Konu: [15.01.2021] Bir çok kişi ( Yetersiz RP , DM , Trolling)  (Okunma sayısı 1239 defa)

#10 - 15.01.2021 20:16
Yorumlara yazdığınız şeyler birbirinden mantıksız.Rafael_Cabezas adlı arkadaş telsizden kapının önüne gelin acil yazdı ben de koşarak çıktım.Daha sonra adamlarınız Car Wash'a doğru kaçarken yanımızdan IC bir arkadaşım geçti.Beni görünce durdu birşey var mı diye sordu.O geldiğinde zaten arkadaşlarınızın hepsi yerde yatıyordu.Mixing söz konusu değildir.Düşük RP bilgisine sahip olanlar sizsiniz.Arkadaşının ettiği OOC küfür hakkında da şimdi şikayetimi açıyorum.

#11 - 15.01.2021 20:22
Arkadaşlar ağzınıza bir "doktor" kelimesi takmışsınız, doktor falan değilim, KASPAROV birliğinde rol yapmaktayım. Yanlış bilgi vererek adminleri kandırmaya çalışmayın lütfen.

#12 - 15.01.2021 20:25
İlk olarak şuna açıklık getireyim, biz o bölgeye kişilerin bize çağırması ile, IC yollar ile yöneldik sonrasında, oraya yönelmemizin sebebi ise arkadaşımızın barına kişiler tarafından baskın atılmasıydı. Sonrasında bara baskın atan kişiler bölgeden kaçmaya başladılar ve bizde dolayısıyla kişileri arayışa çıktık, sonrasında o bölgeden olan
Gennadi Zhidkov adlı oyuncu o kişilerden sandığımızdan dolayı kişi ile aramızda karşı taraf tarafından hoş görülmeyen bir rol gerçekleşti. Bu arada orada size karşı rolsel olarak bir söz veya bir cümle kurmadım.

(Bu arada Forum üzerinde üslup'unuzu koruyarak, aynı zaman'da cevap olarak yazdığınız laf ve kelimelere dikkat edelim lütfen.)

-Birde şunu söylemeden geçemeyeceğim, üstüne kıyafet olarak takım elbise veya benzeri şey giyen kişiler mafyamı oluyor?
« Son Düzenleme: 15.01.2021 20:34 Elliot_Holden »

#13 - 15.01.2021 20:39
Arkadaşlar ağzınıza bir "doktor" kelimesi takmışsınız, doktor falan değilim, KASPAROV birliğinde rol yapmaktayım. Yanlış bilgi vererek adminleri kandırmaya çalışmayın lütfen.
2 saat önce Coffman Premium Hospital birliğindeydin forum rütben duruyor zaten o yüzden öyle dedim ayrıca Elliot Holden karakteri halen Coffman Premium Hospital birliğinde onun sizinle alakası nedir? OOC olarak arkadaşın sanırım o yüzden mix ile sizinle birlikte rol yapıyor.
« Son Düzenleme: 15.01.2021 20:50 Active »

#14 - 15.01.2021 20:43
Arkadaşlar. Bar baskını falan falan yok. Nerden çıkarıyorsunuz?
Şu ss'e bir bakın. Biz barı mı basmışız, yoksa ATM'ye para çekmeye geldik diye Rafael bizden hesap mı soruyor? Baskından söz etmenizi anlamıyorum. Rica ediyorum dikkat edin biraz. Bar baskını falan yok ortada. Biz kimsenin yerini basmıyoruz, öyle rolleri de sevmem.

#15 - 15.01.2021 20:45
Haksız olduğunu bildiğin için hastane üyeliğinden çıkıp Kasparov'a geçmişsin ve profil fotoğrafını da değiştirmişsin. Azıcık haysiyetin kaldıysa adam gibi yaptığın işin arkasında dur bari. Terbiyesiz. Sıfır Bir izleyip oyuna girmişsin daha hâlâ üste çıkmaya çalışıyorsun. Artı karakter profilinde ASGH'de aldığın başarım duruyor. Neyin davasını güdüyorsun?
Edit: Kasparov da senin haysiyetsizliğini anlamış sanırım. Sivil olmuşsun  ;)
Savunmamı sunayım, bir kaç kişi arkadaşımın barını bastığı için ben de olay yerine arkadaşımın çağrısı üzerine gittim, sonrasında basan kişiler kaçtı ve onları arayışa geçtik, basan kişileri bulamadık ancak aralarından bir kaçı civarlarda dolanıyordu. Sonrasında bir kişiyi barın yanında görünce yanına gittim ve kimlerdensin diye sordum, herhangi bir vurma vb. harekete bile girmedim, sonrasında kişi buradan geçiyordum diyince tamam yürümeye devam et o zaman diyerek oradan uzaklaştım zaten, kişilerin car dm yaptığı görüntüler var, aşağıya bırakayım. Kişiler yaralıyken süreleri bittiği gibi direkt kalkmak, araçla car dm atmak gibi bir çok ihlali zaten gerçekleştirdiler. Kişiler hakkında herhangi bir şikayetim yok, sadece savunmamı yapacağım, aşağıya da ihlallerinin görüntülerini bırakıyorum. Bu platformda eğlenmek için varız, ek olarak kişi bizimle il-legal role girdiği halde gidip beni polislere tutuklatarak zaten bir kuralı daha çiğnedi. Her neyse, yanlışım varsa özür diliyorum ancak kişiler de sütten çıkmış ak kaşık değiller, /b'den rol bölüp ailevi hakaret falan ettiler, zaten şikayete yaptıkları savunmada bile "herif" gibi terbiyesiz kelimeler kullanıyorlar, diyecek bir şey yok, yönetici kararını bekleyelim.

CAR DM KANITI: https://i.hizliresim.com/uKqnfF.png https://i.hizliresim.com/8YVRBV.png
« Son Düzenleme: 15.01.2021 21:44 AVefaCpr »

#16 - 15.01.2021 22:05
Selamlar öncelikle, gün geçmiyor ki efsane sunucumuzda bir tane daha sıfır bir kurtlar vadisi karışımı tipler çıkmasın. Maalesef ne kadar kendi aramızda rol yapmaya çalışsak da kitle ile muhattap olmak zorunda kalabiliyoruz. Andrey karakterimle Luka karakteri bir rol sonrası para çekmek için ATM'ye ilerliyordu. Ardından ASGH mafya ve ermeni mafyası olan karışık bir topluluk önümüzü kesti.
Spoiler: GösterGizle

leftyguns'ın paylaştığı ss'in öncesi. Adamlar bizim mekanımızdan bahsedip orayı soyalım ayakları yapıyorlar, gelip sorun mu var diyip "/me Luka'nın kalçalarını keser" diye emote veriyor arkadaşımız. Ardından olanlar oluyor, kişiler DM'ini atıyor ve mixing ile arkadaşlarını topluyorlar. Ardından "bu mahalle bizim, ikile, siktir git buradan şimdi" tarzında söylemler ile kışkırtmaya devam ediyorlar. Mükkemmel rol diye buna derim
Spoiler: GösterGizle

Gerisini birliğimizdeki kişiler değinmiş zaten. Doktor rolü yapıyorlar ardından birlikten ayrılıyorlar ve artık" /do doktor değildir, efsane bir polat alemdardır" diğer arkadaşı da yaptığı rolden sonra Kasparov'da tutmamışlar sanırım. Tek istediğimiz kendi aramızda rol yapmak, zaten kitleden bir beklentimiz yok. Olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz ama gelip bizi buluyor. Kişilerin nerede tüm iletileri şikayet. Artık banlanmalarını talep ediyorum.

#17 - 15.01.2021 22:13
Ahah,merhabalar arkadaşalr kendi küfür ettikleri  yerleri koymamışlar full admin kandırmaya  yönelik oynamışlar ama ben üşenmeden hemen atıyorum.

#18 - 15.01.2021 22:14
O konuyla bunun alakası yok. Zaten o işe ayrı şikayet açmışlar.

#19 - 16.01.2021 09:12
Olayla bir alakam yok Kevin_West isimli arkadaşım orada olduğu için olay yerine geldim, olayı uzun bir süre izledikten sonra birlik arkadaşlarıma saldırılması sebebiyle ben de olaya dahil oldum, arkadaşların ortak nezaket kurallarını hiçe sayıp bu şekilde bize OOC bir şekilde eaçık açık hakaret, küfür etmelerini de affedilemez buluyorum, kararı yetkililere bırakalım.

SS'lerde görüldüğü üzere /b'den OOC olarak açık bir şekilde küfür ediyorlar.