsanızda şikayetten sonra öğrenmiş olacaksınız, son savunma. Eğer istenirse video tekrarı yaparım. @balvenie Savunma bitti, sonuçlanabilir.
Öncelikle hileden ben anlamıyorsam anlamadığım için ve kesinleşmesi için şikayeti oluşturuyorum. Yukarıda mermi modundan kaynaklandığını söyledin ardından o mermileri kendinin atmadığını söyledin; şimdi C-BUG'dan kaynaklandığını söylüyorsun. Benim çektiğim şu videoda c-bug'u deniyorum fakat öyle toplu halde giden bir mermi oluşmuyor. İstersen sen de bi' C-BUG deneyip öyle yap. Bu şikayeti açtığımda sadece C-BUG olan yerlerde toplu giden mermiler yok. Şikayeti tümüyle incelemeni isterim.
(mermi izlerinin toplu gidip gitmediğinin testi için çektiğim video, videodaki gibi c*bug yapmaya çalıştım ama yine beceremedim galbia
)
Kısaca mermilerin toplu gitmesinin sebepleri;
1-) Hile (benim fikrime göre ayrıca renko olduğunu söylemiyorum, hile diyorum)
2-) CBUG-Mermi Modu-Başkalarının mermisi
CBUG'u denedim, olumsuz yanıt verdi. Sen de deneyebilirsin.
Mermi moduna gelirsek sonradan çektiğin videoda mermiler etrafa saçılırken(15-20 defa ateş ettin) normal videonda(gösterdiğim yerler) toplu halde gidiyor. Mermi modundan kaynaklanmadığını çok basit anlayabiliriz.
Başkalarının mermisi olmasını da zaten az önce yanıt atmam ile birlikte çürüttüm, yinede bırakıyorum.

(araçtaki mermi izi sıktığı bölge ile aynı)
Videodaki gibi "mermiler toplu gitmiyor" lafını bu ikisiyle çürütmüşümdür umarım.
[/quote]
Bu açıklamalardan sonra ne diyeceğini çok merak ediyorum. Sanırım bu sefer sobeit üzerinden denemen gerekecek.