Konu: [15.01.2021] Bir çok kişi ( Yetersiz RP , DM , Trolling)  (Okunma sayısı 1240 defa)

#0 - 15.01.2021 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Myth_Kuzmenkov @Alp911 Tom_Andersson @Mehme1907  Kevin_West @jenizaro Arthur_Robets @Ellzero Elliot_Holden @Elliot_Holden Rafael_Cabezas @Caillaus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @leftyguns @arkan @malisngl @AVefaCpr @cuban gangster ashlex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.01.2021 - 17:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz RP, Trolling, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol yapmak üzere oyuna girmiştim ki etrafımı bu arkadaşlar sardı ve etrafımı sarıp 01 vari konuşmalar yaptılar. Beni tanımamalarına rağmen sokaktan geçen adama - "Baylar biraz açılın da etrafa kan sıçramasın" , "ne ayaksın sen kardeş?" , "ayıkmadım seni bak" gibi cümleler kurup tehdit edildim. Etrafımı saranların forum profiline girdim ve bir kısmının paramedik rolü yaptığını gördüm. Yani arkadaşlar hem paramedik hem mafya ikisi birden. Durumu anlamadım ve birlikteki arkadaşlarıma sordum. ATM ye giden birlikteki arkadaşlarımın etrafını sarıp hayırdır çekmişler. Bu arkadaşların amacı DM ve Trolling yetersiz RP olduklarını da düşünüyorum @Alp911 adlı kişinin forum profiline girdim ve iletilerine baktım çoğundan fazlası şikayet ile ilgili yine @Elliot_Holden adlı kişinin forumuna girdim o da aynı şekilde şikayet @jenizaro ya girdim onun da şikayet @Ellzero ya baktım o da aynı şekilde şikayet bu kadarı şans olamaz bu arkadaşlar gerçekten de yetersiz rp bilgisine sahipler. Bu saçma role katıllanların 3 ü paramedik rolü yapıyor diğerleri de Oblivion diye tanıtımı bile olmayan bir birlikteler bütün amaçları trolling ve DM. Sunucuda oyuncu artışıyla birlikte aynı zamanda yetersiz ve troll rp artışı da fazlalaştı ve bu can sıkıcı bir durum almaya başladı lütfen Vice RP yetkililerinin bu konuda önlem almasını rica ediyorum. Ve caydırıcı olmak adına banlanmalarının gerektiğini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Chatlogda kapatılan konuşmalar birlik konuşmalarına aittir herhangi bir mix söz konusu değildir.

#1 - 15.01.2021 18:52
Heriflerin gelen geçene laf atıp, birlikleri bile yokken saçma sapan agresif roller yapmaları bile ne denli keko olduklarını açıklıyor zaten. Şahitliğimi onaylıyorum. Bunlar gibilerin kökleri kazınmazsa bu gidişle buranın alelâde bir DM sunucusundan farkı kalmayacak.  :-\ Kendilerine ana bacı sövmemek için nefsimle verdiğim mücadele ise dillere destan. Ayrıca Myth Kuzmenkov adlı karakter Paramedic olarak görünürken üyesi olmadığı ve daha tanıtımı bile olmayan Oblivion adlı bir birliğin abiliğini yapıyor olması da bi ayrı garip. Türkçe terim olayından bahsetmiyorum bile. Herifler tam bir kural ihlali şebekesiyken nasıl oluyor da hâlâ banlanmıyorlar sorusuna da yöneticilerin kafa yoracağına şüphem yok.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 15:44 AVefaCpr »

#2 - 15.01.2021 18:54
Şahitliğimi onayladım. Bu arkadaşlarla muhattap olurken monitörümü ikiye bölmemek için kendimi zor tuttuğumu eklemek istiyorum.

#3 - 15.01.2021 18:57
Olaylara bizzat şahit oldum. Bir neden yokken ayağa kalktıktan sonra o ortama 15 kişi doluştular ne bir IC'den telefonla arandı ne de başka biri gördü olaya koştu. Zaten Car Wash'un arkasındaydık birinin görme ihtimali yok. Mixing'i kullanarak bir anda başımıza üşüştüler. Anlayacağınız yaptıkları her türlü olay rp kurallarını ihlaldir. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#4 - 15.01.2021 18:59
Merhabalar. Andrey karakteri ile beraber ATM'ye gidiyorduk, para çekmeye. Bu arkadaşlar da oradaydı. Gittik, bizi darlamaya başladılar. Eeeh dedik geçtik. Sonra /do dan "brawl rolü?" yazdılar, biz de tamam dedik hem bir değişiklik olur hesabı. Demez olaydık, kavga başladığı gibi içeride dükkandan akın akın adam çıkmaya başladı. Herhalde Discord'dan yazdılar. Orda biraz kavga dövüş oldu, baktık dayak yiyeceğiz arka tarafa kaçmaya başladık. Orada bizim Eivor ve Vlad kanlı arabayı temizleme rolü yapıyorlardı. Onlar da yardım isteyince kavga dövüşe dahil oldu ve adamlar geldi hepimizi dövdü. Buraya kadar bir sorun var. Onu spoiler içine koyacağım.
Spoiler: GösterGizle

Andrey ona yoldan geçen herkese hesap mı soruyorsun diyor. Bu da evet soruyorum diyor. Bence bunu yazdığı için bu arkadaş banlanmalı. Sunucuya role değil kavga dövüşe geliyor. Bu sapına kadar belli.

Neyse konuyu geçiyorum. Yattık düştük eyvallah. Bunda sıkıntı yok, serseri rolü yapıyoruz. Ama sonra bir anda Myth Kuzenkov piyasaya çıktı. Geldi bize "siz kimsiniz falan fistan" demeye başladı. Ama aynı herif paramedik. Hem paramedik, hem mahalle abisi, hem sıfır bir hayranı. Bu arkadaşlar beni bu rolden sonra tuttular. "Siz kimsinizz oluum, kıyarız oluum" gibi konuştular. Bence bu yaptıkları arkadaşların çok sıfır bir izlemesinden kaynaklı. Eğer birini döversen, kavga bitince hemen uzarsın ki polisle başın derde girmesin. O esnada kendi arkadaşlarım hariç kimseyle rol yapmamam gerektiğini bir daha anladım. Neyse sonra bunlar gitti, mekanın önüne geldim. Gittim sonra arabama bindim. Bu sefer de arabama çıkıp tekme atmaya başladı. Arkadaşlar sadece DM yapmaya ve eğlenmeye bu sunucuya giriyorlar. Ben artık böyle şeylerle muhattap olmaktan bıktım. Şu oyuna eğlenmeye giriyorum, kalp hastası olarak çıkıyorum. Lütfen hepsi yasaklansın.

#5 - 15.01.2021 19:36
Savunmamı sunayım, bir kaç kişi arkadaşımın barını bastığı için ben de olay yerine arkadaşımın çağrısı üzerine gittim, sonrasında basan kişiler kaçtı ve onları arayışa geçtik, basan kişileri bulamadık ancak aralarından bir kaçı civarlarda dolanıyordu. Sonrasında bir kişiyi barın yanında görünce yanına gittim ve kimlerdensin diye sordum, herhangi bir vurma vb. harekete bile girmedim, sonrasında kişi buradan geçiyordum diyince tamam yürümeye devam et o zaman diyerek oradan uzaklaştım zaten, kişilerin car dm yaptığı görüntüler var, aşağıya bırakayım. Kişiler yaralıyken süreleri bittiği gibi direkt kalkmak, araçla car dm atmak gibi bir çok ihlali zaten gerçekleştirdiler. Kişiler hakkında herhangi bir şikayetim yok, sadece savunmamı yapacağım, aşağıya da ihlallerinin görüntülerini bırakıyorum. Bu platformda eğlenmek için varız, ek olarak kişi bizimle il-legal role girdiği halde gidip beni polislere tutuklatarak zaten bir kuralı daha çiğnedi. Her neyse, yanlışım varsa özür diliyorum ancak kişiler de sütten çıkmış ak kaşık değiller, /b'den rol bölüp ailevi hakaret falan ettiler, zaten şikayete yaptıkları savunmada bile "herif" gibi terbiyesiz kelimeler kullanıyorlar, diyecek bir şey yok, yönetici kararını bekleyelim.

CAR DM KANITI: https://i.hizliresim.com/uKqnfF.png https://i.hizliresim.com/8YVRBV.png

#6 - 15.01.2021 19:40
Car DM'lik mevzu yok. Önüme önüme gelirsen, arabama bindiğimde üstüne çıkıp tekmelersen ezilirsin. Arabamın tepesine çıkıp tekmelerken polis seni gördü, tutukladı. Zaten arabayla uzaklaşıp oyundan çıkacaktım o rol bittiği için, bir yere gitmeyecektim. Çünkü ben ayağa kalkıyordum, siz beni bir daha bayıltıyordunuz. Ben seni tutuklatmadım işin aslı, sen kendi kendine gelin güvey oldun.

Ayrıca bar baskını falan söz konusu değil. SSte görüyorsunuz ne olup bittiğini, arkadaşların kavga arıyor. Özellikle ilk SS'teki üst satırlara bak. Biz ATM'den para çekmeye geldik, barı basmaya değil.
« Son Düzenleme: 15.01.2021 19:45 leftyguns »

#7 - 15.01.2021 19:43
Savunmamı sunayım, bir kaç kişi arkadaşımın barını bastığı için ben de olay yerine arkadaşımın çağrısı üzerine gittim, sonrasında basan kişiler kaçtı ve onları arayışa geçtik, basan kişileri bulamadık ancak aralarından bir kaçı civarlarda dolanıyordu. Sonrasında bir kişiyi barın yanında görünce yanına gittim ve kimlerdensin diye sordum, herhangi bir vurma vb. harekete bile girmedim, sonrasında kişi buradan geçiyordum diyince tamam yürümeye devam et o zaman diyerek oradan uzaklaştım zaten, kişilerin car dm yaptığı görüntüler var, aşağıya bırakayım. Kişiler yaralıyken süreleri bittiği gibi direkt kalkmak, araçla car dm atmak gibi bir çok ihlali zaten gerçekleştirdiler. Kişiler hakkında herhangi bir şikayetim yok, sadece savunmamı yapacağım, aşağıya da ihlallerinin görüntülerini bırakıyorum. Bu platformda eğlenmek için varız, ek olarak kişi bizimle il-legal role girdiği halde gidip beni polislere tutuklatarak zaten bir kuralı daha çiğnedi. Her neyse, yanlışım varsa özür diliyorum ancak kişiler de sütten çıkmış ak kaşık değiller, /b'den rol bölüp ailevi hakaret falan ettiler, zaten şikayete yaptıkları savunmada bile "herif" gibi terbiyesiz kelimeler kullanıyorlar, diyecek bir şey yok, yönetici kararını bekleyelim.

CAR DM KANITI: https://i.hizliresim.com/uKqnfF.png https://i.hizliresim.com/8YVRBV.png
"Baylar biraz açılın da etrafa kan sıçramasın" , "ne ayaksın sen kardeş?" , "ayıkmadım seni bak" gibi cümleler de paramediğe yakışacak cümleler sanırım DM arayışı içinde olduğunuz da bariz belli arkadaşım çağırdı geldim deyip kavgaya girmekte tam doktorluk bir rol zaten

#8 - 15.01.2021 20:05
Ahahahahah.Olay yaşanırken bir kelime bile etmedim benim ne alakam var şikayette anlamadım :D

#9 - 15.01.2021 20:08
Saldırken bir şekilde yorum yapıyorsun,birliğimi açtığımdan beri kimseye gidip olay çıkarmadım.Birlik zaten yeni.Firma kurmak üzere para biriktiriyorum.Kapının önüne çıktığımda arkadaşların arkadaşıma saldırıyordu.Arkadaşlarını dövdükten sonra sadece aptallar yazdım.Ne ayaksın sen falan diyen kişi ben değilim.Şahısla sadece IC olarak on dakikalık bir tanışıklığımız var.Ben neden şikayetteyim anlamadım.