Konu: Toplu Kural İhlali DM  (Okunma sayısı 791 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.09.2025 00:06
Daha önceden arkadaşlarıma sıkmışınız kanıtlarıda var öyle sürü gibi şahitliğimi onaylıyorum falan yok Toplu kural ihlali Dm'ide anlamadım Zlatan Gojkovic olarak şikayeti reddediyorum Silahla karşılık verince silahla karşılığını alıyorsunuz bu kadar basit.
Yaklaşık olarak 1 , 1.5 haftalık bir süreç içerisinde bize sürekli bir şekilde AFK veya oyun içerisinde gördüğünüz yerde sıkıyorsunuz. SS'lerde her şey gayet açık ve net bir şekilde belli bizden sıkan kişi siz sıktığınız sırada size sıktı. Biz size durduk yere gelip sıkmadık. Sizinle Brawl attığımız sırada bir arkadaşınız da rolde /q'dan cezalandırılmıştı. Brawl RP'sinden bi' kare diyip Darnel Fletcher'in shotgun ile olaya dahil olması güzel oyun. Sonuçlanabilir daha fazla açıklamaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 00:09 owsrich »

#11 - 24.09.2025 00:25
Size şunu söylemek istiyorum, ortada bir DM (Deathmatch) yok. Size sebepsiz yere gelmedik veya saldırmadık. Bunun öncesinde sizinle bir anlaşmaya varmak istedik. Siz ise illegal yasağınız olmasına rağmen agresif çıktınız ve küfürler yağdırdınız. Farklı birliklerden adamlar çağırıp, "biz öyle büyüğüz, biz böyle büyüğüz" dediniz. Tüm polisler, dedektifler, Kısacası herkes bilir ki Seville bizim. Bölgemizi kapmanız bu gerçeği değiştirmez. Çete üyeleriniz bizi gördüğü yerde küfürler edip arabayla kaçıyordu. Biz ise buna karşılık, eski Seville aslanlarını toplayıp size gereken cevabı verdik. Mahallenize anlaşmak için geldiğimizde bize Deagle ile sıktınız. Biz de sizi kurşun yağmuruna tuttuk. Ve tüm bunları, sizin illegal yasağınız varken yaptınız. Biz ise gereken yanıtı verdik, Kısacası hakkını verdik. Shaqqy adlı arkadaşınız da o kadar cesaretli ki, her kavgaya girdiğimizde bağlantı koparıyor. Ben şikayet açmayı seven biri olmadığım için bunları çok önemsemedim. Sayıca üstün olmamıza rağmen ve bayılınca Fear RP yapmıyorsunuz. Mixleriniz havada uçuşuyor. Silahlarımız ile bir alakası yok olayın, Siz bize sıktınız bizde size. Amacınız bizim silahlarımızı İFM'ye haksız yere kaptırıp bizi zor durumda bırakmak. Seville sizin gibiler için değil. Ayrıca bizi terk edip gitti sanmayın, biz her yerdeyiz.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 00:37 crxmlox »

#12 - 24.09.2025 01:02
Size şunu söylemek istiyorum, ortada bir DM (Deathmatch) yok. Size sebepsiz yere gelmedik veya saldırmadık. Bunun öncesinde sizinle bir anlaşmaya varmak istedik. Siz ise illegal yasağınız olmasına rağmen agresif çıktınız ve küfürler yağdırdınız. Farklı birliklerden adamlar çağırıp, "biz öyle büyüğüz, biz böyle büyüğüz" dediniz. Tüm polisler, dedektifler, Kısacası herkes bilir ki Seville bizim. Bölgemizi kapmanız bu gerçeği değiştirmez. Çete üyeleriniz bizi gördüğü yerde küfürler edip arabayla kaçıyordu. Biz ise buna karşılık, eski Seville aslanlarını toplayıp size gereken cevabı verdik. Mahallenize anlaşmak için geldiğimizde bize Deagle ile sıktınız. Biz de sizi kurşun yağmuruna tuttuk. Ve tüm bunları, sizin illegal yasağınız varken yaptınız. Biz ise gereken yanıtı verdik, Kısacası hakkını verdik. Shaqqy adlı arkadaşınız da o kadar cesaretli ki, her kavgaya girdiğimizde bağlantı koparıyor. Ben şikayet açmayı seven biri olmadığım için bunları çok önemsemedim. Sayıca üstün olmamıza rağmen ve bayılınca Fear RP yapmıyorsunuz. Mixleriniz havada uçuşuyor. Silahlarımız ile bir alakası yok olayın, Siz bize sıktınız bizde size. Amacınız bizim silahlarımızı İFM'ye haksız yere kaptırıp bizi zor durumda bırakmak. Seville sizin gibiler için değil. Ayrıca bizi terk edip gitti sanmayın, biz her yerdeyiz.
Seville'yi aktif bir şekilde tutmuş olsaydınız IFM yöneticilerinin buna izin vereceğini düşünmüyorum. Geçmişte ki herkes sizin troll ve DM şeklinde olduğunuzu açık ve net bir şekilde söylediğini bizzat kendim şahidim. Bölgeyi kaptığımız yok bölgenizde bulunsaydınız oraya yerleşip bu kadar kendi cebimizden masrafta bulunmazdık, kimsenin rollerini bölecek hareketlerde bulunmayız. Burada gelip afra tafra kesmenin mantığı yok kimse size atar gider yapmaz. Bizim birlikten kimsede Deagle yok info verirken düzgün bir şekilde ver. Shaqqy adlı arkadaşımıza gelirsek crash yiyordu crash yedikten sonra tekrar oyuna girişimde bulunuyor. Bir probleminiz varsa şikayet oluşturun buradan yazmayın. Mixleriniz havada uçuşuyor diyorsunuz ama en son dediğim kelimeden sonra arkadaşın öyle olsun diyip aradan süre geçmeden üç araba birden mahalleye giriş yaptınız herhalde kuşlar tarafından geldi size laflarım. Kimse size sıkmadı bu kavganın başlangıcını siz yaptınız bizim kimseyle derdimiz yok. Gelipte onaylı birlik olmadığın halde benden haraç koparma peşindesin. Pazara kadar burayı boşalt vesaire seni tanımıyorum ve etmiyorum neden dediklerini yerine getireyim? Farklı birliklerden kimseyi çağırmadık, size önceden düşman olanlar sizin deyiminizle "hakkınızı verdi" şeklinde gelişmiştir. Polislerin, dedektiflerin tanıması inan gelip buraya egonu tatmin etme. Düzgün bir şekilde konuşmaya geldiğinizi hatırlamıyorum, tamamiyle  yerleşmiş bir birliğin mahallesine ilk başta tehdit edilip farklı yollar denenirse onaylı olmayıp haraç kesmeye kalkışılırsa sorun orada zaten. Haksız yere kaptırmak değil Seville'ye ait birlik olduğunu görmüş olsaydık buraya oluşum kurmazdık. Seville'de eviniz bile yok, nasıl mahalleyse peehh.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 01:12 owsrich »

#13 - 24.09.2025 07:25
İsim vermeyim diyordum ama Ryan adlı arkadaşınız gelip bize sıkmıştı kardeşim. Tavel adlı arkadaşınızda gelip mahallede benim kim olduğumu biliyor musunuz diye Spam atıyordu. Shaqqy'e gelecek olursak da crash falan yediği yok. Çıkış yapma sebebi sağında gözüküyor. Kendi isteği, Bağlantı kopması ve Crash. Her şey açık, bazı şeyleri kabul etmek zorundasın. Tabi onu savunman için para verdiyse başka. Ayrıca birliğimizde bir gram dahi Troll yoktu. DM olarak suçlamana ise biz kimseye sebepsiz yere gelip sıkmadık. Savaşta olduğumuz birlik bize sıktıkları için sıktık. Ayrıca birliğimiz İFM tarafından kapatılmadı. Oyunu topluca bırakma kararı aldık, ve bıraktık. Bir ay sonra topluca geri başladık. Sevillede rol döndürmeye geldik, ve sizi gördük. Haklı çıkmak için boş iftiralar atma kardeşim.

Shaqqy'nin Brawl rolünde bağlantı kopardığının kanıtı:

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 24.09.2025 08:30 crxmlox »

#14 - 24.09.2025 09:19
Siz bu şikayeti açarken ne yaşadınız arkadaşlar? hiç demediniz mi? biz ne yapıyoruz? bu şikayete atılan ssleri atmış artık, elimizde videolarda var. Bu mahalleden çıkın dememize rağmen mahallemizden çıkmadınız. Sizi ben de gelip defalarca uyardım. Hep agresif bir tavır sergilediniz. Yetmedi mix yaptınız, rol ortasında bağlantılar kopardınız. Burada kendinizi bu şekilde savunmaya sokmak size yakışmıyor.  Düşünce buraya gelip şikayet açmak çare değil hani karşınızdakilerde keriz değil ooc kine falan bürünmez umarım bu olaylar da. Eğer olayı kapatmak istiyorsanız ki İc'de kapatabiliriz hala konuşup. Bu şikayete bugün akşam video kayıtları, bazı ssler atılacaktır. Bu şikayete bakıcak admin arkadaş için şimdiden söylüyorum. Şikayeti hemen sonuçlandırmayın.

#15 - 24.09.2025 09:37
Ayrıca isim de karalamayın. Kimsenin DM TROLL attığı yaptığı falan da yoktu. Kime sorduysanız kuyruk acısı olan arkadaşlara sormuşsunuz. Biz kimseye troll davranışlarda bulunucak herhangi bir şey yapmadık bir günden bir güne. Mahallemizden çıkmıyorduk bile kendi halimizde bar açıp bar kapatıp rollüyorduk. DM'e gelirsekte hak edenlere Dm atıldı. Onlar bize silah çekti biz de onlara silah çektik bu dm değildir. Dm ortada bir rol yokken iki tarafdan birinin durduk yere diğerine sıkmasına denir. Biz rolsüz hiç kimseye sıkmadık. Siz daha yeni gelmişsiniz. Tahminimce bizleri tanımıyorsunuz. Çocuk çoluk olmadığımızı aslında iki sohbet etsen çok iyi insanlar olduğumuzu anlarsanız. Kulaktan dolma, bize ooc kin bürümüş kişilerin lafına kulak asmamanızı öneriyorum.

#16 - 24.09.2025 09:41
Ayrıca Trivson Lorens karakterinin, orada hala iki barı var. Oradan ayrılınca evlerimizi satmıştık. Biz sizlerle ilk başta düzgünce konuşmaya geldik zaten. Taa en başta ki olayda mahallenizde bize uziyle sıktığınızda. Arkadaşın bana agresif çıktı. Mahalleden çıkmanızı istiycektik. Onun da kanıtları ben de mevcut dostum. Sana sadece şunu söyleyeyim tahminimce bilmediğin çok şey var. Şikayeti daha fazla sabote etmeyeceğim. Tarafımca artık ileti gelmeyecektir.

#17 - 24.09.2025 10:01
İsim vermeyim diyordum ama Ryan adlı arkadaşınız gelip bize sıkmıştı kardeşim. Tavel adlı arkadaşınızda gelip mahallede benim kim olduğumu biliyor musunuz diye Spam atıyordu. Shaqqy'e gelecek olursak da crash falan yediği yok. Çıkış yapma sebebi sağında gözüküyor. Kendi isteği, Bağlantı kopması ve Crash. Her şey açık, bazı şeyleri kabul etmek zorundasın. Tabi onu savunman için para verdiyse başka. Ayrıca birliğimizde bir gram dahi Troll yoktu. DM olarak suçlamana ise biz kimseye sebepsiz yere gelip sıkmadık. Savaşta olduğumuz birlik bize sıktıkları için sıktık. Ayrıca birliğimiz İFM tarafından kapatılmadı. Oyunu topluca bırakma kararı aldık, ve bıraktık. Bir ay sonra topluca geri başladık. Sevillede rol döndürmeye geldik, ve sizi gördük. Haklı çıkmak için boş iftiralar atma kardeşim.

Shaqqy'nin Brawl rolünde bağlantı kopardığının kanıtı:

İlk önce karşında ki tanımadığın adama kardeşimli konuşma bu bir. Shaqqy Crash yiyip tekrar oyuna geldiğini sizin orada ki arkadaşların biliyor. Brawl'da silah çeken Darnel Fletcher neden konuşmuyor attığın sste bile Brawl RP olarak adlandırmışsınız ama arkadaşınızda silah var ne güzel. Sen belli ki yeterli seviyede Türkçeye sahip değilsin . Sana IFM tarafından kapatıldığınızı söylemedim, sizin orada yerleşkeniz bulunsaydı bize IFM orada oluşum açmamıza izin vermezdi dedim. Sizi DM olarak suçlamıyorum bu 1 veya 2 kişiden duymadım, duyduğum sayısı 6 7 ve size iftirada bulunmuyorum bu bir söylenti. Bir ay sonra burası size tamamiyle ayrılmıştı da bizim mi haberimiz yoktu?. Buraya geldik ve siz yoktunuz bizde yerleştik. Onu savunmam için para verdiyse ne alaka, ne anlatıyorsun dostum? Oluşum lideriyim onun adına gördüklerimi konuşuyorum. Sizde biliyorsunuz ki Crash yediğini crash yedikten sonra oyuna gelip sizi düşürdüğünü, bu ayakları geç.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 11:35 owsrich »

#18 - 24.09.2025 10:13
Siz bu şikayeti açarken ne yaşadınız arkadaşlar? hiç demediniz mi? biz ne yapıyoruz? bu şikayete atılan ssleri atmış artık, elimizde videolarda var. Bu mahalleden çıkın dememize rağmen mahallemizden çıkmadınız. Sizi ben de gelip defalarca uyardım. Hep agresif bir tavır sergilediniz. Yetmedi mix yaptınız, rol ortasında bağlantılar kopardınız. Burada kendinizi bu şekilde savunmaya sokmak size yakışmıyor.  Düşünce buraya gelip şikayet açmak çare değil hani karşınızdakilerde keriz değil ooc kine falan bürünmez umarım bu olaylar da. Eğer olayı kapatmak istiyorsanız ki İc'de kapatabiliriz hala konuşup. Bu şikayete bugün akşam video kayıtları, bazı ssler atılacaktır. Bu şikayete bakıcak admin arkadaş için şimdiden söylüyorum. Şikayeti hemen sonuçlandırmayın.
Bu mahalleden çıkmamızı söylüyorsunuz, sizin ağzınıza göre mi hareket sergileyeceğiz sizi anlamıyorum? Senin birliğin Willowfieldtaydı. Agresif tavır siz sergilediniz sizin okuma yazmanız yok mu? Rol ortasında bağlantı koparmalar diyorsun da rolde /q'dan ceza yedin o Brawl RP'sinde, komikleşme. Kendimizi tabi ki savunacağız çünkü birlik değilsiniz ve bizden gelip haraç kesmeye çalışıyorsunuz Onaylı bir oluşum olmadığınız halde. Düşünce derken karşında ki DM attığın oluşumun hiçbir şekilde silahı olmaması sizin için düşürmekse evet haklısın. Size karşı OOC kin bürünecek değiliz. Troll arkadaşın "Eliza" gelip IC ve OOC karıştırıp küfürler savurması. Biz sizi kimseye sormadık herkes gelip bize söyledi önce ki birlik şöyleydi böyleydi. Bizden kimse size boş yere sıkmadı bizden sıkan tek kişi Dushane, oda siz ilk başta bizi afk iken sıktığınız sırada oldu. AFK iken gelip racon kesmeniz filan, güzel oyuncularsınız. Sizi tanımıyoruz, sizin çoluk çocuk olduğunuzu iddia etmedik. Sohbet edilecek hiçbir açı bırakmadınız benimle konuşmayıp benim oyuncularıma saldırarak saçma sapan hareketler sergilediniz. Yeni gelmedik yaklaşık olarak neredeyse 20-25 gündür buradayız belki de daha fazla. 20 25 gündür oluşum tanıtımı atılmadan önce burada kimsenin sesi soluğu çıkmadığı için buraya yerleştik. Perşembe günü burayı görüceksiniz, buraya mapler atıldı emek harcandı. Ev alındı bar alındı, oluşum tanıtımı hood bölgesi olarak burası gösterildi. Diyeceğim şu ki artık bunları yapmak için çok geç kaldınız, bu şekilde gelip insanların rol ortamını bozmayın. Şehirde yerleşebileceğiniz çok yer var, bu şekilde devam edip insanları oyundan soğutmayın. Eğlencenize bakın daha da fazla bizi yormayın, iyi günler.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 10:18 owsrich »

#19 - 24.09.2025 14:00
Hala DM attığımız konusunda iddalar dönüyor. Yukarıda gerekli kanıtlar bulunuyor. Arkadaşlarımda kişisel savunmasını yapmış. DM konusunu geçtim gerekli kanıtlar sunuldu ortada DM unsuru bulunmuyor.

Diğer bir konu ise Mixing hakkında. Wilfred Dwayne karakteriniz, Quavon Drexler karakterine pmden "MAHALLEYE GELİYORLAR 3 MOTOR" diye bir mesaj çekiyor. Al sana mixing kanıtı. Bunun üzerine bir mixing tanımam. işte kanıtı;

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ricardo Svetoslav isimli karakter Aktif rolde quitten işlem gördü. Sizin sokağınızda top koşturan Shaqqy Boulevard isimli karakteriniz atılan pmden sonra /q atıyor ve rol bitimi geri geliyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İllegal yasağınız olmasına rağmen yaptığınız "agresif" roller.

Birde hatırlatma Küçüklerle işim yok büyükleriniz gelsin dediniz ve geldik. Sonrasındada nedense DM adlı şikayet açıldı.   :D
« Son Düzenleme: 24.09.2025 14:02 Peniax007 »