Size şunu söylemek istiyorum, ortada bir DM (Deathmatch) yok. Size sebepsiz yere gelmedik veya saldırmadık. Bunun öncesinde sizinle bir anlaşmaya varmak istedik. Siz ise illegal yasağınız olmasına rağmen agresif çıktınız ve küfürler yağdırdınız. Farklı birliklerden adamlar çağırıp, "biz öyle büyüğüz, biz böyle büyüğüz" dediniz. Tüm polisler, dedektifler, Kısacası herkes bilir ki Seville bizim. Bölgemizi kapmanız bu gerçeği değiştirmez. Çete üyeleriniz bizi gördüğü yerde küfürler edip arabayla kaçıyordu. Biz ise buna karşılık, eski Seville aslanlarını toplayıp size gereken cevabı verdik. Mahallenize anlaşmak için geldiğimizde bize Deagle ile sıktınız. Biz de sizi kurşun yağmuruna tuttuk. Ve tüm bunları, sizin illegal yasağınız varken yaptınız. Biz ise gereken yanıtı verdik, Kısacası hakkını verdik. Shaqqy adlı arkadaşınız da o kadar cesaretli ki, her kavgaya girdiğimizde bağlantı koparıyor. Ben şikayet açmayı seven biri olmadığım için bunları çok önemsemedim. Sayıca üstün olmamıza rağmen ve bayılınca Fear RP yapmıyorsunuz. Mixleriniz havada uçuşuyor. Silahlarımız ile bir alakası yok olayın, Siz bize sıktınız bizde size. Amacınız bizim silahlarımızı İFM'ye haksız yere kaptırıp bizi zor durumda bırakmak. Seville sizin gibiler için değil. Ayrıca bizi terk edip gitti sanmayın, biz her yerdeyiz.