Yalan falan söylediğim yok, savunmam bu. Şu anda bayram dolayısı ile Samsundayım ve üstte yazdığınız uzun yazıyı okuyamadım. Fazla müsait olamıyorum. Codsmp den dolayı starfishe dusmustum birkaç defa, rapor komutu ile kendimi şehre ışınlattırmıştım. Rapor loglarım kontrol edilebilir.
Castucci hoodunda düştükten sonra oradan nasıl çıktığınızı da açıklamadınız. İkinci olayı da aynı şekilde.
Alıntısını yaptığım savunmam geçerlidir, vurulduğum gibi buga girip oyuna giriş yerine ışınlandım.
Oyundan neden /q atıp tekrar girip ekran görüntüsü aldınız?
Üstelik downtown da hepinizi vurmuşken neden böyle bir şey yapıp 43 levellik karakterimi teleport hack yüzünden riske atayım?
Hala daha savunma yapmak yerine hepinizi vurdum falan diyorsun, RK'lısın dostum. Yaptığın şey zaten ihlal, orası ayrı bir olay. Bunun dışında ihlal üstüne ihlalde üstünüze yok. R15'e çekilme sebebini de herkes biliyor.
Bunun yanı sıra daha önce çok sevdiğiniz hesabınız defalarca kez riske attınız? Yapmadığınız şey değil, hileden ban yemeyen bir oyuncu değilsiniz. Hem de bir kez de değil. Defalarca, yani sizin için ban yemek sorun değil. Buradan yasaklansanız da yine diğer arkadaşlarınız gibi yeni bir karakter ile gelip aynı şeyleri yapacağınızdan eminiz.
Yaralıya düştüğüm gibi en son oyundan çıktığım yere ışınlandım, eve gittiğim zaman son q attığım yerin videosu varsa atacağım. Çok uzun yazı yazmışsınız teleport hilesi VS. kullanmadığım için kafam rahat, eve geçince videolarıma göz gezdirip bakacağım.
Az önce söylediğim zaman geçiştirip admin isterse atacağım, kanıtım var diyerek bizi yeterince oyaladınız ve attığınız tek şey TP olduğunuz alanda oyundan çıkıp tekrar giriş sağlayarak F8 tuşuna basmak olmuş.
Buna gelecek olursak;
anlamadığım bir nokta daha oldu, sanırım okuyamadığım için teleport şüpheniz downtown otoparkta oldu castucci hood sq ne alaka
Nedeni şu ki en son oradan çıkıyorsun ve ondan sonra oradan da kayboluyorsun ve savaşa vurulduğun yerden çıkmadan dahil oluyorsun. Oradan nasıl çıktın? Uçarak mı? Çünkü asansörden inip de kapıdan da çıkamazsın çünkü kapı kilitli. (O kanıt sizin ilk düştüğünüz yer yani oradan daha çıkmadan başka yerden savaşa tekrar dahil oluyorsunuz ve yakalanıyorsunuz. Yaptığınız tek şey RK ihlali değil yani.)
İki yerde aynı şey gerçekleşiyor ve iki yerde de kanıtımız mevcut. Senin ise hiç bir şeyi kanıtlamayıp sadece geçiştirmek amacı ile bir kaç kelime sarf etmekten başka bir kanıtını görmüyorum. Şikayeti zaten başından beri sürekli olarak gereksiz iletilerle doldurup hedef şaşırttığın gayet açık durumda. Videon var ve atmıyorsun büyük ihtimalle yasaklansan da bizi RK yaparak vurduğun videolar ile yeni bir DM videosu oluşturacaktın fakat bu şikayeti tahmin etmediğin için şu an onları da editlemiyorsun çünkü videom yok diyerek yalan söyledin ve yok dediğin halde beni vurduğun bir fotoğrafı buraya kışkırtma amaçlı bıraktın.
Fierro olayını soracak olursan şikayete sonradan eklendi, aynı şeyi orada da yaptığınız açık ve net. Oradan çıkma ihtimaliniz yok, adamlarınız düşer düşmez orayı kalktığı gibi terk ediyor ve siz orada oyundan çıkış sağlıyorsunuz. Yani oradan nasıl çıktığınızı da açıklarsanız güzel olur.
Keşke herkes replika gibi olsa da düştüğü zaman uçarak bir yerlere ışınlansa ve kaçırılmasa/silahına el konulsa.
Şuna da şunları bırakıyorum. Geçiştirmeye gerek yok, videom yok dedin.
EKLEME: Oyuna giriş yeri demişim, en son çıkış yaptığım yer. Bu bugu daha önce @RenaX da yaşamış, gerekirse o bugu 2 saat dener olduğunu gösteririz dedi. Eve geçtiğimiz zaman gösteririm videomu bulamazsam ama var diye biliyorum.
Kendi attığı mesajları;
tp ya da smoothcam kullanmiyorum net kanitlarinizi atmanizi oneririm. gerekirse admine ozelden atarim ssimi. iyi gunler 
Ek: İnanmazsanız eğer dener dener gösteririm videoya alıp, relog attıgımdan dolayı en son ALT+F10 attığım yeri kaydettim. Buga girip oraya düştüğümü görünce relog atmıştım, son anı kayıt etmemişim. Nvidia programı üzerinden Instant Replay ile video kayıt ediyorum.
Karar
@Lia 'nın ama son anı kayıt etmedim dedi, iki kez aynı olay dönüyor ve ikisini de açıklayan bir görsel ya da video içeriği yok. Söylediği tek şey herkesin dilinde olan klasik "Samp Bugu" savunması.
İyi forumlar.