Merhabalar, olaylara şahit olduğum için bir kaç konuya aydınlık getirmek isterim. Şimdi olay şöyle oluyor kişilerin birlik üyelerinden biri geliyor dalga geçiyor onu yolluyoruz sonrasında Leonardo Capone geliyor onu da yolluyoruz hiç bir silah kullanmadan ardında kişiler geliyor 4 araba sen bana nasıl sen dersin diyerekten tarıyorlar. Öncelikle ek açıklamaya eklediğin ss de bizim orada sadece bir kısmımız ss lerde çıkmış 8-9 kişinin mekanının önünde tek başınıza kişilere Bekleyin, görüşücez tarzı şekilde tehdit etmen Fear-Rp değil de mekanımıza gelmiş olduğunuzda size racon kesemezsiniz demiş olunması mı fear rp ? sen demiş olunması mı fear-rp? Kişiler sen bana nasıl sen dersin bilmem neresine koyduğum diyerek ateş etmişlerdir bunun ismi DM ve Non-Rp değil midir ? Tek başına bir birliğin mekanında kalabalığa karşı bekleyin görüşücez demek Fear-RP değil midir ?
Dün gerçekleşen role esasen o cümlede inşallah şehirde silah kullanır, kuralları çiğner de bunu bi vururlar denmek isteniyor, bunun kimsenin arkasında saklanmak ile ismini kullanmak ile bir alakası var mıdır ? Peki, Sen masanın yeni üyesisin sen bilmezsin ben o masadan çok adam gönderdim şekildeki konuşmaların manası nedir ? Siz ateş etmeye başladığınızda birlik üyelerinin çoğu silahlıydı dostum, karşılık verilmedi. Rolde geriye düşersem silahla öne çıkarım kafasından çıkın. Ben bir kural ihlali göremiyorum. İyi günler, kolaylıklar dilerim.