Son kez yazacağım, tane tane herkese cevap vereceğim.
Öncelikle bu şikayette benim şikayetçi olduğum şeyler şunlar:
1-Rafael'in ATM'den para çekmeye gelenlere hesap sorması, bu şekilde kavga araması.
2-Myth Kuzmenkov'un hem doktor, hem mafya abisi olması.(Her ne kadar olmadığını iddia etse de, bu konuya aşağıda değineceğim)
3-Kavga dövüş bittikten sonra gelip yerde yatan adamlara racon kesmeniz. Kurtlar Vadisi-Vice city gibi rol yapmanız.
Şimdi diğer konulara gelelim. Öncelikte rollerinizdeki konuşma tarzınız çok sıfır biz izlemekten dolayı Adana ağzı şeklinde. Bu yanlıştır ve bundan dolayı Türkçe terim ihlalinden ceza almanız gerektiğini düşünüyorum. İkinci olarak Dükkanınızın önüne gelenlere hesap sormanızın sebebinin birilerini dövmeye yer aramanız olarak görüyorum. Bu yüzden de Retarded-RP'den cezalandırılmanız gerektiğini düşünüyorum. Üçüncü olarak Myth karakteri bir doktorken kavgadan sonra mahalle abisi gibi gelip "siz kimlerdensiziz, adam olun keseriz, adam olun öyle böyle yaparız" gibi kelimeler sarf ediyor. Bu da bir ihlal bana sorarsanız. Yöneticilere göre nedir bilmiyorum ama.
Şimdi de öbür konulara gelelim. Küfür konusunda "bize küfür ettiler" diyemezsiniz. Hep bir ağzından sövmedik. Size küfür eden Dmitri ve ona ayrı şikayet tarafınızdan açıldı, muhtemelen cezalandırılacaktır. Burada konuyu saptırmak için küfrü falan karıştırmanızın lüzumu yok. İkinci olarak, buraya o görüntüleri atan arkadaş bize adminleri kandırmaya çalışıyorsunuz demiş. Şikayeti açtığımızda hastane birliğinde olan, sonra kasparov'a giren, sonrasında da sivil olan arkadaşınız burada ben doktor değilim yazıyor. Acaba yöneticileri siz mi kandırıyorsunuz, biz mi? Bunu düşünmeniz lazım. Bu yaptıklarından dolayı Myth'ın ayrıca cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum zaten.
En son olarak, kavga dövüşten sonra yerde yatan insanlara racon kesmeniz de bence bir ihlaldir. Ayrıca mantıksız bir roldür. Birisiyle kavga ediyorsunuz, oradan ikide bir polisler geçiyor ve siz elli kişi toplanıp yerde yatanlara racon kesiyorsunuz. İnsan polisten korkar değil mi? Yapmanız gereken biran önce ortalıktan kaybolmakken yerde yatanlara racon kesip ego tatmini yapmanız çok komik duruyor. Ayrıca telsiz kullanarak haberleşmeniz de ayrı bir komedi.
Sözlerim bu kadar, kusura bakmayın ama iletilerinizi incelediğimde hep şikayet açıp şikayetlere cevap vermek için foruma girdiğinizi anladım. Açıkça neyin ne olduğu ortada, millete 01 raconu koymak, polat alemdar ve cio rolleri yapmak için bu sunucu uygun bir sunucu değil. Ben artık böyle şeylerde karşılaşmaktan bıktım, hevesim kalmadı. Her şeyden soğudum. Ve bu kadar ihlal yaptığınız için bence yasaklanmanız lazım. Kimse kusura bakmasın, darılmasın. Ben böyle düşünüyorum.