Konu: Arsen Kasparian/Smoothcam-TP şüphesi  (Okunma sayısı 2101 defa)

#40 - 02.05.2022 22:36
sq attıgım ıcın oyundan dusme suresı var kanka smoothcam hic kullanmadım ama senin icin bugu las venturasta falan da deneyebiliriz ya da yetkililer dener, ne icerlemissin  sen biraz
Ya hala kışkırtma çabasındasın Replika, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ama çaban cidden boşa. Hala bir kanıt sunmuş değilsin, videoyu bile keserek editlediğinden bariz bir şekilde belli. Şimdi buraya bir şey bırakıyorum.
Geç ss almama rağmen saniye arası 4 saniye /q ve giriş yaparken aldığım fotoğrafı çekme süresini hesaplarsanız bence tahmin edilir bir şey.
Benim senin aksine aramda 10 saniyelik bir durum görülmüyor. :)
Düşme anı. (1 saniye içinde q attığımı hesaplarsak)
Spoiler: GösterGizle

Oyuna tekrar giriş anı(SS alma süresini hesaplarsak)

Replika, biraz daha hızlı smoothcam kullansaydın belki savunman geçerli olabilirdi ama imkansız değil mi? Yine patladın.
Halbu ki Rk yaptığında çok güzel ve serisin, seni biraz yavaş gördüm bu sefer. :)
Replika mobil veriyi kapatıp dedelerinin yanına gittiği için yazacağım. Herkesin bilgisayarı aynı değil dostum. Banlatmak için başka şeyler bulun, sınıfta kaldınız

#41 - 02.05.2022 22:44
Alıntı
Herkesin bilgisayarı aynı değil dostum.
Emin ol yaşından daha büyük bir bilgisayara sahibim ve bu bilgisayar bile bu hızla screenshoot alma süresi ile birlikte 4 saniye ise Replikanın saatlik kayıtlar alan bilgisayarında saniye bile oynamamalı video kesintisiz bir şekilde de çekilmemiş. Yani arada belli geçen bir süre var, on saniye kadar oynuyor. O sürede de ne yaptığını tahmin etmek pek zor değil. Zaten benim açtığım şikayeti hala daha kanıtlamış değilsiniz.
Castucci hoodunda /sq atıp oyuna girdiğinde  22 kişi içerisinden onunla birlikte döndüğünü gören bir kişi yok. Burada da ne yaptığını hala kanıtlamış değil, yani 2 yerde de nasıl uçarak kaybolduğunuzu hiç bir şekilde kanıtlamadınız.
Attığınız kırpılmış videoda bile oynama yaptığınızı kanıtladım. Elle tutulur hiç bir şey sunmadınız ve şikayetin seyrini gereksiz uzatıyorsunuz. Tek iletide savunma yap dedi arka arkaya 6 tane alakasız şeyler saydırdınız anlamıyorum amacınız nedir ki 6 ileti arka arkaya atınca değeri mi artıyor?
« Son Düzenleme: 03.05.2022 18:56 meriawam »

#42 - 02.05.2022 23:12
ne uzattın ya, sonuçlanabilir

#43 - 02.05.2022 23:15
Pekala, sonuç bekliyoruz.

#44 - 06.05.2022 23:05
Alıntı
Ek: İnanmazsanız eğer dener dener gösteririm videoya alıp, relog attıgımdan dolayı en son ALT+F10 attığım yeri kaydettim. Buga girip oraya düştüğümü görünce relog atmıştım, son anı kayıt etmemişim. Nvidia programı üzerinden Instant Replay ile video kayıt ediyorum.

Tekrardan selam. :) Kişinin RK'lı DM videolarını atmasını bekliyordum.
Videom yok diyordu, Dakika 1:39 'a geldiğimizde replikanın düşmeden önce ki son kayıt videosu görünmekte. Tam buranın devamında şahısı düşürüyorlar, kayıdım yok diyor. Yalan attığını ikinci defa kanıtlıyoruz, olayın sonuçlanmasını bekliyorum. @Lia hala ortada bulunan o olayla ilgili ya da Castucci hoodundan nasıl kaçtığını kanıtlayan herhangi bir görsel ya da bir video eklenmedi.

Bu da düşme videosu, kendi videosunun devamı; O:-)

« Son Düzenleme: 06.05.2022 23:15 meriawam »

#45 - 08.05.2022 11:58
ne yalanı be kardeşim ne yalanı yeni yeni şeyler atıyorsun attık bug videosunu isteyene yine yaparım ne castucci hoodu ne şeyi Allah allaah boş şikayet açıyorsun bir de 2 aydır uzatıp duruyorsun biraz susta yanıtlasınlar yenilgiyi hazmedin biraz be

#46 - 08.05.2022 13:16
Bak canım dostum benim, sürekli sonuçlanmasını beklerken şikayete üçbeş şey atıp sayfayı uzatıyorsun. 5 sayfa hile şikayeti mi olur? Karakter tanıtımı mı bu?

Castucci bölgesinde oyundayım, varsa kanıtın atarsın. Asansör bölgesinde 15 kişi var, beni görememen normal mi? Anlatamıyoruz dertlerimizi, ChinaTown bölgesindeki olayı savunma videomla açıkladım. Bunu araştırdığım zaman çoğu kişi biliyormuş, yaralıya düştüğünüz zaman 2-3 saniye sizi giriş yaptığınız yerde gösteriyor. O sırada oyundan çıkış sağlarsanız oyuna ilk giriş yaptığın bölgeye ışınlıyor oyun sizi. Bunu da üstteki videomla açıkladım, ayriyeten düştükten sonra ilk giriş yaptığı bölgeye bir süreliğine ışınlıyor. O da bir PD arkaşın videosunda var.

Sen bana diyorsun ki üstteki videom da düzenleme var, bu bugu yetkililer de biliyordur ben henüz daha yeni öğrendim isterseniz Discord da size ekran açar, bugu yaparım. Orada istemeden karşılaştım, relog atmamın sebebi ise ekranımda < > SPAWN yazısının bulunmasıdır. Herhangi bir q olayı yok, 1 dakika bile geçmeden oyuna giriş sağladım.

Sürekli bir yerlerden yeni şeyler çıkartıyorsunuz, bizim attığımız Castucci bölgesi ssinden bana diyorsun ki orada da ışınlandın. Anlatamıyoruz derdimizi gerçekten, Castucci bölgesindeki yazını okumadım bile, ama orada asansörden çıkıp helikoptere binip bölgeme geri döndüm. Şahitlerim de Idlewood-Kasparov-GLM birliğinden orada bulunanlardır.

Bir savaşta yenildikten sonra, milyon tane şikayet açan adamlarsınız. Bu şikayeti de 5 sayfaya getirdin, ben sana sonuçlansın dedikçe bir yerlerden yeni elementler uydurup şikayete ekliyorsun, artık ileti atma da @Lia ya da başka bir admin şikayeti sonuçlandırsın. Hile kullanmadığımdan şikayeti takip bile edemiyorum, ileti atarsa göremem. İyi günler.

#47 - 08.05.2022 13:44
**
« Son Düzenleme: 08.05.2022 13:49 ey3s the mexican ripper »

#48 - 08.05.2022 14:10
Alıntı
Castucci bölgesindeki yazını okumadım bile, ama orada asansörden çıkıp helikoptere binip bölgeme geri döndüm. Şahitlerim de Idlewood-Kasparov-GLM birliğinden orada bulunanlardı
Bunu kanıtlar mısınız? 22 şahidin var, birinin elinde en ufak bir kanıt bulunmuyor mu?  Orada videolu oynayan arkadaşların var, kanıt sunabilirler.
Alıntı
Bir savaşta yenildikten sonra, milyon tane şikayet açan adamlarsınız. Bu şikayeti de 5 sayfaya getirdin, ben sana sonuçlansın dedikçe bir yerlerden yeni elementler uydurup şikayete ekliyorsun, artık ileti atma da @Lia ya da başka bir admin şikayeti sonuçlandırsın. Hile kullanmadığımdan şikayeti takip bile edemiyorum, ileti atarsa göremem. İyi günler.
Birincisi, bir savaşta 20 kişi RK yaparak savaşı kazanmıyorsunuz. Bu şikayetlerin açılma nedeni de sizin yaptığınız kural hataları, bizim herhangi bir suçumuz yok. Herkes biliyor neyin ne olduğunu, savaşacak adamın kalmayınca Castucci'den hop bir TP atarsın "Kasparov hooduna" sonra savaşa tekrar katılırsın. Sonra yine mi düştün? Hoop bir daha TP, zaten yakalayan yok değil mi? Ama öyle değil Replika, geçmişte de yakalandığın gibi yine yakalandın, burada laf geçiştirmelerinle kimseyi kandıramazsın, ciddi bir şey olmasaydı zaten Lia admin detaylı savunmanı yap demezdi sana.
Hala ne Castucci'den şahit olan arkadaşlarından bir video geldi, orada bulunan.
@Alas @BatuhanC the Emperor @Vicolays herkes videoda oynuyordu, açılan RK şikayetini de gördüğümüz üzere. Neredesin Replika? Neden arkadaşların senin oradan birlikte kaçtığınızı kanıtlamıyor? Orada 3 kişi de değildiniz, saydığım kişiler video aldığını bildiğim kişiler. O kişiler neden senin de onlarla kaçtığını kanıtlamıyor? Çünkü öyle bir kanıt yok, sunamazsın çünkü oradan da aynı şekilde kaçtın. :)

Buyrun, üçünün de Castucci'ye baskın anında videolu oynadığının kanıtı;
Alas'ın videosu;

Vicolays'ın videosu;

BatuhanC'nin videosu;

Sadece bu üçü yok, orada bulunan tüm isimlerin görseli;

Bir kişi bile görmedi mi kaçtığını ya? Kandırmayalım birbirimizi, 22 kişi var biri bile senin de kaçtığını ispat etmiyor. Sen de etmiyorsun, videolu olan arkadaşların da var. Hiç biri senin şahidin değil, şahit olduğunu söyleyen varsa kanıtıyla konuşsun. Aynı video aldıkları gibi, videoda seni de görelim. Kaçtığını görelim, tüm şüphelerimiz yok olsun.
Alas, BatuhanC veya Vicolays. Üçünüzün de videosu bulunuyor, biriniz "Arsen Kasparian" karakterinin Castucci hooddunda 30.04.2022 - 21:17 Tarihinde, oradan kaçtığını kanıtlayabilirsiniz. Şahidimdir demekle olmaz o işler, kanıt gerek.
Kanıtın yok, çünkü oradan da uçarak kaçtın. 
Karar Yetkilinin :)
« Son Düzenleme: 08.05.2022 14:14 meriawam »

#49 - 08.05.2022 14:15
yeter be yeter be uçarak kaçtın diyor hala, aynen dostum sonuclansın yoksa sen birazdan bir şeyler daha uydurucaksın.