Konu: Pakrad Kasparov  (Okunma sayısı 1660 defa)

#20 - 02.01.2021 21:00
@uslanmazefsanesi Arkadaşımı konuya etiketliyorum,çünkü rol onun üzerineydi hemen silah çekme emotesi ile ilgili olan kısımı özet geçiyorum.IC olarak evli olduğu kadın öldürülmüş,bunu yapanı bulmak adına benden yardım istedi,devamında bulduğunu söyeleyerek IC olarak söyledi,Torino PUB'un önündeyiz dedi.Eğer rolun devamını yaklaşarak çekseydin görücektin.Silahımı gösterdim gerek varmı dedim kulağıma fısıldadı gerek yok diye bende oradan uzaklaştım Marianna birliğine dair hiç bir hareket bulunmamaktadır.

Altaki SS'lerde konu bittikten bir kaç saat sonraki görüşme onlarıda bırakayım. 

#21 - 02.01.2021 21:02
Yönetimi kandırmak gibi bir "hareketim" bulunmuyor. Gard almış adamlar, sırtında kılıçla dolaşan tipler, sopa tutan adamlar ve silah kabzası gösteren adamlar. Çok dostane. Ayrıca Azei karakterini hüsumetim olan adamların yanında görüyorum ve döndüğümde adamlarımı dövülmüş şekilde buluyorum. IC olarak size karşı tutumumun bu yönde olması normal.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 02.01.2021 21:08 DIABLO »

#22 - 02.01.2021 21:09
Yönetimi kandırmak gibi bir "hareketim" bulunmuyor. Gard almış adamlar, sırtında kılıçla dolaşan tipler, sopa tutan adamlar ve silah kabzası gösteren adamlar. Çok dostane. Ayrıca Azei karakterini hüsumetim olan adamların yanında görüyorum ve döndüğümde adamlarımı dövülmüş şekilde buluyorum. IC olarak size karşı tutumumun bu yönde olması normal.

Güzel demişsin,ancak attığın kalabalıkta ben kendimi göremiyorum orada durduğum süre en fazla 10 saniyedir,Paul'a gösterdim gerek varmı dedim fısıldayarak hayır dedi,aracıma binip geri gittim.Aldığım SS'te yanında beyaz nokta bıraktım ordada görebilirsin.Olayı uzaktan chatini duyup haraket etmeyin,karakterinin ekranı burittoya bakıyor ben emote verdiğimde /me chate düşebilir ama ekranın oraya dönük değil ise bunu göremezsin buda bir nevi METAGAME'dir.Kuralları açıp okumanızı rica ediyorum :)

#23 - 02.01.2021 21:10
@uslanmazefsanesi Arkadaşımı konuya etiketliyorum,çünkü rol onun üzerineydi hemen silah çekme emotesi ile ilgili olan kısımı özet geçiyorum.IC olarak evli olduğu kadın öldürülmüş,bunu yapanı bulmak adına benden yardım istedi,devamında bulduğunu söyeleyerek IC olarak söyledi,Torino PUB'un önündeyiz dedi.Eğer rolun devamını yaklaşarak çekseydin görücektin.Silahımı gösterdim gerek varmı dedim kulağıma fısıldadı gerek yok diye bende oradan uzaklaştım Marianna birliğine dair hiç bir hareket bulunmamaktadır.

Altaki SS'lerde konu bittikten bir kaç saat sonraki görüşme onlarıda bırakayım. 

Sonuna kadar onaylıyorum.
Kişiyi IC olarak ben çağırdım, Kişi Brawl veya DM amaçlı gelmedi, kişi yanıma geldiği gibi yirmi saniye içerisinde geri gitti.

#24 - 02.01.2021 21:16

Güzel demişsin,ancak attığın kalabalıkta ben kendimi göremiyorum orada durduğum süre en fazla 10 saniyedir,Paul'a gösterdim gerek varmı dedim fısıldayarak hayır dedi,aracıma binip geri gittim.Aldığım SS'te yanında beyaz nokta bıraktım ordada görebilirsin.Olayı uzaktan chatini duyup haraket etmeyin,karakterinin ekranı burittoya bakıyor ben emote verdiğimde /me chate düşebilir ama ekranın oraya dönük değil ise bunu göremezsin buda bir nevi METAGAME'dir.Kuralları açıp okumanızı rica ediyorum :)

Emote'u verdiğin saniye, gözüküyorsun dostum. Burada Buritto'a dönmüşkenki ss'imi alıp meta yaptığımı göstermeye çalışarak yönetimi sen kandırmaya çalışıyorsun. Meta yapacak olsam sana niye yapayım, ooc tanışıyor muyuz? Yok, kinimiz var mı birbirimize karşı ooc? O da yok. IC desen fazla role girmedik ki ertesinde beni ticarete çağırdığında sana saygısızlık etmedim kalkıp saldırmadım alttan aldım. Söylendiği gibi 20-25 saniye orada olabilirsin o kadar hakim değilim fakat hüsumetimiz olup bize saldıran adamlarla geliyorsun, döndüğümde ekibim dayak yemiş oluyor. Bu kadar, konuyu da saptırmaya gerek yok benimle ilgili bir şikayetin var ise açabilirsin.
« Son Düzenleme: 02.01.2021 21:18 DIABLO »

#25 - 02.01.2021 21:17

Emote'u verdiğin saniye, gözüküyorsun dostum. Meta yapacak olsam sana niye yapayım. Söylendiği gibi 20-25 saniye orada olabilirsin o kadar hakim değilim fakat hüsumetimiz olup bize saldıran adamlarla geliyorsun, döndüğümde ekibim dayak yemiş oluyor. Bu kadar, konuyu da saptırmaya gerek yok benimle ilgili bir şikayetin var ise açabilirsin.

Seninle ilgili bir problemim olsa şikayeti Ferhata değil sana açardım konuya bir anda sen atladın bende savunmamı yaptım,Brawl'da yada herhangi bir alanda size karşı bir haraket yok üstünüze alınmanız beni ilgilendirmez.Varsa eğer yaptığım bir ihlal şikayet oluşturabilirsin.Son olarak bu ssleri bırakıyorum saatlere bakabilirsin emoteyi 00:05'te vermişim brawl 00:09'da başlamış.Gerek yoktu böyle bir yorum yapmana :)
https://cdn.discordapp.com/attachments/787667721822666765/794992586586062859/sa-mp-026.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/787667721822666765/794992606638505994/sa-mp-027.png
« Son Düzenleme: 02.01.2021 21:19 KOKAINCI »

#26 - 02.01.2021 21:20

Emote'u verdiğin saniye, gözüküyorsun dostum. Meta yapacak olsam sana niye yapayım. Söylendiği gibi 20-25 saniye orada olabilirsin o kadar hakim değilim fakat hüsumetimiz olup bize saldıran adamlarla geliyorsun, döndüğümde ekibim dayak yemiş oluyor. Bu kadar, konuyu da saptırmaya gerek yok benimle ilgili bir şikayetin var ise açabilirsin.

Seninle ilgili bir problemim olsa şikayeti Ferhata değil sana açardım konuya bir anda sen atladın bende savunmamı yaptım,Brawl'da yada herhangi bir alanda size karşı bir haraket yok üstünüze alınmanız beni ilgilendirmez.Varsa eğer yaptığım bir ihlal şikayet oluşturabilirsin.

Dostum ben zaten burada şikayette bulunup sana karşı tutum sergilemiyorum, Pakrad Kasparov karakterine açılan şikayete onun fikirlerini desteklemek amaçlı kendisine p.m. gönderip görselleri yolladım o kadar. Video istediğinde de attım, Torino önünde olan rolde bir ihlal yok kanımca zaten. Kalkıp orada silah da çekebilirsin bunun ihlal olduğunu söylemiyorum zaten.

Tamam işte olay IC, benim karakterim o sırada V'den gelen silahı aldı, çıkmazdan çıktı adamları yerdeydi 00:09'dan da geç geldim ben oraya. Karakterim en son sizi gördü işte. Bu yapılan bir hataysa da Yakuza'ya yapmış olduğum IC hatadır, IC'de halletmen gereken bir olay. Wheelerla da olayı çözecektim adamlar da şehiri terketme rolü yapıp başka bir aile getirdi.
« Son Düzenleme: 02.01.2021 21:24 DIABLO »

#27 - 02.01.2021 21:26
Katanalı tipler ve yapılan roller ile hiç bir alakamız bulunmamakta konu ile bir alakanız yok sizin atlamanızı gerektiren bir durum da yok.Lütfen şikayeti karmaşıklaştırmayın.

#28 - 02.01.2021 21:27

Seninle ilgili bir problemim olsa şikayeti Ferhata değil sana açardım konuya bir anda sen atladın bende savunmamı yaptım,Brawl'da yada herhangi bir alanda size karşı bir haraket yok üstünüze alınmanız beni ilgilendirmez.Varsa eğer yaptığım bir ihlal şikayet oluşturabilirsin.

Dostum ben zaten burada şikayette bulunup sana karşı tutum sergilemiyorum, Pakrad Kasparov karakterine açılan şikayete onun fikirlerini desteklemek amaçlı kendisine p.m. gönderip görselleri yolladım o kadar. Video istediğinde de attım, Torino önünde olan rolde bir ihlal yok kanımca zaten. Kalkıp orada silah da çekebilirsin bunun ihlal olduğunu söylemiyorum zaten.

Tamam işte olay IC, benim karakterim o sırada V'den gelen silahı aldı, çıkmazdan çıktı adamları yerdeydi 00:09'dan da geç geldim ben oraya. Karakterim en son sizi gördü işte. Bu yapılan bir hataysa da Yakuza'ya yapmış olduğum IC hatadır, IC'de halletmen gereken bir olay. Wheelerla da olayı çözecektim adamlar da şehiri terketme rolü yapıp başka bir aile getirdi.

Pekala daha fazla savunma yapıp süreci uzatmak istemiyorum,bu tarafımca atıcağım son yorumdu.Herkese iyi forumlar.

#29 - 02.01.2021 21:31
Selamlar, kanıtlarda adım geçtiği için ufak bir açıklama yapıcağım, ilk yapılan savunmadaki SS Safram karakteri eski karakterim ve Azei Wakaba adlı şahıs bizim hoodumuz gelip Sarah Wesley'i desteklememizi aksi takdirde Alycia Kasparov seçilirse Idlewood'ı yıkıp binalar dikeceğini söyledi biz ise buna inanmayarak Azei Wakaba ile konuştuk ve bize sert çıkarak yanımızdan ayrıldı. Sonrasında ise KASPAROV'ın hooduna gidip Alycia kasparov'ın numarasını alarak kendisi ile konuşup buluşma ayarladık.. Azei Wakaba ile aramızda geçen konuşmaları Alycia Kasparov ve Pakrad Kasparov'a anlattık Pakrad ise bize bu konu ile ilgileneceğini ve haberi olduğunu söyledi iyi ve seviyeli forumlar...  :)