Konu: Pakrad Kasparov  (Okunma sayısı 1655 defa)

#0 - 02.01.2021 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Pakrad Kasparov @bakhtiyar

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Shintaro Okazaki @SARSILMAZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Mixing,DM

Sarah Wesleyin mitinginde göz dağı vermek adına ateş ettik bizim üstümüze kalmaması adına kendi karakterimizi CK ettik,orada olduğumuzu belli ettik çok hızlı bir şekilde Ermeni bayrağı vs hepsini yaptık Ermenice konuştuk ancak Pakrad'ın mekanına gittiğimizde kişi bizi tamamen biz suçluymuşuz gibi çekti ve vurdu.Gereksiz bir haraket olduğunu düşünüyorum elinde kanıt var ise buraya atmasını istiyourum.Bizi Polisler bulamamış kendisi buldu,bu haraketi sadece ben ve Shintaro karakteri biliyordu.Telefonum kapalı,emoteler herşey belli lütfen gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 02.01.2021 01:08 KOKAINCI »

#1 - 02.01.2021 13:15
Merhabalar.

Savunmaya şöyle başlayacağım. Suikast rolünü sizin yaptığınızı bilmiyordum, onun için vurulmadınız. Vurulma sebebiniz IC olarak çift taraflı oynamanızdı. IC olarak bizim yanımızda gibi görünüp alttan alttan Sarah Wesley ile birlikte roller yapıyordunuz. Bunun kanıtını aşağıya bırakacağım. Suikast rolünden sonra benim kapımı çalmanız ve sonrasında "aramızda bir hain var(?)" demeniz üzerinize vuruldunuz. Suikast rolünü sizin yaptığınızı da buradan öğreniyorum.

Kurallar çerçevesinde oynadığınız oyunu, kurallar çerçevesinde devam ettiriyorum. :)

« Son Düzenleme: 02.01.2021 13:19 bakhtiyar »

#2 - 02.01.2021 14:27
Mantık ve gerçekçilik çerçevesinde rol yapıyorduk değil mi ?

1-)Curtis Nashar karakteri bunları söylerken neye dayanarak söyledi ?
2-)Azei Wakaba ve benimle birlikte bütün birlik üyelerimizin Sarah Wesley karakteri ile hiç bir rolü olmamıştır @Ogulcanko bu konuda beni destekleyecektir.Yaptığımız tek rol Sarah Wesley'in gecenin 03:00 sularında restoranıma gelip açık olup olmadığımızı sorması olmuştur ve ben bunu tanıtıma attım diye siz bunu görüştüğümüzü biliyorsunuz olarak sayıyorsanız bu ayrı bir ihlaldir.
3-)Size gelip aramızda hain var vs. söylemlerinde bulunmadık,size gelip adamlarımdan birisinin suikastte vurulduğunu ve sizi karalamak isterken gidip bizden birini vurduklarını söyledik.Bir hain varsa senden bulmanı istemek için oraya geldiğimi rollerde de gösterdim,o sırada F8 tuşum ile SS almamda sıkıntı olduğundan SS leri alamadım.
4-)Attığınız SS'lerde karalanmış bölgeleri kaldırırsanız çok sevinirim,bunun yapılmasının yasak olduğunu hatırlıyorum,üzerinde oynanma yapılmış SS'ler kullanılamaz.

Harici olarak dünkü suikast olayına tekrar geliyorum.

1-) Sıfır motor aldık,plakasını kapattık,otele uzak bir bölgede kimsenin bizi takip etmediğine emin olduktan sonra "SİSTEMSEL MASKELERİMİZİ" de takarak motora bindik ve gezinmeye başladı,yaklaşık yarım saat maskeli şekilde şehirde dolaştık ve kimse bizi takip etmiyor tamam dedikten sonra suikasti yaptık ve hızlıca otelimize yakın bir bölgede motoru bir köşeye attık,farklı bir işyerine girip üstümüzü değiştirdik maskelerimizi çıkarttık ve kişisel araçlarımızı alarak sizin yanınıza geldik.Bu süreçten hemen öncesinde de Kylan Drake karakteri ve birlik üyeleri ile anlaşmalı bir rol içerisindeydik,yani bizden şüphelenmeniz için en en ufak bir ihtimal bile bırakmamışken,size ilk geldiğimiz andan itibaren bize karşı konuşmalarınız olsun,sergilediğiniz roller olsun net şekilde Mixing yaptığınızı bize zaten açık açık belli etmeniz için yeterli oldu ancak biz yine de rolün gidişatı bozulmaması için mekanı terk etmedik ve sizinle oturup konuşurken bir anda silahı çekip patlattınız,hiç bir düşmanlık belirtisi vermeyen birisine çıkartıp sıkabiliyorsanız bu DM çerçevesinde değerlendirilir,kuralları öğreteceğim bir insan değilsiniz,en az benim kadar rol yapmış insanlarsınız,bilgisi olan insanlarsınız.Gerçekçilik bozulmaması adına yine o an da sizin yaptıklarınızı göz ardı ederek "Azei Wakaba" karakterini belinden 3 kurşunla vurulduğu için oracıkta öldürdük.

Tekrar söylüyorum kimseye kin beslemeyiz,kimse ile OOC olan şeyleri IC ye dökmeyiz ama gerçekten dünkü bu rolünüze de göz yumacağımızı düşünmeyin.Yönetim şikayeti detaylıca inceledikten sonra cevabı verecektir,bu konu altında tartışmada bulunmazsak bu süreci hızlandıracağız.

#3 - 02.01.2021 15:19
Merhabalar.

Savunmaya şöyle başlayacağım. Suikast rolünü sizin yaptığınızı bilmiyordum, onun için vurulmadınız. Vurulma sebebiniz IC olarak çift taraflı oynamanızdı. IC olarak bizim yanımızda gibi görünüp alttan alttan Sarah Wesley ile birlikte roller yapıyordunuz. Bunun kanıtını aşağıya bırakacağım. Suikast rolünden sonra benim kapımı çalmanız ve sonrasında "aramızda bir hain var(?)" demeniz üzerinize vuruldunuz. Suikast rolünü sizin yaptığınızı da buradan öğreniyorum.

Kurallar çerçevesinde oynadığınız oyunu, kurallar çerçevesinde devam ettiriyorum. :)

Burada yazdıklarıın okuduğumda tarafsız bir şekilde bakıldığında yinede Mixing yaptığın ortada,bu oyun strateji oyunu bunu senden bende hepimiz biliyoruz.Olayı IC dönük bakarsak sana map yapan,elimizden geleni yapmaya çalışan bir örgütüz.Diğer tarafa baktığımda bir kaç serseri dediğin adam beni şikayet ediyor sen beni vuruyorsun,kanıtları yok kanıtta şudur kesinlikle benim birlik tanıtımımıza attığım ve chati sansürlediğim SS' artık Birlik Tanıtımımıza bakıp rollerinizi ona göre çevirmeyin rica ediyorum.

#4 - 02.01.2021 15:25
Spoiler: GösterGizle
Merhabalar.

Bu SS' üzerine bu haraketleri yaptığından dolayı kanıt olarak bırakıyorum.

#5 - 02.01.2021 15:34
Mantık ve gerçekçilik çerçevesinde rol yapıyorduk değil mi ?

1-)Curtis Nashar karakteri bunları söylerken neye dayanarak söyledi ?
2-)Azei Wakaba ve benimle birlikte bütün birlik üyelerimizin Sarah Wesley karakteri ile hiç bir rolü olmamıştır @Ogulcanko bu konuda beni destekleyecektir.Yaptığımız tek rol Sarah Wesley'in gecenin 03:00 sularında restoranıma gelip açık olup olmadığımızı sorması olmuştur ve ben bunu tanıtıma attım diye siz bunu görüştüğümüzü biliyorsunuz olarak sayıyorsanız bu ayrı bir ihlaldir.
3-)Size gelip aramızda hain var vs. söylemlerinde bulunmadık,size gelip adamlarımdan birisinin suikastte vurulduğunu ve sizi karalamak isterken gidip bizden birini vurduklarını söyledik.Bir hain varsa senden bulmanı istemek için oraya geldiğimi rollerde de gösterdim,o sırada F8 tuşum ile SS almamda sıkıntı olduğundan SS leri alamadım.
4-)Attığınız SS'lerde karalanmış bölgeleri kaldırırsanız çok sevinirim,bunun yapılmasının yasak olduğunu hatırlıyorum,üzerinde oynanma yapılmış SS'ler kullanılamaz.

Harici olarak dünkü suikast olayına tekrar geliyorum.

1-) Sıfır motor aldık,plakasını kapattık,otele uzak bir bölgede kimsenin bizi takip etmediğine emin olduktan sonra "SİSTEMSEL MASKELERİMİZİ" de takarak motora bindik ve gezinmeye başladı,yaklaşık yarım saat maskeli şekilde şehirde dolaştık ve kimse bizi takip etmiyor tamam dedikten sonra suikasti yaptık ve hızlıca otelimize yakın bir bölgede motoru bir köşeye attık,farklı bir işyerine girip üstümüzü değiştirdik maskelerimizi çıkarttık ve kişisel araçlarımızı alarak sizin yanınıza geldik.Bu süreçten hemen öncesinde de Kylan Drake karakteri ve birlik üyeleri ile anlaşmalı bir rol içerisindeydik,yani bizden şüphelenmeniz için en en ufak bir ihtimal bile bırakmamışken,size ilk geldiğimiz andan itibaren bize karşı konuşmalarınız olsun,sergilediğiniz roller olsun net şekilde Mixing yaptığınızı bize zaten açık açık belli etmeniz için yeterli oldu ancak biz yine de rolün gidişatı bozulmaması için mekanı terk etmedik ve sizinle oturup konuşurken bir anda silahı çekip patlattınız,hiç bir düşmanlık belirtisi vermeyen birisine çıkartıp sıkabiliyorsanız bu DM çerçevesinde değerlendirilir,kuralları öğreteceğim bir insan değilsiniz,en az benim kadar rol yapmış insanlarsınız,bilgisi olan insanlarsınız.Gerçekçilik bozulmaması adına yine o an da sizin yaptıklarınızı göz ardı ederek "Azei Wakaba" karakterini belinden 3 kurşunla vurulduğu için oracıkta öldürdük.

Tekrar söylüyorum kimseye kin beslemeyiz,kimse ile OOC olan şeyleri IC ye dökmeyiz ama gerçekten dünkü bu rolünüze de göz yumacağımızı düşünmeyin.Yönetim şikayeti detaylıca inceledikten sonra cevabı verecektir,bu konu altında tartışmada bulunmazsak bu süreci hızlandıracağız.

Hala neden bu kadar uzattığınızı anlamıyorum. IC olarak bana bir bilgi geliyor. Bana gelen bu bilginin üzerine sizi vurmuyorum, değil mi? İlk hamlenizi yapıyorsunuz ve ardından ikinci hamlenizi de yapıyorsunuz. İkinci hamlenin sonrasında kapıma kadar gelip "haini bulabilir misin?" diyorsunuz, bende haini yanına seriyorum.

Yazmışsın ki Curtis Nashar bunları neye dayanarak söyledi? Arkadaşım siz adama söylüyorsunuz, onlarda bunu bize söylüyor. Ne yapmasını bekliyorsun? Bana IC olarak adınızı veriyor, kanıt mı sunmasını istiyorsunuz?

Tanıtımınızı takip ediyorum fakat hiçbir rolümü tanıtımınıza göre yapmıyorum.

Karaladığım bölgelere gelelim. Özelimi sizin ile paylaşacak değilim, değil mi? Yetkili isterse ona atarım, pekte bir şey yok zaten.

Suikast rolü ile alakalı yazdığın yeri okumayacağım bile. Yukarıda açıkladım, suikast rolünü sizin yaptığınızı bilmiyordum.

Merhabalar.

Burada yazdıklarıın okuduğumda tarafsız bir şekilde bakıldığında yinede Mixing yaptığın ortada,bu oyun strateji oyunu bunu senden bende hepimiz biliyoruz.Olayı IC dönük bakarsak sana map yapan,elimizden geleni yapmaya çalışan bir örgütüz.Diğer tarafa baktığımda bir kaç serseri dediğin adam beni şikayet ediyor sen beni vuruyorsun,kanıtları yok kanıtta şudur kesinlikle benim birlik tanıtımımıza attığım ve chati sansürlediğim SS' artık Birlik Tanıtımımıza bakıp rollerinizi ona göre çevirmeyin rica ediyorum.

Anlatamıyor muyum? Kanıt atıyorum bana yine mix yaptınız diyorsunuz. Bana şunu açıklar mısınız? Maske takıyorsunuz, motor alıyorsunuz, Ermenice konuşuyorsunuz. Ben orada bile değildim sizin yaptığınızı nasıl bilebilirim? Bu rolün ardından birlikler kapımı çalarak bir suikast gerçekleşti, parmağın var mı? diye sorular soruyorlar. Yukarıda da dediğim gibi suikast rolünü sizin yaptığınızı şikayet üzerinden öğreniyorum.

Spoiler: GösterGizle
Merhabalar.

Bu SS' üzerine bu haraketleri yaptığından dolayı kanıt olarak bırakıyorum.

Bu ekran görüntüsü bir şey açıklamıyor. Aslında sen burada benim kanıtımı ortaya çıkartmışsın. Kafasına girmeye çalıştığınız sokak çetesi yapacaklarınızı bana anlatıyor.

Benden başka bir yorum gelmeyecek. Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#6 - 02.01.2021 16:32
Merhabalar;
Yorum yapmamın sebebi @SARSILMAZ tarafından etiketlenmiş olamam. Yaşanan olaya herhangi bir şahsi yorum katmadan; Sarsılmaz’ın söylemini doğruluyorum. Karakterim sadece bir kere restoranta yemek yemek için gitti. 3 kişilerdi ve gece 3 sularıydı; kapıda Shintaro karakteri ile karşılaştılar. Kapalı olduğunu duydular ve gittiler.

#7 - 02.01.2021 16:36
Merhabalar;
Yorum yapmamın sebebi @SARSILMAZ tarafından etiketlenmiş olamam. Yaşanan olaya herhangi bir şahsi yorum katmadan; Sarsılmaz’ın söylemini doğruluyorum. Karakterim sadece bir kere restoranta yemek yemek için gitti. 3 kişilerdi ve gece 3 sularıydı; kapıda Shintaro karakteri ile karşılaştılar. Kapalı olduğunu duydular ve gittiler.
Buna bağlı olarak hiç bir şekil de Sarah Wesley karakteri ile yandaşlığımı gösterecek bir kanıt bulunmamaktadır.Yorumun için teşekkürler.

#8 - 02.01.2021 18:11
Size sıradan biri gelip şu kişi sizi desteklemiyor dendiğinde o kişiyi direkt vuruyor musunuz? Terminatör rolü mü yapıyorsunuz psikopat rolü mü? Roleplay mantık gerektiren bir oynanış biçimidir. Mantık ise bana söylediler vurdum şeklinde işlemez, karakter ile karakteri oynatan oyuncunun empatisine dayanır. Siz buna rol diyorsanız size iyi roller

#9 - 02.01.2021 18:21
Yahu arkadaşlar. Ben IC olarak sizden zaten şüpheleniyorum. Ha şöyle olsaydı eğer; adamın dediklerine uyup sizi vursaydım ve vurduğumda işin arkasından siz çıkmasaydınız doğal olarak sizi haklı görür, cezamı kendim talep ederdim. Yapıyorsunuz ve ben bunu biliyorum. Terminatör, psikopat rolü yapıyorum Berkay.