Konu: [08.03.2020, Anibal_Orgill, Chuck_Phill] Fear-RP , Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 712 defa)

#10 - 10.03.2020 21:02
 @Alpina005  , Chuck Phill isimli karakter kahkaha atabilecek bir pozisyonda değil? Tabancalar ile vurulmuş, belki ölüme sürükleniyorken; sırf arkadaşı yüzünden bu olayın içerisinde kahkaha atabilecek, normal karşılanacak değil. Bana, "kopar, ısırarak" gibi terimler de söylüyor, neyi ima ediyor? "Bir köpek gibi ısır, kopar" demek istiyor, başka bir anlamı yok. Karşından tabanca doğrulturken  bu tarz sözleri bırak, çeneni dahi kımıldatamaman gerekir, karşımızdan emrivaki konuşup kahkahalar savuruyorsun.

@jesterhaus  arkadaşların yaptıkları savunmalar üzerine karşı savunma yapıyorum, "kural ihlalinin babasını yapan" gibi şeyler pek hoş değil, attığım ss'lere bakalım, bir tane bile benim yaptığım bir ihlal varsa şikayeti çekebilir, istediğini yaparım?
Anibal Orgill: Kısa yazacağım ve atılan ss'leri okuman için seni yukarıya yönlendireceğim. KAFANA tabanca doğrultulmuş, " yüze tükürmek, kahkaha atmak, aşağılamak, gülmek, oluşum liderine küfür etmek" vb. hareketlerde bulunuyor, bunların bir ihlal olmadığını ve benim sistemin el verdiği bir şeyi yaptığım için mi suçlu/ihlali gerçekleştiren olduğumu söylüyorsun? Asıl trajikomiklik budur, bir araştır derim, yazdıklarını okuduğumda şok oldum. :??

savunmaları, saldırıları tamamladıysak ikili tartışmaya girmek yerine sonuçlandırılması taraftarıyım.

#11 - 10.03.2020 21:06
@phobia
Konuyla herhangi bir alakan yok,şahit yazılmamışsın bundan dolayı ceza alacağını biliyorsundur umarım dostum.
Şikayeti açan arkadaş hala level kuralının farkında değil sanırsam ki,benim ss lerde kahkaha attığım felan yok sadece 1 kere tükürmüşüm okadar.FEAR -RP sınırlarını aşmadan rolümü yapmışım.İkili tartışma haline getiren sizsiniz bu şikayeti.

#12 - 10.03.2020 21:09
@phobia
Konuyla herhangi bir alakan yok,şahit yazılmamışsın bundan dolayı ceza alacağını biliyorsundur umarım dostum.
Şikayeti açan arkadaş hala level kuralının farkında değil sanırsam ki,benim ss lerde kahkaha attığım felan yok sadece 1 kere tükürmüşüm okadar.FEAR -RP sınırlarını aşmadan rolümü yapmışım.İkili tartışma haline getiren sizsiniz bu şikayeti.
yazdıklarımı okumanı şiddetle tavsiye ediyorum, sistem el veriyorsa 1 level silah kullanabilirim. "Sistem izin veriyor"
"Tükürmek, emrivaki konuşmak, aşağılamak, küfür etmek, oluşum liderine hakaret" ss'leri zoom yaparak inceler misin lütfen? Bariz bir şekilde görebileceğine inanıyorum.

#13 - 10.03.2020 21:11
Sistem izin veriyor vermesinede,3 level olmadan silah eline alamıyorsun kurallarda var bu yani ne yapabilirim ben kurallara göre konuşuyorum.

#14 - 10.03.2020 21:12
Kuralı alıntılayıp atabilir misin buraya, çok merak ediyorum, ben göremedim de mesela? Gasp Kuralı'nda 3 level yazıyor, başkaaa?

#15 - 10.03.2020 21:39
Matey Teodorov karakteriniz olay esnasında ve şuanda bile birinci seviye bir karakter olarak gözükmekte. Biliyorsunuz ki şu sıralar silahlarda ve yeni karakterlerde ortaya çıkan bir bug bulunmakta sunucuda. Birinci seviye karaktere sahip kişilerde karaktere ilk girişinizin ardından otomatik olarak üstünüzde silahla doğuyorsunuz. Bunu bilen yöneticiler vardır ekstradan, konu altında size gerekli açıklamaları yapacaklardır. Bir level karakterle silahla doğmanıza hiç şaşırmayıp, üstüne bir de bunu bize karşı kullanmışsınız. Elinizdeki silahı kullanmamış olsaydınız, bu şikayetin oluşmasını sağlamamış olacaktınız fakat bug abuse yaptığınızdan ve bunu yöneticilere bildirmediğinizden dolayı yaptığınız hareketin hatalı olduğunu ve benim yaptığım ihlallere dolaylı yoldan yol açtığını belirtmek istiyorum. Gerisi yetkili kararına kalmış.
« Son Düzenleme: 10.03.2020 21:41 jesterhaus »

#16 - 10.03.2020 21:44
?

#17 - 10.03.2020 21:45
Matey Teodorov karakteriniz olay esnasında ve şuanda bile birinci seviye bir karakter olarak gözükmekte. Biliyorsunuz ki şu sıralar silahlarda ve yeni karakterlerde ortaya çıkan bir bug bulunmakta sunucuda. Birinci seviye karaktere sahip kişilerde karaktere ilk girişinizin ardından otomatik olarak üstünüzde silahla doğuyorsunuz. Bunu bilen yöneticiler vardır ekstradan, konu altında size gerekli açıklamaları yapacaklardır. Bir level karakterle silahla doğmanıza hiç şaşırmayıp, üstüne bir de bunu bize karşı kullanmışsınız. Elinizdeki silahı kullanmamış olsaydınız, bu şikayetin oluşmasını sağlamamış olacaktınız fakat bug abuse yaptığınızdan ve bunu yöneticilere bildirmediğinizden dolayı yaptığınız hareketin hatalı olduğunu ve benim yaptığım ihlallere dolaylı yoldan yol açtığını belirtmek istiyorum. Gerisi yetkili kararına kalmış.
O girişteki bir bug daha sonradan geçmekte zaten kullanılmaz girişte şifreyi girdikten sonra yok olmakta, bunun şikayet ile bir alakası yok?

#18 - 10.03.2020 21:46
? log kontrolü yapılabilir, akegod5000 forum isimli kullanıcı yani Bojidar Dachev isimli oluşum üyesi sağladı. Ne bug abusesi? Yine de silah kuralı ile ilgili bir şeyi alıntılayıp bize sunmadın?

#19 - 10.03.2020 21:52
? log kontrolü yapılabilir, akegod5000 forum isimli kullanıcı yani Bojidar Dachev isimli oluşum üyesi sağladı. Ne bug abusesi? Yine de silah kuralı ile ilgili bir şeyi alıntılayıp bize sunmadın?
Sunucunun açılışından itibaren /soru komutunu kullanarak support veyahut staff üyelerine bu soruyu sorabilirsiniz. Sunucunun geneli zaten böyle bir durumun olduğunu biliyor, birinci seviye karakter ile sadece ve sadece bug ile silah kullanabilirsiniz diğer alternatifleri kullanamazsınız çünkü ortada başka bir alternatif yok. Daha fazla eklemeye yapmayacağım, kendi ekran görüntülerinizle kendi bug abuse'unuzu buraya sunmuşsunuz. Diğer işlemleri yetkililer yapacaklardır.