kopar dememin sebebi, daha önceden de anlattığım gibi Orgi'ye olan sinirimden kaynaklı, ısırarak dememin sebebide dişler, bıçağa vs.'ye göre daha yavaş kopacağı için daha çok acı çekeceğini düşündüğümden öyle dedim. Kahkaha atmamın ardından gülerken zorlanıyor diye "/do gülerken de zorlanıyordur" emote'u attım, bu tam olarak kahkaha attığım anlamına mı geliyor bilmiyorum

. Ben rolümü doğru yaptığımı düşünüyorum. Dediklerinizin aksini yapmadım, her şeyi yerine getirdim. Ama hakkımda böyle bir şikayet açılması :/ üzdü beni açıkçası. Zaten sunucuyu değiştirdim, üstüne hâla burada uğraşmamın sebebide hakkımın yeniliyor olması. Sizi aşağılayacak bir şey veya emirlerinize uymamazlık yapmadım. Karakterimin tonla sorunu oldu sunucuya başladığımdan beri. Psikolojisi zaten tam yerinde değil. Ölümden kaç kez döndü, neyse bunlar hikayesine giriyor ama karakterim pek mantıklı düşünemediğinden dolayı zaman zaman kafayı sıyırıyor.Artık yolun sonu geldi diye düşününcede o kadar olaydan sonra sadece kurşunla mı öleceğim diye düşündüğü için komik geliyor artı daha önceden de yazdığım gibi Orgi yüzünden düştüğü durumu da komik buluyor.
Bilmiyorum ya. Daha diyecek bir şeyim yok, uzun süredir oynayan bir oyuncu değilim 4-5 ay kadar oynadım toplamda. Ama karakterimin içinde olduğu durumda gülmesi çok normal(kendisi için)bana göre. Tabi sizinle bulunduğumuz rolde bunları bilmiyorsunuz haklısınız da. Yerinizde olsam bende garip karşılardım. Ama şikayet açmazdım. Sonuçta oyun oynuyoruz yani. Bu kadar uğraştığıma da değmeyecek. Ben haklı çıksamda çıkmasamda. İyi akşamlar.