Konu: Pakrad Kasparov  (Okunma sayısı 1664 defa)

#30 - 02.01.2021 21:43
Kardeşim konuya dahil olmayan herkes bu konuya atlarsa bu konu nasıl çözülecek ? Var ise bir kantıınız atarsınız köşenize çekilirsiniz,yeter artık 4 sayfa şikayet mi olur ? Atmayın alakanız olmayan işler ile ilgili yorum.Ferhata açtığımız şikayete bütün oyuncular dahil oluyor,tamam anladık birliktesiniz arkasındasınız da yönetim de bu şikayeti okurken karmaşadan dolayı nasıl işlem uygulayacak ? Yeter da atmayın artık yorum.Ortaya bir var sayım atıyorsunuz,Wheeler ile bize saldırdı diyorsunuz,kanıtta sadece adamın kabza göstermesi var, kabza göstermesi size saldırması mı oluyor ? Kaldı ki kabza gösterme rolünde de biz orada alkol içerken adamlar geldi ve sohbet ederken belimizdeki silahı kesinlikle Mariana üyelerine göstermedik.

Rica ediyorum artık şu şikayeti uzatmayın ve bir yönetim üyesi bu şikayete baksın.

#31 - 02.01.2021 22:28
Arkadaşlar neden bu şikayette bizim adımız verildi ben mantıklı bir açıklama göremedim şahsen kusura bakmayın :d
« Son Düzenleme: 02.01.2021 22:30 Hükümsüz »

#32 - 02.01.2021 22:35
Ben buraya nasıl geldim, buraya nasıl çıktım, çok anlatmaya gerek yok sunucuda deprem olsa Wheeler  :P

#33 - 03.01.2021 05:28
@Thorin @Heavenly konuya el atar mısınız ? İyice karıştı artık.

#34 - 03.01.2021 08:33
Merhabalar, göründüğü üzere konu oldukça karmaşıklaşıp uzamış ve tarafları geriyor. Bu bağlamda yeterli konuşmalar dönmüş, daha sağlıklı incelenmesi için konu kilit altında.

#35 - 04.01.2021 02:58
Merhabalar, hatrı sayılır bir incelenme sürecinin ardından sonuçlandı.

Şikayet eden tarafın kendi taraflarınca birtakım detaylı roller yapmaları ve bu şekilde satranç oynarcasına bir politika izlemeleri söz konusu ve rolde bunu görüyoruz, güzel bir ayrıntı. Lakin işe diğer bir perspektiften baktığımızda, şikayetçi tarafın yaptığı bu plan Curtis ve Safram karakterlerinin verdiği bilgilerle patlak veriyor. Pakrad karakteri ise bu konunun ardından eline geçen şüphelerle hareket etmiş ve size karşı bir saldırı düzenlemiş. Bu bağlamda yapılan rolde bir mix veyahut deathmatch göremiyoruz.

Sabır ve anlayışınız için teşekkürler, K&A.