Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: : Anibal Orgill
@jesterhaus , Chuck Phill
@Alpina005 ,
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @akegod5000 @bakhtiyar @Stopper Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2020
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP, Yaralı Kuralı İhlali.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aramızda aniden gelişen bir çatışma sonucu kişiler vuruldu, kaçırma rolü yapılacaktı, Anibal Orgill isimli kişiyi düşürdük, kişin yaralı süresi biter bitmez kalkarak ' Alton ' karakterine ateş açtı, düşürdü; yetkili neden bunu yaptığını sorduğunda ise "kolum mu koptu?" yanıtı verdi, kendini savundu. Kişileri kaçırma yolunda ilerlerken, kişilere silahımı doğrulttum, buna rağmen Fear-RP ihlali gerçekleştirdiler, yaralılar ve onlara 'tabanca' doğrultuyorum; "aşağılama, yüze tükürme, kahkaha atma, küfür etmek" gibi birçok eylemde bulundular, kişilerin yaptıkları ihlallere rağmen rolün gidişatı bozulmadan tamamladık, kişileri suyun dibine dizdik, Anibal Orgill isimli kişi Fear-RP ihlalini tekrarladı, yazdığı ise ss'lerde görüldüğü gibi, birliğin/oluşum liderine "Kaptan" diye seslenmemiz üzerine ; "Kaptanını sokayım" gibi bir sözde bulundu. Birlik liderini aşağılama ve aşırı derecede Fear-RP ihlali gerçekleştirdiler, bunları kanıtladım, aşağıya sunuyorum.
ss'lerimin arasında ne ihlali yapıldığını belirttim, biraz küçük kaldı, onları da dikkate alarak okunmanızı rica ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Anibal_Orgill yerde, yaralı; saat ve tarih kontrol edilsin.

Chuck Phill isimli kişi yerde yaralı, başındayız, yaralı rolünü sürdürmesi gerekirdi fakat yukarıda anlattığım gibi ihlal gerçekleştirdi.

Anibal Orgill, emrivaki konuşmaya devam ediyor, ihlal.

Anibal Orgill isimli kişi yaralı süresi biter bitmez kalkıyor, Alton isimli karakteri vuruyor, saatler uyuşuyor, apaçık ihlal.

Alton karakteri kişiyi yerde dövüyor, "Vurma *rospu çocuğu" diyerek karşılık veriyor, ihlal.

tabanca doğrultuyorum, Chuck Phill isimli kişi kahkaha atıyor.

tabanca doğrultuyorum, bana orta parmak gösteriyor.

tabanca doğrultulu, küfür etmeye devam ediyor?

sırıtmak ve tükürmek, k.

oluşum liderine hakaret ediyor, onur kırıcı rol yapıyor.
Ek açıklamalar(varsa):