Castucci bölgesindeki yazını okumadım bile, ama orada asansörden çıkıp helikoptere binip bölgeme geri döndüm. Şahitlerim de Idlewood-Kasparov-GLM birliğinden orada bulunanlardı
Bunu kanıtlar mısınız? 22 şahidin var, birinin elinde en ufak bir kanıt bulunmuyor mu? Orada videolu oynayan arkadaşların var, kanıt sunabilirler.
Bir savaşta yenildikten sonra, milyon tane şikayet açan adamlarsınız. Bu şikayeti de 5 sayfaya getirdin, ben sana sonuçlansın dedikçe bir yerlerden yeni elementler uydurup şikayete ekliyorsun, artık ileti atma da @Lia ya da başka bir admin şikayeti sonuçlandırsın. Hile kullanmadığımdan şikayeti takip bile edemiyorum, ileti atarsa göremem. İyi günler.
Birincisi, bir savaşta 20 kişi RK yaparak savaşı kazanmıyorsunuz. Bu şikayetlerin açılma nedeni de sizin yaptığınız kural hataları, bizim herhangi bir suçumuz yok. Herkes biliyor neyin ne olduğunu, savaşacak adamın kalmayınca Castucci'den hop bir TP atarsın "Kasparov hooduna" sonra savaşa tekrar katılırsın. Sonra yine mi düştün? Hoop bir daha TP, zaten yakalayan yok değil mi? Ama öyle değil Replika, geçmişte de yakalandığın gibi yine yakalandın, burada laf geçiştirmelerinle kimseyi kandıramazsın, ciddi bir şey olmasaydı zaten Lia admin detaylı savunmanı yap demezdi sana.
Hala ne Castucci'den şahit olan arkadaşlarından bir video geldi, orada bulunan.
@Alas @BatuhanC the Emperor @Vicolays herkes videoda oynuyordu, açılan RK şikayetini de gördüğümüz üzere. Neredesin Replika? Neden arkadaşların senin oradan birlikte kaçtığınızı kanıtlamıyor? Orada 3 kişi de değildiniz, saydığım kişiler video aldığını bildiğim kişiler. O kişiler neden senin de onlarla kaçtığını kanıtlamıyor? Çünkü öyle bir kanıt yok, sunamazsın çünkü oradan da aynı şekilde kaçtın.
Buyrun, üçünün de Castucci'ye baskın anında videolu oynadığının kanıtı;Alas'ın videosu;
Vicolays'ın videosu;
BatuhanC'nin videosu;
Sadece bu üçü yok, orada bulunan tüm isimlerin görseli;
Bir kişi bile görmedi mi kaçtığını ya? Kandırmayalım birbirimizi, 22 kişi var biri bile senin de kaçtığını ispat etmiyor. Sen de etmiyorsun, videolu olan arkadaşların da var. Hiç biri senin şahidin değil, şahit olduğunu söyleyen varsa kanıtıyla konuşsun. Aynı video aldıkları gibi, videoda seni de görelim. Kaçtığını görelim, tüm şüphelerimiz yok olsun.
Alas, BatuhanC veya Vicolays. Üçünüzün de videosu bulunuyor, biriniz "Arsen Kasparian" karakterinin Castucci hooddunda 30.04.2022 - 21:17 Tarihinde, oradan kaçtığını kanıtlayabilirsiniz. Şahidimdir demekle olmaz o işler, kanıt gerek.
Kanıtın yok, çünkü oradan da uçarak kaçtın.
Karar Yetkilinin