Wrix kardeşimle bu konu hakkında derin düşüncelere daldık ve bu sonucu bulduk. Kesinlikle destekliyorum. Oyundaki tüm fiyatlar (hatta sayı içeren her şey bile olabilir xd) 10/1 oranına azaltılmalı, daha kolay bir tabirle en sondaki sayısı atılmalı. Sadece maaş, hesaptaki para ve ev araba fiyatları için değil. Mekana giriş ücretleri, tamir ücretleri, benzin ücretleri, tamir kiti, meslek gelirleri vesaire finansal olarak sayıyla alakalı olan her şeyin değeri 10/1 oranında değiştirilmeli. Belirli istisnalar yapılabilir. Örnek verecek olursak Infernus gibi araçlar veya Vicewood yokuşunun başındaki malikane/ev gibi yerler uçuk fiyatlara satılabilir, herkesin sahip olabileceği şeyler olmadığından mütevellit.
Buna ek olarak, gerçekçiliğini kanıtlamak açısından şöyle bir örnek verebilirim;
Ben bir polisim ve saatlik 200 dolar payday alıyorum. (Mevduat hesabını katmadan)
Günlük 6 saat oyunda dursam, günlük bana gelen para 1200 dolar yapıyor. Bunu aylık maaş açısından 30'la çarptığımızda ise 36.000 dolar yapıyor.
Bir polisin 36.000 dolar gibi bir maaşla çalışması realistik şartları zorluyor maalesef. Fakat en başından bir sıfır atılırsa. Yani;
20 dolar payday alıp, günlük 120 dolar kazanırsam. Aylık kazancım 3600 dolar oluyor ve bu da rolüme tam anlamıyla dökebileceğim bir miktar.
Umarım anlaşılabilmişizdir. Yorumlarınızı bekliyoruz.