Attığın şeylerin hiç birisi yaptığın şeylerin birini bile açıklamıyor. Attığın her şey alakasız şeyler, Castucci hoodundan nasıl çıktığını 22 kişi içerisinden bir kişi bile görmüyor.
Şu anda bayram dolayısı ile Samsundayım ve üstte yazdığınız uzun yazıyı okuyamadım.
Sözde samsunda olan sen tıpkı dün olduğu gibi eve de TP ile ışınlandın herhalde. Birbirimizi kandırmaya gerek var mı? Bence yok.
Joseph Mark'ın attığı video ile senin olayının en ufak bir alakası yok. Sen 2 yerde ortadan kayboluyorsun ve hiç bir açıklaman yok. Senin yanında 22 kişi var ve kimse senin de oradan ayrıldığını gösteren bir kanıt sunmuyor. Çünkü oradan nasıl kaçtığını çok iyi biliyoruz, sen de biz de.
Bunun dışında söylediğinin aksine Renax'ın attığı videoda başka bir yere ışınlandığını görmüyorum?

Attığınız şeylerin hiç biri bu yaptığın şeyi kanıtlamıyor.
Yine söylüyorum, orada asansörde bulunan kişilerden birinde bile seninle birlikte oradan ayrıldığının kanıtı var mı? Hala göremiyorum. Çünkü yalan söylüyorsun, algı yapmayı bırak ve elinde gerçek bir kanıt varsa sun. Yoksa yukarıda savunmamı yaptım diyip geç, bayramı bahane ederek zaten yeterince konuyu uzattın.
Başka bir şey yoksa artık bekleyelim, ne dersin?