@Alpina005 , Chuck Phill isimli karakter kahkaha atabilecek bir pozisyonda değil? Tabancalar ile vurulmuş, belki ölüme sürükleniyorken; sırf arkadaşı yüzünden bu olayın içerisinde kahkaha atabilecek, normal karşılanacak değil. Bana, "kopar, ısırarak" gibi terimler de söylüyor, neyi ima ediyor? "Bir köpek gibi ısır, kopar" demek istiyor, başka bir anlamı yok. Karşından tabanca doğrulturken bu tarz sözleri bırak, çeneni dahi kımıldatamaman gerekir, karşımızdan emrivaki konuşup kahkahalar savuruyorsun.
@jesterhaus arkadaşların yaptıkları savunmalar üzerine karşı savunma yapıyorum, "kural ihlalinin babasını yapan" gibi şeyler pek hoş değil, attığım ss'lere bakalım, bir tane bile benim yaptığım bir ihlal varsa şikayeti çekebilir, istediğini yaparım?
Anibal Orgill: Kısa yazacağım ve atılan ss'leri okuman için seni yukarıya yönlendireceğim. KAFANA tabanca doğrultulmuş, " yüze tükürmek, kahkaha atmak, aşağılamak, gülmek, oluşum liderine küfür etmek" vb. hareketlerde bulunuyor, bunların bir ihlal olmadığını ve benim sistemin el verdiği bir şeyi yaptığım için mi suçlu/ihlali gerçekleştiren olduğumu söylüyorsun? Asıl trajikomiklik budur, bir araştır derim, yazdıklarını okuduğumda şok oldum. :??
savunmaları, saldırıları tamamladıysak ikili tartışmaya girmek yerine sonuçlandırılması taraftarıyım.