Konu: [15.01.2021] Bir çok kişi ( Yetersiz RP , DM , Trolling)  (Okunma sayısı 1242 defa)

#20 - 16.01.2021 11:06
Kevin_West'in Car wash'un arkasında olduğundan nasıl haberin olduğunu sormayacağım zira cevap belli. Hiçbir kişi telefon çıkarmadan 2 kişiyken 10 kişi oldunuz. Mixing yaptığınız ancak bu kadar belli olabilir. Ayrıca birliğin yokken agresif rolde yapamazsın. Ve aramızdan sadece bir kişi küfür etti ve o küfür mevzusu için ayrı şikayet açıldı. Buraya ss atıp da yaptığınız kural ihlallerini örtme çabanız gerçekten gülünç. (Ayrıca küfür olayı kavgada ve barın önünde yaptığınız yetersiz RP, DM ve mixing olaylarından sonra yaşandı. Yani küfrü bahane edip de kurtulamazsınız.)
Olayla bir alakam yok Kevin_West isimli arkadaşım orada olduğu için olay yerine geldim, olayı uzun bir süre izledikten sonra birlik arkadaşlarıma saldırılması sebebiyle ben de olaya dahil oldum, arkadaşların ortak nezaket kurallarını hiçe sayıp bu şekilde bize OOC bir şekilde eaçık açık hakaret, küfür etmelerini de affedilemez buluyorum, kararı yetkililere bırakalım.

SS'lerde görüldüğü üzere /b'den OOC olarak açık bir şekilde küfür ediyorlar.

#21 - 16.01.2021 12:03
Selamlar öncelikle, gün geçmiyor ki efsane sunucumuzda bir tane daha sıfır bir kurtlar vadisi karışımı tipler çıkmasın. Maalesef ne kadar kendi aramızda rol yapmaya çalışsak da kitle ile muhattap olmak zorunda kalabiliyoruz. Andrey karakterimle Luka karakteri bir rol sonrası para çekmek için ATM'ye ilerliyordu. Ardından ASGH mafya ve ermeni mafyası olan karışık bir topluluk önümüzü kesti.
Spoiler: GösterGizle

leftyguns'ın paylaştığı ss'in öncesi. Adamlar bizim mekanımızdan bahsedip orayı soyalım ayakları yapıyorlar, gelip sorun mu var diyip "/me Luka'nın kalçalarını keser" diye emote veriyor arkadaşımız. Ardından olanlar oluyor, kişiler DM'ini atıyor ve mixing ile arkadaşlarını topluyorlar. Ardından "bu mahalle bizim, ikile, siktir git buradan şimdi" tarzında söylemler ile kışkırtmaya devam ediyorlar. Mükkemmel rol diye buna derim

Gerisini birliğimizdeki kişiler değinmiş zaten. Doktor rolü yapıyorlar ardından birlikten ayrılıyorlar ve artık" /do doktor değildir, efsane bir polat alemdardır" diğer arkadaşı da yaptığı rolden sonra Kasparov'da tutmamışlar sanırım. Tek istediğimiz kendi aramızda rol yapmak, zaten kitleden bir beklentimiz yok. Olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz ama gelip bizi buluyor. Kişilerin nerede tüm iletileri şikayet. Artık banlanmalarını talep ediyorum.

Kullandığın kelimeler bana nedense sunucuyu karalamaya yönelik sözler gibi geldi, "kitle, efsane sunucu" falan gibi alay edici sözlerin ve tutumların hoş değil.

#22 - 16.01.2021 12:05
Yalakalığa da başlamışız  ;) Haliniz bu kadar vahim mi gerçekten?

Selamlar öncelikle, gün geçmiyor ki efsane sunucumuzda bir tane daha sıfır bir kurtlar vadisi karışımı tipler çıkmasın. Maalesef ne kadar kendi aramızda rol yapmaya çalışsak da kitle ile muhattap olmak zorunda kalabiliyoruz. Andrey karakterimle Luka karakteri bir rol sonrası para çekmek için ATM'ye ilerliyordu. Ardından ASGH mafya ve ermeni mafyası olan karışık bir topluluk önümüzü kesti.

leftyguns'ın paylaştığı ss'in öncesi. Adamlar bizim mekanımızdan bahsedip orayı soyalım ayakları yapıyorlar, gelip sorun mu var diyip "/me Luka'nın kalçalarını keser" diye emote veriyor arkadaşımız. Ardından olanlar oluyor, kişiler DM'ini atıyor ve mixing ile arkadaşlarını topluyorlar. Ardından "bu mahalle bizim, ikile, siktir git buradan şimdi" tarzında söylemler ile kışkırtmaya devam ediyorlar. Mükkemmel rol diye buna derim

Gerisini birliğimizdeki kişiler değinmiş zaten. Doktor rolü yapıyorlar ardından birlikten ayrılıyorlar ve artık" /do doktor değildir, efsane bir polat alemdardır" diğer arkadaşı da yaptığı rolden sonra Kasparov'da tutmamışlar sanırım. Tek istediğimiz kendi aramızda rol yapmak, zaten kitleden bir beklentimiz yok. Olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz ama gelip bizi buluyor. Kişilerin nerede tüm iletileri şikayet. Artık banlanmalarını talep ediyorum.

Kullandığın kelimeler bana nedense sunucuyu karalamaya yönelik sözler gibi geldi, "kitle, efsane sunucu" falan gibi alay edici sözlerin ve tutumların hoş değil.

#23 - 16.01.2021 12:39
Arkadaşımın olay yerine beni SMS ile çağırması üzerine oraya geldim, işyerimiz zaten oranın dibinde, sadece biriniz açık bir şekilde küfür etti evet fakat bu konuda yaptığın yorumlardaki hakaretlerin farkında değilsin sanırım? "ne denli keko oldukları belli" gibi saçma laflar ederek hepimize OOC hakarette bulundun, bleedat kanka aynen havalısın.

Kevin_West'in Car wash'un arkasında olduğundan nasıl haberin olduğunu sormayacağım zira cevap belli. Hiçbir kişi telefon çıkarmadan 2 kişiyken 10 kişi oldunuz. Mixing yaptığınız ancak bu kadar belli olabilir. Ayrıca birliğin yokken agresif rolde yapamazsın. Ve aramızdan sadece bir kişi küfür etti ve o küfür mevzusu için ayrı şikayet açıldı. Buraya ss atıp da yaptığınız kural ihlallerini örtme çabanız gerçekten gülünç. (Ayrıca küfür olayı kavgada ve barın önünde yaptığınız yetersiz RP, DM ve mixing olaylarından sonra yaşandı. Yani küfrü bahane edip de kurtulamazsınız.)
Olayla bir alakam yok Kevin_West isimli arkadaşım orada olduğu için olay yerine geldim, olayı uzun bir süre izledikten sonra birlik arkadaşlarıma saldırılması sebebiyle ben de olaya dahil oldum, arkadaşların ortak nezaket kurallarını hiçe sayıp bu şekilde bize OOC bir şekilde eaçık açık hakaret, küfür etmelerini de affedilemez buluyorum, kararı yetkililere bırakalım.

SS'lerde görüldüğü üzere /b'den OOC olarak açık bir şekilde küfür ediyorlar.

« Son Düzenleme: 16.01.2021 12:49 Ellzero »

#24 - 16.01.2021 12:40
Mix mix mix mix diye tutturmuşsunuz,arkadaşların hepsiyle IC arkadaşım.OOC bir muhabbetimiz yok.Rafael adlı arkadaşımın telsizden duyuru yapması üzerine kapının önüne çıktım.Yorumlarda bizim hakkımızda dediğiniz sözler hiç hoş değil.Terbiyesizlik yapıyorsunuz.

#25 - 16.01.2021 13:43
Birinin dediği biriyle tutmuyor bari yalandan bir şey uyduracaksınız oturun 5-10 kişi aynı bu olayda yaptığınız gibi discorddan geçin konuşun.

#26 - 16.01.2021 15:34
Son kez yazacağım, tane tane herkese cevap vereceğim.

Öncelikle bu şikayette benim şikayetçi olduğum şeyler şunlar:

1-Rafael'in ATM'den para çekmeye gelenlere hesap sorması, bu şekilde kavga araması.
2-Myth Kuzmenkov'un hem doktor, hem mafya abisi olması.(Her ne kadar olmadığını iddia etse de, bu konuya aşağıda değineceğim)
3-Kavga dövüş bittikten sonra gelip yerde yatan adamlara racon kesmeniz. Kurtlar Vadisi-Vice city gibi rol yapmanız.

Şimdi diğer konulara gelelim. Öncelikte rollerinizdeki konuşma tarzınız çok sıfır biz izlemekten dolayı Adana ağzı şeklinde. Bu yanlıştır ve bundan dolayı Türkçe terim ihlalinden ceza almanız gerektiğini düşünüyorum. İkinci olarak Dükkanınızın önüne gelenlere hesap sormanızın sebebinin birilerini dövmeye yer aramanız olarak görüyorum. Bu yüzden de Retarded-RP'den cezalandırılmanız gerektiğini düşünüyorum. Üçüncü olarak Myth karakteri bir doktorken kavgadan sonra mahalle abisi gibi gelip "siz kimlerdensiziz, adam olun keseriz, adam olun öyle böyle yaparız" gibi kelimeler sarf ediyor. Bu da bir ihlal bana sorarsanız. Yöneticilere göre nedir bilmiyorum ama.

Şimdi de öbür konulara gelelim. Küfür konusunda "bize küfür ettiler" diyemezsiniz. Hep bir ağzından sövmedik. Size küfür eden Dmitri ve ona ayrı şikayet tarafınızdan açıldı, muhtemelen cezalandırılacaktır. Burada konuyu saptırmak için küfrü falan karıştırmanızın lüzumu yok. İkinci olarak,  buraya o görüntüleri atan arkadaş bize adminleri kandırmaya çalışıyorsunuz demiş. Şikayeti açtığımızda hastane birliğinde olan, sonra kasparov'a giren, sonrasında da sivil olan arkadaşınız burada ben doktor değilim yazıyor. Acaba yöneticileri siz mi kandırıyorsunuz, biz mi? Bunu düşünmeniz lazım. Bu yaptıklarından dolayı Myth'ın ayrıca cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum zaten.

En son olarak, kavga dövüşten sonra yerde yatan insanlara racon kesmeniz de bence bir ihlaldir. Ayrıca mantıksız bir roldür. Birisiyle kavga ediyorsunuz, oradan ikide bir polisler geçiyor ve siz elli kişi toplanıp yerde yatanlara racon kesiyorsunuz. İnsan polisten korkar değil mi? Yapmanız gereken biran önce ortalıktan kaybolmakken yerde yatanlara racon kesip ego tatmini yapmanız çok komik duruyor. Ayrıca telsiz kullanarak haberleşmeniz de ayrı bir komedi.

Sözlerim bu kadar, kusura bakmayın ama iletilerinizi incelediğimde hep şikayet açıp şikayetlere cevap vermek için foruma girdiğinizi anladım. Açıkça neyin ne olduğu ortada, millete 01 raconu koymak, polat alemdar ve cio rolleri yapmak için bu sunucu uygun bir sunucu değil. Ben artık böyle şeylerde karşılaşmaktan bıktım, hevesim kalmadı. Her şeyden soğudum. Ve bu kadar ihlal yaptığınız için bence yasaklanmanız lazım. Kimse kusura bakmasın, darılmasın. Ben böyle düşünüyorum.

#27 - 16.01.2021 15:45
Merhaba. Kullandığım çirkin dil için zaten bir şikayet açılmış ve muhtemelen yasaklanacağım, savunma yapmak yerine niye hep aynı görüntüleri atmakta ısrarcı olduğunuzu anlayamıyorum.

#28 - 16.01.2021 17:07
Ya canım kardeşim savunma yapacak durum yok açtığınız şikayette benim yazdığım 1 tane bile cümle yok şikayete beni etiketleyip birliğime laf ediyorsun yeter 4 sayfa yazı oldu birşey yazmayın artık da admin karar versin

#29 - 16.01.2021 17:44
Bizi şikayet ediyorsunuz, hem şikayete attığınız yanıtlarda argo konuşuyorsunuz, hem nazikçe terbiyesizlik yapmayın diyoruz "yalakalık" falan diyorsunuz, cidden terbiyesizlik yapıyorsunuz baylar, oyun oynuyoruz burada.

Şikayet ile ilgilenen yetkilinin bu arkadaşların bize karşı OOC tutumunu, argo kelimelerini göz önünde bulundurmasını talep ediyorum, arkadaşların yaptığı terbiyesizlikler cidden kabul edilebilir değil, özrünüz kabahatinizden büyük.