Yönetimi kandırmak gibi bir "hareketim" bulunmuyor. Gard almış adamlar, sırtında kılıçla dolaşan tipler, sopa tutan adamlar ve silah kabzası gösteren adamlar. Çok dostane. Ayrıca Azei karakterini hüsumetim olan adamların yanında görüyorum ve döndüğümde adamlarımı dövülmüş şekilde buluyorum. IC olarak size karşı tutumumun bu yönde olması normal.

Güzel demişsin,ancak attığın kalabalıkta ben kendimi göremiyorum orada durduğum süre en fazla 10 saniyedir,Paul'a gösterdim gerek varmı dedim fısıldayarak hayır dedi,aracıma binip geri gittim.Aldığım SS'te yanında beyaz nokta bıraktım ordada görebilirsin.Olayı uzaktan chatini duyup haraket etmeyin,karakterinin ekranı burittoya bakıyor ben emote verdiğimde /me chate düşebilir ama ekranın oraya dönük değil ise bunu göremezsin buda bir nevi METAGAME'dir.Kuralları açıp okumanızı rica ediyorum 

Emote'u verdiğin saniye, gözüküyorsun dostum. Meta yapacak olsam sana niye yapayım. Söylendiği gibi 20-25 saniye orada olabilirsin o kadar hakim değilim fakat hüsumetimiz olup bize saldıran adamlarla geliyorsun, döndüğümde ekibim dayak yemiş oluyor. Bu kadar, konuyu da saptırmaya gerek yok benimle ilgili bir şikayetin var ise açabilirsin.
Seninle ilgili bir problemim olsa şikayeti Ferhata değil sana açardım konuya bir anda sen atladın bende savunmamı yaptım,Brawl'da yada herhangi bir alanda size karşı bir haraket yok üstünüze alınmanız beni ilgilendirmez.Varsa eğer yaptığım bir ihlal şikayet oluşturabilirsin.
Dostum ben zaten burada şikayette bulunup sana karşı tutum sergilemiyorum, Pakrad Kasparov karakterine açılan şikayete onun fikirlerini desteklemek amaçlı kendisine p.m. gönderip görselleri yolladım o kadar. Video istediğinde de attım, Torino önünde olan rolde bir ihlal yok kanımca zaten. Kalkıp orada silah da çekebilirsin bunun ihlal olduğunu söylemiyorum zaten.
Tamam işte olay IC, benim karakterim o sırada V'den gelen silahı aldı, çıkmazdan çıktı adamları yerdeydi 00:09'dan da geç geldim ben oraya. Karakterim en son sizi gördü işte. Bu yapılan bir hataysa da Yakuza'ya yapmış olduğum IC hatadır, IC'de halletmen gereken bir olay. Wheelerla da olayı çözecektim adamlar da şehiri terketme rolü yapıp başka bir aile getirdi.