Konu: [19.05.2020-Dagoberto_Barsche] Fear RP- Yaralı kural ihlali-Yetersiz Rol bilgisi  (Okunma sayısı 496 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.05.2020 19:36
Costello birliğinin geçen haftalarda birlik liderlerinin banlandığını tüm server olarak gördük ki benim RP'mi burda 2 günlük RP serverında en kalabalık birlik olup herkesin ona boyun eğmesini isteyen bir kişi asla söyleyemez.Capone adlı arkadaşımınız OOC siciline bakıldığında NON-rp'den 2 kere ceza aldığını görüyorum demek ki bir düzgün rol yapan sen değilsin.Önceki şikayetimizi atmışsın buraya,bunun seninle hiç bir ALAKASI yok orda yaptığımızın cezasını almışız onu buraya atarak yönetim gözünde bir tık yukarıda olucağını düşünme,ben orda Fear rp den ceza almamışım zaten PMden konuştuğum için almışım.

10 kişi gelip bir hooda RACON kesemezsiniz bunu dile getiriyorum.

Yaralı kural ihlalini ezdiğime dair hiç bir düzgün kanıt yok dilerim ki bu şikayete bakıcak yönetim ekibinden olan arkadaşım Girip Chatlog'u incelemesini istiyorum 2 3 saniye sonra motoru kapatıp /yarali yaptığımı görücek sizinde boşuna OOC YALAN/YÖNETİM EKİBİN KANDIRMA girişiminizi görücek.İyi forumlar cevaplara göre cevap vermeye devam ediceğim.

Birlik lideri benim ne zaman banlanmışım yahu halisülasyon mu görüyorsun? Hood onayınız yok Hood Hood deyip durmanızın da bir anlamı yok orası sıradan bir bölge sizin Onaylı Hoodunuz değil. 2 günlük RP serverında lafını üstüme alınmıyorum sunucuya yönelik bir aşağılama olduğunu direk düşünüyorum yönetim gerekeni zaten yapar. Bu arada beni çok merak ediyorsan birazcık araştırabilirsin VİCE MP'den beri bu platformda aktiflik gösteren biriyim o yüzden bu tarz yarıştırmalar içerisine girmen sana bir fayda katmaz bilgin olsun.

#11 - 19.05.2020 19:39
Merhabalar, orada olduğum ve doğrudan olaya tanık olduğum için yorum yapıyorum.

Oradaki durum şu şekilde, öncelikle bunu göstermek gerek. Karşınızda dört adet otomobil ve içi çakılı şekilde adam dolu.

Konuya giriş şeklinize bakarsanız da Thomas Costello'ya hitap şekliniz Fear-RP kuralının ihlaline kocaman bir kanıttır.

Spoiler: GösterGizle

Bir Fear-RP kanıtı daha görüyoruz, aşağıdaki görselde "Bana burada silah patlatacak kadar billurluysanız patlatın sorun yok." demişsiniz. 5. maddenizde DM diye şikayetçisiniz ama siz bu cümleyi söyleyerek ya Fear-RP ihlali yaptığınızı kabul ediyorsunuz yada CK haklarınızı vermeye niyetlisiniz.

#12 - 19.05.2020 19:39
Anlaşıldığı kadar arkadaşlar baya bir kinlenmiş yaptığınızın yanlış olduğunu farkedince size çok güleceğim.Google'da kültür araştrıma falan demişsin OOC de nasıl bir tip olduğunu düşünebiliyorum o yüzden seninle pek laf dalaşına girmicem gereken kanıdıda attım sana Türkçe terim olmadığını.Siz Allah kelimesinide türkçe terim diyecek tiplersiniz kusura bakmayında.Neyse konu uzadı bu konuşmanın devamında OOC olarak tadsızlık çıkıcak savunmamı yaptım kenarı çekiliyorum iyi forumlar.

#13 - 19.05.2020 19:43

Oradaki durum şu şekilde, öncelikle bunu göstermek gerek. Karşınızda dört adet otomobil ve içi çakılı şekilde adam dolu.

Konuya giriş şeklinize bakarsanız da Thomas Costello'ya hitap şekliniz Fear-RP kuralının ihlaline kocaman bir kanıttır.

Bir Fear-RP kanıtı daha görüyoruz, aşağıdaki görselde "Bana burada silah patlatacak kadar billurluysanız patlatın sorun yok." demişsiniz. 5. maddenizde DM diye şikayetçisiniz ama siz bu cümleyi söyleyerek ya Fear-RP ihlali yaptığınızı kabul ediyorsunuz yada CK haklarınızı vermeye niyetlisiniz.

Dediğim yeri göremiyorum yada benim gözlerim kör benim için altını çizermisin sorun yok patlatırsanız patlatın dediğim yeri.Arkadaşlar siz şunu anlamıyorsunuz biz bu şehirde birlik açarken herkes için geçerli mob,crew olarak açıyoruz siz yanınıza almışsnız 10 tane adamı silah vermişsiniz mafya rollerine girmişsiniz sana IC olarak sen dedim diye silah patlatıyorsun ki rol bilgi konusunu tartışıoyrsun benimle.Madem sen birlik lidersin karşındada birlik lideri var.

#14 - 19.05.2020 19:46

Arkadaşlar siz şunu anlamıyorsunuz biz bu şehirde birlik açarken herkes için geçerli mob,crew olarak açıyoruz siz yanınıza almışsnız 10 tane adamı silah vermişsiniz mafya rollerine girmişsiniz.

Kardeşim birliğin ismini bilmiyorsun galiba,birlik ilk olarak "Costello Crew" olarak açıldı,ilk açıldığında 10 kişi falandı belki 20'dir hatırlamıyorum uzun zaman oldu.Sonra git gide güçlendiği ve nüfusu genişlediği için "Suç örgütüne" dönüştü.İlk ss'lere birde şuanki durumlara bak öyle yorum yap,senin yorumlarını okurken gülmemek zor tutuyorum kendimi, mantıklı konuş biraz.

Ek olarak sen crew açıyosun diye herkes mi crew açıcak kardeşim sana mı sorucaz birlik açarken crew mi yoksa mob mu olsun diye?

#15 - 19.05.2020 19:47

Arkadaşlar siz şunu anlamıyorsunuz biz bu şehirde birlik açarken herkes için geçerli mob,crew olarak açıyoruz siz yanınıza almışsnız 10 tane adamı silah vermişsiniz mafya rollerine girmişsiniz.

Kardeşim birliğin ismini bilmiyorsun galiba,birlik ilk olarak "Costello Crew" olarak açıldı,ilk açıldığında 10 kişi falandı belki 20'dir hatırlamıyorum uzun zaman oldu.Sonra git gide güçlendiği ve nüfusu genişlediği için "Suç örgütüne" dönüştü.İlk ss'lere birde şuanki durumlara bak öyle yorum yap,senin yorumlarını okurken gülmemek zor tutuyorum kendimi, mantıklı konuş biraz.

Tamam kardeşim senin rol bilgin daha yüksek.Hatta sana yardımcı olayım admin ekibine falan girmen için elimden geleni yaparım haberin olsun.

#16 - 19.05.2020 19:48
Anlaşıldığı kadar arkadaşlar baya bir kinlenmiş yaptığınızın yanlış olduğunu farkedince size çok güleceğim.Google'da kültür araştrıma falan demişsin OOC de nasıl bir tip olduğunu düşünebiliyorum o yüzden seninle pek laf dalaşına girmicem gereken kanıdıda attım sana Türkçe terim olmadığını.Siz Allah kelimesinide türkçe terim diyecek tiplersiniz kusura bakmayında.Neyse konu uzadı bu konuşmanın devamında OOC olarak tadsızlık çıkıcak savunmamı yaptım kenarı çekiliyorum iyi forumlar.

Çıkmazsa hatırım kalır arkadaşım sen beni burada ki 17 yaşında ki çocuklarla karıştırdın belli ki Şükrü Başoğlu kimmiş birazcık araştırırsan öğrenirsin beni burada üstü kapalı tehdit etme asıl bunun sonucu kötü olur. Karşında senin 17 yaşında çoluk çocuk yok üslubumu bozmayayım bozmayayım diyorum ısrarla inatla kışkırtıyorsun. Yok efendim nasıl bir tip olduğunu tahmin edebiliyorum yok OOC olarak tadsızlık çıkar hayırdır internet mafyası mısın arkadaşım? El yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanır diye bir laf var bilmiyorsan öğrenmende fayda var. Daha fazla yorum yapmayacağım şikayet ile ilgili gerekli paylaşımları yaptım arkadaş inatla kışkırtıyor bu kışkırtmalarına uyacak olursam forumu lekelemiş, kötü göstermiş olacağımı bunu yapmak istemiyorum.

Tamam kardeşim senin rol bilgin daha yüksek.Hatta sana yardımcı olayım admin ekibine falan girmen için elimden geleni yaparım haberin olsun.

Benim öyle bir derdim yok çocuk merak etme beni burada ki bütün insanlar tanır kimsenin torpiline desteğine ihtiyacımız olmadı olmaz çok şükür.

#17 - 19.05.2020 19:52
Şahitliğimi onaylıyorum..

#18 - 19.05.2020 19:58

Dediğim yeri göremiyorum yada benim gözlerim kör benim için altını çizermisin sorun yok patlatırsanız patlatın dediğim yeri.Arkadaşlar siz şunu anlamıyorsunuz biz bu şehirde birlik açarken herkes için geçerli mob,crew olarak açıyoruz siz yanınıza almışsnız 10 tane adamı silah vermişsiniz mafya rollerine girmişsiniz sana IC olarak sen dedim diye silah patlatıyorsun ki rol bilgi konusunu tartışıoyrsun benimle.Madem sen birlik lidersin karşındada birlik lideri var.

Yukarıdaki görüntüde ilgili cümleyi görebilirsiniz. Şuna da yanıt vermek lazım, karşılıklı birlik liderleri konuşuyor olabilir fakat bu kişilerin hangi birlik liderleri olduğunu tartışmak gerek. Orada on beş tane silahlı adam varsa vardır, bu bu kadar basit. IC olarak siz dediniz diye patlatıyorsak da IC olarak şakaya gelmeyen birileri olduğumuzu anlamanız gerekir. İşte Fear-RP burada başlıyor.

Özetle, gördüğünüz adamlar sıkacak kadar billurlu abiler. Fear-RP ihlali bariz şekilde ortada. IC olarak Costello'ya şaka mı yapmıştınız yoksa?  :D

#19 - 19.05.2020 20:31
Merhabalar, olaylara şahit olduğum için bir kaç konuya aydınlık getirmek isterim. Şimdi olay şöyle oluyor kişilerin birlik üyelerinden biri geliyor dalga geçiyor onu yolluyoruz sonrasında Leonardo Capone geliyor onu da yolluyoruz hiç bir silah kullanmadan ardında kişiler geliyor 4 araba sen bana nasıl sen dersin diyerekten tarıyorlar. Öncelikle ek açıklamaya eklediğin ss de bizim orada sadece bir kısmımız ss lerde çıkmış 8-9 kişinin mekanının önünde tek başınıza kişilere Bekleyin, görüşücez tarzı şekilde tehdit etmen Fear-Rp değil de mekanımıza gelmiş olduğunuzda size racon kesemezsiniz demiş olunması mı fear rp ? sen demiş olunması mı fear-rp? Kişiler sen bana nasıl sen dersin bilmem neresine koyduğum diyerek ateş etmişlerdir bunun ismi DM ve Non-Rp değil midir ? Tek başına bir birliğin mekanında kalabalığa karşı bekleyin görüşücez demek Fear-RP değil midir ?

Dün gerçekleşen role esasen o cümlede inşallah şehirde silah kullanır, kuralları çiğner de bunu bi vururlar denmek isteniyor, bunun kimsenin arkasında saklanmak ile ismini kullanmak ile bir alakası  var mıdır ?  Peki, Sen masanın yeni üyesisin sen bilmezsin ben o masadan çok adam gönderdim şekildeki konuşmaların manası nedir  ? Siz ateş etmeye başladığınızda birlik üyelerinin çoğu silahlıydı dostum, karşılık verilmedi. Rolde geriye düşersem silahla öne çıkarım kafasından çıkın. Ben bir kural ihlali göremiyorum. İyi günler, kolaylıklar dilerim.