Herhangi bir birliğe dahil olmayıp, oyuna ooc yoğunluğu ve belirli sebeplerden dolayı giremeyen bazı günlerde girebilen oyuncular için ne düşünüyorsunuz? Herkes sunucunun büyük çoğunluğu gibi hergün oyuna girip saatlerce rol yapamıyor yada vakti kısıtlı oluyor, girdiği zamanda ise de rol yapıp çıkıyor meslek vs uğraşmadan. Ama böyle olduğu durumda ise yine aracına evine işyerine vergi biniyor olacak. Geliri olmadan sadece gideri olacak.
Herkes için adil olmayacağını düşünüyorum, 8 9 aydır aynı karakteri yönetiyorum ve sahip olduğum tek şey $15.000 lik bir Picador ve 240k civarında para. PD'ler paydayde fazla maaş alıyor mu bilmiyorum ama uzun zamandır bir birliğe dahil değilim girdiğim birliklerde ise rolümü ne kadar iyi yapmış olsam bile para kazanma durumunda sürekli "guest rp" isteklerini para kasma olarak kullanmadığım/kullanmadığımız için 700 800k ya da en azından 500k gibi bir param hiç bulunmadı.
Şuan 250k param varken ve oyuna giremediğim durumda bile karakterimin ekonomik durumu her geçen gün (vergi, cart curt) daha kötüye gidiyorken paradan bir 0 atılmasını kendimce uygun görmüyorum.
Şahsi fikrim bu yöndedir, tekrardan belirtmiş olayım.
Oyunda bile zengin olmamızı istemiyorlar... Belki /karakter yazdığımda orada bir milyon görmek hoşuma gidiyor, belki bahşiş olarak iki bin dolar bırakmaktan keyif alıyorum, heee? #paramadokunma
Oyunda bile hayallerimizi elimizden alıyolaaaar, durum bu
Yani inatla şöyle yorumları görmek gerçekten yazdığım yazının okunmadığına işaret. Farkındaysanız, belirli istisnalar hariç tüm her şey eşit oranda onda bir seviyesine düşecek.
20 dolar vergi verdiğin aracın saatlik vergisi
2 dolara düşecek.
20.000 verdiğin aracın fiyatı
2000 dolara düşecek.
200 dolar olarak aldığın maaş
20 dolara düşecek.
Eskiden 20,000 parası olup 20,000'lik bir araç almak isteyen birisi, üstüne bir de payday alınca 20,200 dolar parası oluyordu. Araç alınca geriye kalan para 200 dolar oluyordu. Bir de saatlik vergisini bir kez ödeyince geriye 180 doları kalıyordu. Yeni sistemde ne mi olacak?
O 20,000'den bir sıfır gidecek, 2000 olacak. Saatlik payday gelecek, 20 dolar. Oldu mu sana 2020 dolar. Gidip araç aldın, geriye 20 doların kaldı. Saatlik 2 dolar vergisini ödedin, 18 doların kaldı.
Bu gerçekliktir, herkesin hala her şeye vereceği para (Infernus, çeşitli evler dışında) aynıdır. Ödenen para ve elde edilen para az gözükecektir. Gerçek olan da budur. Yorumunuz için teşekkür ederim.