Şimdi öncelikle bu olayın OOC olarak sizi neden rahatsız ettiğini ben anlayabilmiş değilim.Bunun bir oyun olduğunu çok çabuk unuttuğunuz ve IC olayları OOC karakteriniz ile bağdaştırdığınız çok açık şekilde ortada.Birliğim adına eklemek istediklerimi kafa karıştırmıyıcak şekilde aşşağıya madde madde bırakıcam.
1- İlk başta tek başınıza gelip 5-6 kişinin arasında tehtid edip elinizi kolunuzu sallayarak gidebiliyorsanız bu bizim DM'den uzak durmamız ve dün gece yapılan Konsey rolü sebebi ile birlikte birliğimizin gidişatını düşünerek elden geldiğince düşmanlık/çatışam rollerinden uzak durmak istememizden kaynaklıdır bunu bildireyim.
2- Bana yetersiz rol bilgisi sebebi ile şikayet eden kişiler "Mafya" birliği altında bildiğimiz eşkiya rolü yapıyor.2020 senesinde hangi mafyanın şehirin göbeğinde,Hapishan'nin dibinde ve Departman binasına çok yakın mesafede bahsettiğiniz gibi 4 arabada kafadan 4 kişi desek 16 kişi ile gelerek silah patlattığı görülmüş ? Ben sizi karşımda realistik mafya rolü yapan birisi olarak gördüğümden silah çekiceğinizi pek düşünmedim ve bu rolleri ona ithafen sürdürdüm,ama baktığım zaman yetersiz rol bilgisi gösteren kişiler bizzat sizlersiniz.
3-3 kişi haricinde kimsenin Silah çekme emotesi vermemesine rağmen ben bu durumu "Olay uzamasın" diye düşünerek ne şikayete döktüm ne herhangi bir harekette bulundum ancak madem olayların uzaması isteniyor ben bunu farklı bir şikayet altında elbette devam ettiricem.
4-Yönetimi kandırmaya çalışmanın hiç bir alemi yok kendi attığınız SS'de de görüldüğü üzere 25-30 kişi kesinlikle değilsiniz 4 Araç gelmişsiniz 4 Araçta Max oturabilecek kişi sayısı 16'dır eğer hala ısrar ediyorsanız görmedim ama Car Surfing yöntemi ile oraya geldiniz yanlışım mı var ?
5-Burada birlik üyemin/arkadaşımın OOC sicilini ifşa ettiğiniz için sizi bütün sunucu ayakta alkışlamıyıcak,kimsenin sicili sizi ilgilendirmiyor ve kimsenin rol bilgisini sorgulamak size yani oyunculara düşmüyor.Yönetim yetersiz rol bilgisi görse bunca olayın içine giren BARNABAS birliği üyelerinin tamamını "Yetersiz rol bilgisi" kapsamında sunucudan uzaklaştırırdı.
Bu konu hakkında birlik üyelerimden özellikle ricam şudur ki kişiler ile hiç bir şekilde birebir tartışmaya girip cevap vermenizi istemiyorum.Yönetim haklıysakta haksızsakta gerekeni yapacaktır.