Merhabalar. Andrey karakteri ile beraber ATM'ye gidiyorduk, para çekmeye. Bu arkadaşlar da oradaydı. Gittik, bizi darlamaya başladılar. Eeeh dedik geçtik. Sonra /do dan "brawl rolü?" yazdılar, biz de tamam dedik hem bir değişiklik olur hesabı. Demez olaydık, kavga başladığı gibi içeride dükkandan akın akın adam çıkmaya başladı. Herhalde Discord'dan yazdılar. Orda biraz kavga dövüş oldu, baktık dayak yiyeceğiz arka tarafa kaçmaya başladık. Orada bizim Eivor ve Vlad kanlı arabayı temizleme rolü yapıyorlardı. Onlar da yardım isteyince kavga dövüşe dahil oldu ve adamlar geldi hepimizi dövdü. Buraya kadar bir sorun var. Onu spoiler içine koyacağım.
Andrey ona yoldan geçen herkese hesap mı soruyorsun diyor. Bu da evet soruyorum diyor. Bence bunu yazdığı için bu arkadaş banlanmalı. Sunucuya role değil kavga dövüşe geliyor. Bu sapına kadar belli.
Neyse konuyu geçiyorum. Yattık düştük eyvallah. Bunda sıkıntı yok, serseri rolü yapıyoruz. Ama sonra bir anda Myth Kuzenkov piyasaya çıktı. Geldi bize "siz kimsiniz falan fistan" demeye başladı. Ama aynı herif paramedik. Hem paramedik, hem mahalle abisi, hem sıfır bir hayranı. Bu arkadaşlar beni bu rolden sonra tuttular. "Siz kimsinizz oluum, kıyarız oluum" gibi konuştular. Bence bu yaptıkları arkadaşların çok sıfır bir izlemesinden kaynaklı. Eğer birini döversen, kavga bitince hemen uzarsın ki polisle başın derde girmesin. O esnada kendi arkadaşlarım hariç kimseyle rol yapmamam gerektiğini bir daha anladım. Neyse sonra bunlar gitti, mekanın önüne geldim. Gittim sonra arabama bindim. Bu sefer de arabama çıkıp tekme atmaya başladı. Arkadaşlar sadece DM yapmaya ve eğlenmeye bu sunucuya giriyorlar. Ben artık böyle şeylerle muhattap olmaktan bıktım. Şu oyuna eğlenmeye giriyorum, kalp hastası olarak çıkıyorum. Lütfen hepsi yasaklansın.